Arkadaşım (!)ın ilginç tutumu

tahminimce nişanlısı sizlerle görüşmesini istemedi direk engellemesi cevap vermemesi bunu gösteriyor belki düğünüme beklerim derken bile nişanlısı sizi çağırıp çağırmadığını öğrenmek istemiş olabilir yani tüm olay hayatındaki adamda yoksa niye hepinize durduk yere cephe alsın ki

Üni son sınıftayken sınıf arkadaşımın düğünü olacaktı. Bize davetiye vermeyip saat yer hiçbir şey söylemedi. Sonra da dalga geçer gibi akşama gelin kızlar dedi hem de yüzümüze. Birkaç gün sonra derse geldi hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Tabii niyeti belli gelmemizi istese doğru düzgün davet ederdi. Sizinki de bu duruma benziyor bence.

Tipa tip aynisi. Bana kalirsa cani eglenmek istedi bizimle. Ne bileyim en mutlu günümde boyle entrikalar çevirecek kadar mutsuz olamam sanirim, onun icin bu kadar saskinim.

Zaten nisanlandigindan beri buluşmalara izin vermiyor diye gelmiyordu. Ama dugunde bu entrikayi çevirmesine gerek yoktu. Kimse ona niye çagirmadin diye sormadan kendi atladi ortaya

Aaaaaa çok fenaymış o arkadaş

Pardon ama çok güldüm özür dilerim tavrı tuhafima gitti..
Sizde arkadaşınız öyle deyince gülseydiniz keşke hatta wp grubuna saf hem çağırmadı hem gelmediniz diye yaziyor diye hep birlikte kahkaha atsaydiniz eminim sinir olurdu.Hatta oğlun olsa sünnetine sünnetçi çağırmayı unutur bu deseydiniz bol ceviz yemeni öneririm durumun hiç iyi değil deseydiniz valla ben olsam dlga geçerdim

Benim de 4yillik bi arkadasim vardi bayagi samimiydik.iste biriyle tanisti dugunu olacakti.ben arkadasima mesaj attim iste dugun davetiyesini yolla dugunune gelcem insallah dedim.ama kiz dugun davetiyesini yollamadi oyle agiz arasinda şu tarihte bu şu dugun salonunda olcak dedi.ben de tabi hala iyi niyetli dusunuyorum dugun telasindadir ondan boyle davraniyo falan diyodum kendi kendime.sonra ben dugunune gittim.kiz dugun tarihinden once ne bi mesaj atti ne de arayip sordu.tabi ben kac yillik arkadasim dugunune gitmesem olmaz diye dusunuyorum hala.dugunde bi dönup suratima bile bakmadi benim.tabi dugunden sonra da baglanti koptu hic gorusmedik kendisiyle.esi zaten pek boyle arkadaslarla gorusmesini istemeyen biriydi.buyuk ihtimal ondan boyle yapti.iste benim de boyle anım olmustu:)

Ben de su saçma sapan eşleri nerden buluyorlar şaşırıyorum simdiden sonra kimse yok sabahtan aksama aksamdan sabaha esinin agzina baksin

Ben olsam takmam kafama.. Gitsin kumda oynasin .

Ee o size oyle sorunca susup kaldiniz mi? Biriniz de çıkıp demedimi boyle boyle diye. Simdi burda triplenmenin anlami yok. Yuzune söyleyemediklerinizi arkasindan da soylemiyeceniz.

Aslında istemediği çok belli. Ben de yeni düğün yaptım sosyal medyada, durumda vs. hep paylaştım davetiyemi. Şimdi kimse elden vermiyor zaten böyle davet ediyor. Ki siz yakındık diyorsunuz salon şurası, nasıl sizce diye de mi sormadı ? Bilerek sormamış..

Düğün teleaşından insanın beyni yanıyor evlenince anlarsınız, size bindallısını soran kız niye çağırmasın. Israrla sorsaydınız düğün kına tarihini

Yakın degilmissiniz. Düğün tarihimi tam net olmadan ilk arkadasima söyledim belki özel bi durumu olur başka işleri çıkar diye. Kocayı bulunca değişenleri hiç anlamam

Benim de bir arkadaşım mesajlarımı görmezden gelip başka şeyler yazıyordu sürekli. Sonrasında ortaya çıktı ki sevgilisi telefonunu kontrol edip bizim hatta ailesinin mesajlarımızı falan siliyormuş. Ayrıldılar bu ortaya çıkınca. Öyle bir şey olabilir gibi geldi bana, arayıp konuşsaydınız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…