Arkadaşım (!)ın ilginç tutumu

Nisanlandiktan sonra (zaten iki ay surdu) disarda buluşmadık hic. Nişanlım hoşlanmıyor dedi sürekli. Evlenince bizimle tum bağını koparttı. Bilmiyorum belki esi bizden rahatsiz. Biz de sağı solu belirsiz garip insanlar degiliz ama saskinim valla asla beklemezdim asla..
Yaw nişanlısı psikopat falan olabilir mi? Bir ihtimal adamın elindedir telefon diyorum.

Yoksa kaç yıldır tanıdığın arkadaş bu kadar dengesiz olabilir mi hakkaten?

Aciklama yapmak yerine görmezden gelmeyi, tepki verince de engellmeyi seçti.
Usenmemis bide hepimizi tek tek ınstagram ve whatsapp tan engellemis.
Normal bi durum değil kesinlikle nişanlısı sizinle bağlarını kopartmasını istemiştir oyüzden engellemiştir genelde hep böyle oluyo

açık açık söyleyin. açıkçası ben kınana, tarihini saatini ve yerini bilmediğim için, davetiye almadığım için katılmadım.
belki gruptaki diğer 18 kişi de bu sebeple katılamamıştır?

diyin.

Var böyle manyak tipler. Sizde sorun olduğundan değil, adam eşimin benden başka kimsesi olmasın istiyor.

Hem arkadaşlarından hem kızın kendi ailesinden soyutlar çünkü tek dostu, tek ailesi, kocası ve kocasının ailesi olsun ki, sürekli onların ağzının içine baksın, diplerinden ayrılmasın.

Buna izin veren kıza da buldumcuk diyoruz. Mutluluk dileyip sınırlı yaşam çevresinde kendi haline bırakmak gerek.

Normal bi durum değil kesinlikle nişanlısı sizinle bağlarını kopratmasını istemiştir oyüzden engellemiştir gemelde hep böyle oluyo
6 yillik her an yaninda olan arkadaşlarını, sadece 6 ay icinde sevip evlendiği adam ugruna cope atiyorsa ben şükrederim boyle sacma bi insanla bagim koptuğu için. Ne insanlar varmis yeni yeni tanıyorum

6 yillik her an yaninda olan arkadaşlarını, sadece 6 ay icinde sevip evlendiği adam ugruna cope atiyorsa ben şükrederim boyle sacma bi insanla bagim koptuğu için. Ne insanlar varmis yeni yeni tanıyorum
Maalesef oluyo böyle psikopat kıskanç adamlar yüzünden

O dönemlerimi hatırlıyorumda, o kadar yoğundum ki.. kime ne söyledim kimi davet ettim kimi etmedim hatirlamiyodum bile. Belki söyledim sanmıştır, ama siz hiç yüz yüze görüşüp tarih konuşmadınız mi? yakın arkadaşsanız çoook önceden biliyo olmanız lazım tarihi

Nisanlandiktan sonra nisanlim izin vermiyor dedi disardaki buluşmalara hic katılmadı.
Eylul de dugun olacağını bi ay önceden soyledi ama tam tarih vermedi henuz belli değildi ve bi anda kina fotoğraflarını gorduk.

Net salaga yatiyor. Yani haber vermis de kimse gelmemiş gibi.. Manipulasyon is basinda. Ben boyle hissettim. Boyle birine son dk ya kadar renk vermez gelicem gelicem diyip gitmezdim düğüne.. Düğüne cagirir hatta nokta atış konum atar cunku ucunda taki var cicim, kapiş? Bu tipi merak ettim doğrusu

evt öyle bir süreç olabilir ama daha önce tarih sorulduğunda cevap vermemiş. Davet etmedin yerini zamanını bilmiyoduk diyenlere de oralı olmamış. Dediğiniz gibi olsa insan geri döner bir yazışmalara bakar, söylemediğini görünce özür diler, zeytinyağı gibi üste çıkmaz. Bence çok bariz bi şekilde hayatından çıkarmak istediği bir guruba böyle bir oyun oynamış.. Karakter meselesi ne denilebilir ki

Gelicem desem de inanmazdi cunku kasıtlı yapmış belliki.

Nisanlandiktan sonra nisanlim izin vermiyor dedi disardaki buluşmalara hic katılmadı.
Eylul de dugun olacağını bi ay önceden soyledi ama tam tarih vermedi henuz belli değildi ve bi anda kina fotoğraflarını gorduk.
Engellemiş sanırım şimdi okudum yazılanları, o zaman baya baya istememiş gitmenizi çok üzülmeyin nişanlanınca belli etmiş zaten kendini

Yorumları şimdi okudum zaten kız engellemiş, yani baştan beri niyet görüşmemek ve düğüne davet etmemekmiş malesef

Engellemiş sanırım şimdi okudum yazılanları, o zaman baya baya istememiş gitmenizi çok üzülmeyin nişanlanınca belli etmiş zaten kendini
Sadece gerçekten onunla bi ekmegi bolusup yediğimiz gunlere üzülüyorum. Ve kendime kızıyorum nasil böyle biri oldu da farkina varamadim diye.

Buldumcukgillerden bu belli yani
Bak bunlar sonra bi pisman oluyorlar görme gitsin☻

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…