Arkadaşım için tavsiyee

nazlnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2022
20
8
1
Arkadaşım yazmamı istedi hesap açmakla uğraşmak istemedi.
Polis eşi olanlar hayatları nasıl , hep yalnız mı kalıyorlar ? Ya da psikolojileri ,tayin olma meseleleri nasıl oluyor ?

Arkadaşım için tavsiye verirseniz çok sevinir ,kafası karışık biraz.

Üyelik açmak bedava,neden arkadaşınız açmıyor ki?
Ayrıca polis var polis var. Benim kuzenimin eşi de polis. Onların evinin oradaki karakolda çalışırken tanıştılar. Annesinin evinin birkaç bina yanında eve çıktılar, yirmi yıldır da aynı şekilde aynı yerde yaşıyorlar. Adam hala aynı karakolda çalışıyor. Öğle yemeğine falan eve geliyor.
Bu polis ile daha yolun başında olan, özel harekatta olan, şehir şehir gezen polis bir değildir herhalde

Arkadaşınız için tavsiye üyelik almak beş dakika onu alıp kendi sorup daha sağlıklı cevaplar alsın.
Daha evlenmedi ise ve bir polisle evlenmeyi düşünüyor ama üyelik almak zor geldiği için sizin üzerinizden yorum almaya çalışıyor ise tavsiyem evlenmesin.
Polisle falan alakası yok şu an hiç evlenmesin.

Arkadaşınız için tavsiye üyelik almak beş dakika onu alıp kendi sorup daha sağlıklı cevaplar alsın.
Daha evlenmedi ise ve bir polisle evlenmeyi düşünüyor ama üyelik almak zor geldiği için sizin üzerinizden yorum almaya çalışıyor ise tavsiyem evlenmesin.
Polisle falan alakası yok şu an hiç evlenmesin.
Neden açmak istemedi bilmem benim hesabım olduğunu biliyordu. Ve şuan çok yoğun misafirleri var benden bunu isteyip kapattı yoğun olduğu için soramadı diye düşünüyorum.

Neden açmak istemedi bilmem benim hesabım olduğunu biliyordu. Ve şuan çok yoğun misafirleri var benden bunu isteyip kapattı yoğun olduğu için soramadı diye düşünüyorum.
Evlenmeyi düşündüğü insan için açıyorsa bana mantıksız geldi.
Çok mu acelesi varmış yarın açarmış konuyu.
Hesap açmakla uğraşmak istemedi kısmı saçma geldi ama zaten evlilikler de bebekler de çok düşünülerek yapılmıyor ne yazık ki.
Bu da böyle bir şey işte.
Siz arkadaşınıza ne münasebet ben niye konu açayım yarın kendin aç demelisiniz sanki.
Burda sorun arkadaşınız değil de o yoğunlukta konu aç deyip kapatan birine konu açmanız sorun sanki?

Evlenmeyi düşündüğü insan için açıyorsa bana mantıksız geldi.
Çok mu acelesi varmış yarın açarmış konuyu.
Hesap açmakla uğraşmak istemedi kısmı saçma geldi ama zaten evlilikler de bebekler de çok düşünülerek yapılmıyor ne yazık ki.
Bu da böyle bir şey işte.
Siz arkadaşınıza ne münasebet ben niye konu açayım yarın kendin aç demelisiniz sanki.
Burda sorun arkadaşınız değil de o yoğunlukta konu aç deyip kapatan birine konu açmanız sorun sanki?
Normalde öyle birisi değil çok yoğun olduğunu düşündüm o yüzden açtım

Polis eşi olanlar hayatları nasıl , hep yalnız mı kalıyorlar ? Ya da psikolojileri ,tayin olma meseleleri nasıl oluyor ?

Çok ıyı psıkolojıdı olanda var. Berbat olanda var

Niye kafası karışıyor onu anlamadım. Karşısına çıkan insanı, mesleğinin zorluğuna kolaylığına göre mi hayatında biryere koyacak?
Velev ki yalnız kalacak,2 yılda bir tayini çıkacak? Bizden olmaz mı diyecek vaz mı geçecek? Ne gibi bir tavsiye istiyor anlamadım.

Niye kafası karışıyor onu anlamadım. Karşısına çıkan insanı, mesleğinin zorluğuna kolaylığına göre mi hayatında biryere koyacak?
Velev ki yalnız kalacak,2 yılda bir tayini çıkacak? Bizden olmaz mı diyecek vaz mı geçecek? Ne gibi bir tavsiye istiyor anlamadım.
Yani yaşam zor mu oluyor ? Yüreği agızlarında mı bekliyorlar tarzında bir tavsiye istedi

Yani yaşam zor mu oluyor ? Yüreği agızlarında mı bekliyorlar tarzında bir tavsiye istedi
Valla yüreği ağzında beklediğim de oldu benim. Asker eşiyim. Polislerin hayatını bilemem. İnşaat işçilerinin de eşleri yüreği ağzında bekliyor,daha geçen gün bilmem kaçıncı kattan düştü bir çalışan,ölüm heryerde var. Allah hepsini,hepimizi korusun.
Arkadaşınıza söyleyin,kalbinin sesini dinlesin. Rahatlığa,endişeye bakmasın.

Neden sevgilisine değilde bize soruyor, hatta neden size sorduruyor, ona sorsa ya, yoksa sevgili değil de adamı gözüne kestirdi de aklına yatarsa mı yürüyecek

Back
X