- 11 Ekim 2022
- 20
- 8
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden açmak istemedi bilmem benim hesabım olduğunu biliyordu. Ve şuan çok yoğun misafirleri var benden bunu isteyip kapattı yoğun olduğu için soramadı diye düşünüyorum.Arkadaşınız için tavsiye üyelik almak beş dakika onu alıp kendi sorup daha sağlıklı cevaplar alsın.
Daha evlenmedi ise ve bir polisle evlenmeyi düşünüyor ama üyelik almak zor geldiği için sizin üzerinizden yorum almaya çalışıyor ise tavsiyem evlenmesin.
Polisle falan alakası yok şu an hiç evlenmesin.
Evlenmeyi düşündüğü insan için açıyorsa bana mantıksız geldi.Neden açmak istemedi bilmem benim hesabım olduğunu biliyordu. Ve şuan çok yoğun misafirleri var benden bunu isteyip kapattı yoğun olduğu için soramadı diye düşünüyorum.
Normalde öyle birisi değil çok yoğun olduğunu düşündüm o yüzden açtımEvlenmeyi düşündüğü insan için açıyorsa bana mantıksız geldi.
Çok mu acelesi varmış yarın açarmış konuyu.
Hesap açmakla uğraşmak istemedi kısmı saçma geldi ama zaten evlilikler de bebekler de çok düşünülerek yapılmıyor ne yazık ki.
Bu da böyle bir şey işte.
Siz arkadaşınıza ne münasebet ben niye konu açayım yarın kendin aç demelisiniz sanki.
Burda sorun arkadaşınız değil de o yoğunlukta konu aç deyip kapatan birine konu açmanız sorun sanki?
Çok ıyı psıkolojıdı olanda var. Berbat olanda varArkadaşım yazmamı istedi hesap açmakla uğraşmak istemedi.
Polis eşi olanlar hayatları nasıl , hep yalnız mı kalıyorlar ? Ya da psikolojileri ,tayin olma meseleleri nasıl oluyor ?
Arkadaşım için tavsiye verirseniz çok sevinir ,kafası karışık biraz.
Niye kafası karışıyor onu anlamadım. Karşısına çıkan insanı, mesleğinin zorluğuna kolaylığına göre mi hayatında biryere koyacak?Arkadaşım yazmamı istedi hesap açmakla uğraşmak istemedi.
Polis eşi olanlar hayatları nasıl , hep yalnız mı kalıyorlar ? Ya da psikolojileri ,tayin olma meseleleri nasıl oluyor ?
Arkadaşım için tavsiye verirseniz çok sevinir ,kafası karışık biraz.
Yani yaşam zor mu oluyor ? Yüreği agızlarında mı bekliyorlar tarzında bir tavsiye istediNiye kafası karışıyor onu anlamadım. Karşısına çıkan insanı, mesleğinin zorluğuna kolaylığına göre mi hayatında biryere koyacak?
Velev ki yalnız kalacak,2 yılda bir tayini çıkacak? Bizden olmaz mı diyecek vaz mı geçecek? Ne gibi bir tavsiye istiyor anlamadım.
Valla yüreği ağzında beklediğim de oldu benim. Asker eşiyim. Polislerin hayatını bilemem. İnşaat işçilerinin de eşleri yüreği ağzında bekliyor,daha geçen gün bilmem kaçıncı kattan düştü bir çalışan,ölüm heryerde var. Allah hepsini,hepimizi korusun.Yani yaşam zor mu oluyor ? Yüreği agızlarında mı bekliyorlar tarzında bir tavsiye istedi