tahminimce nişanlısı sizlerle görüşmesini istemedi direk engellemesi cevap vermemesi bunu gösteriyor belki düğünüme beklerim derken bile nişanlısı sizi çağırıp çağırmadığını öğrenmek istemiş olabilir yani tüm olay hayatındaki adamda yoksa niye hepinize durduk yere cephe alsın kiYerini ve tarihini bilmediğini yazdi gruptan iki arkadas. Yine o yazıları görmemezlikten geldi. Sonra cıktı herkes gruptan.
Sanirim yaptığı sey bariz ama ben konduramıyorumcok iyi anlaştığım, sevdigim bi arkadasimdi
Tipa tip aynisi. Bana kalirsa cani eglenmek istedi bizimle. Ne bileyim en mutlu günümde boyle entrikalar çevirecek kadar mutsuz olamam sanirim, onun icin bu kadar saskinim.Üni son sınıftayken sınıf arkadaşımın düğünü olacaktı. Bize davetiye vermeyip saat yer hiçbir şey söylemedi. Sonra da dalga geçer gibi akşama gelin kızlar dedi hem de yüzümüze. Birkaç gün sonra derse geldi hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Tabii niyeti belli gelmemizi istese doğru düzgün davet ederdi. Sizinki de bu duruma benziyor bence.
Zaten nisanlandigindan beri buluşmalara izin vermiyor diye gelmiyordu. Ama dugunde bu entrikayi çevirmesine gerek yoktu. Kimse ona niye çagirmadin diye sormadan kendi atladi ortayatahminimce nişanlısı sizlerle görüşmesini istemedi direk engellemesi cevap vermemesi bunu gösteriyor belki düğünüme beklerim derken bile nişanlısı sizi çağırıp çağırmadığını öğrenmek istemiş olabilir yani tüm olay hayatındaki adamda yoksa niye hepinize durduk yere cephe alsın ki
Aaaaaa çok fenaymış o arkadaşBenim de aynı böyle bir arkadaşım olmuştu, bana illaki gel bak düğünüme, görmek isterim diye 10 kere söyledi, bir de başka,sehirdeydi. Ben de 2 hafta önce ben kesin gelicem canim dedim, biletimi ayarlamaya çalışıyordum, sonra 3 gün önce aradı canim sen gelme, senin için kalacak yer bulamadım ev çok kalabalık olacak dedi. Olsun dedim bisey olmaz. Sonra bir baktım ki samimi olduğumuz diğer tüm arkadaslar düğününe gitmiş. Ablasinda kalmışlar. Ben de sosyal medyadan arkadaşlıkla ilgili bir kaç yazı yazdım ad vermeden, bu sefer de ben niye omun moralini bozuyormuşum. Düğününü mahvediyormuşum. Son oldu onla gorsumem zaten. Böyle saçma insan dolu ortalık.
Dimi? Benimki masum kaldi bunun yanındaAaaaaa çok fenaymış o arkadaş
AynenDimi? Benimki masum kaldi bunun yanında
Pardon ama çok güldüm özür dilerim tavrı tuhafima gitti..Merhaba.
Yaklaşık iki buçuk sene yurtta beraber kaldığımız bir arkadaşım vardı. Ortak arkadaşlarımızla bir whatsapp grubumuz var. Kız nişanlandı, nisanına gittik, yanında olduk. Daha sonra düğün telaşı başladı, bindallı bakıyor, gruba atıp bize fikir soruyor, normal kız grubu muhabbetleri..
Düğünün tam tarihini soruyoruz, mesaja yanıt vermedi. Neyse dedim ki grup icinde mesaj kalabalığından görmedi, olabilir. Sonra bu hafta sonu kına gecesi olmuş, durum paylasmis, orda gordum. Aynı grupta olduğumuz kimseye haber vermedi.
Neyse gece oldu, gruba yazmış ki "kizlar kimse neden kinama gelmedi, düğünüme mutlaka bekliyorum."
E sen bize tarih söyledin mi yok.
Davetiyenin fotoğrafını yada kendisini gönderdin mi yok.
Biz tarihi nerden bilelim. Davet salonunun ismini dahi bilmiyoruz.
Tabi çok şaşırdık, iki gun once bizimle tatli telaslar yasayan kiz bu olamaz dedik. Ve gruptaki herkes mesafe koydu, alındı.
Bugün bana mesaj yazmış, "sognatorecim niye herkes gruptan ayrılmış, bilmeden bişey mi yaptim? "
Gruptan yalniz ben ayrılmadım çünkü böyle tepkiler koymayı sevmiyorum. Yazmam da ayrılmam da...
Ben mesajını açmadım, acaba açık açık konuşsam arkadaşligimizi kestirip atsam mı? Yoksa ben mi abartıyorum. Sevdigim ve kopmaya kiyamayacagim bi arkadaştı çünkü...
Gülün gülün sinirim geçti ben de gülüyorum artikPardon ama çok güldüm özür dilerim tavrı tuhafima gitti
En iyisi canim boşver üzülmene değmezGülün gülün sinirim geçti ben de gülüyorum artik
Ben de su saçma sapan eşleri nerden buluyorlar şaşırıyorumBenim de 4yillik bi arkadasim vardi bayagi samimiydik.iste biriyle tanisti dugunu olacakti.ben arkadasima mesaj attim iste dugun davetiyesini yolla dugunune gelcem insallah dedim.ama kiz dugun davetiyesini yollamadi oyle agiz arasinda şu tarihte bu şu dugun salonunda olcak dedi.ben de tabi hala iyi niyetli dusunuyorum dugun telasindadir ondan boyle davraniyo falan diyodum kendi kendime.sonra ben dugunune gittim.kiz dugun tarihinden once ne bi mesaj atti ne de arayip sordu.tabi ben kac yillik arkadasim dugunune gitmesem olmaz diye dusunuyorum hala.dugunde bi dönup suratima bile bakmadi benim.tabi dugunden sonra da baglanti koptu hic gorusmedik kendisiyle.esi zaten pek boyle arkadaslarla gorusmesini istemeyen biriydi.buyuk ihtimal ondan boyle yapti.iste benim de boyle anım olmustu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?