Yerini ve tarihini bilmediğini yazdi gruptan iki arkadas. Yine o yazıları görmemezlikten geldi. Sonra cıktı herkes gruptan.Eee sorsaydınız niye böyle saçma davrandığını.
Kimseye tarih vermeyip, niye gelmediniz diye sitem neyin kafası derdim ben anında.
Iki arkadaş "davetiyeden haberimiz yok bize eylul de dedin davetiye atmadin yazmis"Tarih söylemediği halde "neden gelmediniz" diye trip atması için kafadan sorunlu olması lazım.
Belki söylediğini sanıyordur, yoğunluktan unutmuş olabilir.
Kız "niye gelmediniz" dediğinde kimse bir şey söylemedi mi?
Değişik bi tipmiş hakkaten. Sen son bir kez daha uyar bence...bak böyle saçma davrandın, hem tarih sorduğumuzda duymazdan geldin, hem ne zamandı bilmediğimiz için gelemediğimizi söylediğimizde onu da görmemiş gibi davrandın.Yerini ve tarihini bilmediğini yazdi gruptan iki arkadas. Yine o yazıları görmemezlikten geldi. Sonra cıktı herkes gruptan.
Sanirim yaptığı sey bariz ama ben konduramıyorumcok iyi anlaştığım, sevdigim bi arkadasimdi
Nisanlaninca bize farkli davranmaya baslamisti ama konduramamıştım.Değişik bi tipmiş hakkaten. Sen son bir kez daha uyar bence...bak böyle saçma davrandın, hem tarih sorduğumuzda duymazdan geldin, hem ne zamandı bilmediğimiz için gelemediğimizi söylediğimizde onu da görmemiş gibi davrandın.
Bu yüzden çıktılar gruptan diyin. Sana da garip davranırsa tescilli buldumcuk olmuştur. Hayırlı olsun
Benim suçum değil, bilinçli bişey yapmadım havası yaratmak için. Olur da bir ihtimal size ihtiyaç duyarsa, açık kapı bırakmak içinBu arada gruptaki bi arkadasla
Nisanlaninca bize farkli davranmaya baslamisti ama konduramamıştım.
Acaba dugunu olunca eskilerden bagini mi koparmak istediama oyle olsa niye sorsun bana dimi
Ah ah..
Bize topluca yapıldı en azindan. Sizinki daha fenaymışBenim de aynı böyle bir arkadaşım olmuştu, bana illaki gel bak düğünüme, görmek isterim diye 10 kere söyledi, bir de başka,sehirdeydi. Ben de 2 hafta önce ben kesin gelicem canim dedim, biletimi ayarlamaya çalışıyordum, sonra 3 gün önce aradı canim sen gelme, senin için kalacak yer bulamadım ev çok kalabalık olacak dedi. Olsun dedim bisey olmaz. Sonra bir baktım ki samimi olduğumuz diğer tüm arkadaslar düğününe gitmiş. Ablasinda kalmışlar. Ben de sosyal medyadan arkadaşlıkla ilgili bir kaç yazı yazdım ad vermeden, bu sefer de ben niye omun moralini bozuyormuşum. Düğününü mahvediyormuşum. Son oldu onla gorsumem zaten. Böyle saçma insan dolu ortalık.
Zaten gruptan cikmayan ve tepki vermeyen benim, neden onlara degil bana sordu anlamadimBenim suçum değil, bilinçli bişey yapmadım havası yaratmak için. Olur da bir ihtimal size ihtiyaç duyarsa, açık kapı bırakmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?