Arkadaşım ne yapmalı???

bi kaç seneye açacağı muhtemel konular;

''eltim balkondan sofra bezi çırpıyor allah kahretmesin''
''kayınvalidem apartmanı yıkatıyor niye onların kapısını yıkıyorum''
''kaynım sarhoş geldi apartmanda olay çıkardı''
''büyük eltimin oğlu çok gürültü yapıyor''
''boşanmaya karar verdim''

:ukala::ukala::ukala:

Arkadaşım söz verildi geri dönmek olmaz diyor ama aslında onu bağlayan birşey yok şuan
Bu nasıl bir düşünce yapısı ya. =)) Eee o zaman bu kafayla evlenir, sorunlu, berbat bir evliliği olsa da boşanmaz, çünkü sonuçta evlilik, sözden daha bağlayıcı bir durum. Arkadaşınızı pek olgun göremedim. Ayrıca madem altınları geri alacaklar, durumumuz yok deyip, hiç takmasalarmış. Bu kafayı da anlamıyorum. Elalem ne der diye düşünmekten, kendi kendilerine piyes yazıp oynuyorlar. Eee müstakbel gelinin ve ailesinin ne düşündüğü, elalemden daha önemli değil mi? Değilmiş demek ki, böyle dalaverelere girebiliyorlar. Bir de aile apartmanı denen oluşumdan memnun olanını duymuş mu bu arkadaşınız? O konuda da mı toy yoksa? Ben aile apartmanında büyüdüm, çevremde de çok vardı o tarz yaşamlar. Huzurla dolu, saygı, sükunet içinde sürüp gidenini görmedim. Nerede çokluk orada şeylik, tam da bu duruma uygun bir laf. Aklını başına alsın arkadaşınız, yol yakınken kurtarsın kendini. Söz verdim gibi saçma bir sebeple tüm ömrünün yakılabilecek bir şey olduğunu düşünüyorsa da geçmiş olsun.

Yaptirdiklari ev kimin ustune olacak da altinlarini alacaklar pardon? Millet bi ton borc oduyo da gelinin altinlarina goz dikmiyo.Bunlar simdiddn baslamislarsa durum vahim demektir kiz tarafina biyle bi sey soyeleybiliyorlarsa evlendikten sinra nasilsa bizim oldu diye iyice bunaltip sindirmeye calisacaklar. Inanin okurken darlandim boyle kaynanayla ayni bina bi de 2 elti .zaten her seye kendileri karar veriyorlar anlasildigi gibi oturacaklsri yere kadar. Arkadasiniz ne kadar seviyorsa sevsin arkasina bakmadan kacsin bunun sonunda buraya evlendim cok mutsuzum kaynanam soyle yapiyo eltilerim boyle yaoiyo kocam arkamda degil surekli kavga ediyoruz diye konu acacak durumda olacak yoksa. bosanmayi dusunmektense nisanliyken ayrilsin cok daha iyi imkanlari sunacaklar cikacaktir illa ki karsisina.

Bu nasıl bir düşünce yapısı ya. =)) Eee o zaman bu kafayla evlenir, sorunlu, berbat bir evliliği olsa da boşanmaz, çünkü sonuçta evlilik, sözden daha bağlayıcı bir durum. Arkadaşınızı pek olgun göremedim. Ayrıca madem altınları geri alacaklar, durumumuz yok deyip, hiç takmasalarmış. Bu kafayı da anlamıyorum. Elalem ne der diye düşünmekten, kendi kendilerine piyes yazıp oynuyorlar. Eee müstakbel gelinin ve ailesinin ne düşündüğü, elalemden daha önemli değil mi? Değilmiş demek ki, böyle dalaverelere girebiliyorlar. Bir de aile apartmanı denen oluşumdan memnun olanını duymuş mu bu arkadaşınız? O konuda da mı toy yoksa? Ben aile apartmanında büyüdüm, çevremde de çok vardı o tarz yaşamlar. Huzurla dolu, saygı, sükunet içinde sürüp gidenini görmedim. Nerede çokluk orada şeylik, tam da bu duruma uygun bir laf. Aklını başına alsın arkadaşınız, yol yakınken kurtarsın kendini. Söz verdim gibi saçma bir sebeple tüm ömrünün yakılabilecek bir şey olduğunu düşünüyorsa da geçmiş olsun.
yok ayni binada oturup da memnun olan kavgasiz gule oynaya gecinen kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez hatta 2 en fazla 3 kisi diyebilirim.

Bugün bir arkadaşımla konuştum kendisi yeni nişanlandı ama durum bayağı karışık... Görücü usulü oldu.Nişanlısının ailesi düğünde takacakları bilezikleri düğünden sonra geri alacaklarını söylemiş çünkü ev yaptırıyorlarmış borçları varmış. Şimdiden başlamışlar fazla masraf olmasın demeye ayrıca bu kız aile apartmanına gelin gidecek en altta kaynanası üste doğru iki eltisi oturuyormuş.Kaynanasının dört oğlu var ve dördüde bir binada oturacak bu şekilde düşünülmüş.Arkadaşım kaynanasına çok ısınamamış fena birine benziyor dedi ne yapmalı bilemiyoruz.Sizin görüşünüz nedir?

Arkadaşına söyle bu işten dönsün yoksa kendisini cenderenin ortasında bulacak. Ya adamlar takacaklarını düğünden sonra alacaklarını söylemişler, masraf etmek istemiyorlar bu ne yaa? Başka adam mı kalmadı evlenecek?

Daha evlenmeden sana değer vermeyen adam yerine koymadan evlenince ne yapar bir düşündü mü ?

Geri dönsün bu yoldan..Bu yol mutluluğa gitmiyor haberi olsun.. Çok çeker bu aileden...

Düğün den sonra alacam ne demek bunlar daha şimdiden başlamışlar yol yakınken dönse iyi olur

Ben de anlamıyorum. Bizim kızlar da kuzu kuzu kabul ediyor :D

Ya lanet şey madem alacaksın takma o zaman.. Yemin ederim bizim milletin aile yapısından, adetinden tiksindim.. Ne kadar ahlaksız, pislik aileler var şu toplumda. Allah çoluk çocuğumuzu bunlardan korusun...

Bugün bir arkadaşımla konuştum kendisi yeni nişanlandı ama durum bayağı karışık... Görücü usulü oldu.Nişanlısının ailesi düğünde takacakları bilezikleri düğünden sonra geri alacaklarını söylemiş çünkü ev yaptırıyorlarmış borçları varmış. Şimdiden başlamışlar fazla masraf olmasın demeye ayrıca bu kız aile apartmanına gelin gidecek en altta kaynanası üste doğru iki eltisi oturuyormuş.Kaynanasının dört oğlu var ve dördüde bir binada oturacak bu şekilde düşünülmüş.Arkadaşım kaynanasına çok ısınamamış fena birine benziyor dedi ne yapmalı bilemiyoruz.Sizin görüşünüz nedir?
Kaçsın kurtarsın kendini 2 gelini aynı binada tutan kaynana dan korkulur:KK64:

Nasil yok tereliye kardesim?
Bir senedir bunlari anlatiyorsunuz bize. Arkadasiniz da ayni dertten muzdaripse siz kendiniz ne onlem aldiysaniz ona da akil verebilirsiniz bence
Ben evleneli üç sene bitti hahahahhaahahahah bir senedir doğru düzgün konu açmadım ben ya hafızanın maşallahı var.Düğünden sonra takım alınmadı.Kaynanamla aynı binada da oturmuyorum alakam yok yani bu insanlar en azından dürüst eşimin ailesi gibi dalavereci değil 🤣

Sozden geri donemem ne ya? Adliye salonlari evlilikten geri donen insanlarla dolu.
Ayrica aile ilk gorucuye geldiğinde acmis mi kendini? "Kizim bak biz sıkı bir aileyiz 4 oglum 5 dairem var aşiret gibi yasariz. Millete gosteris olsun diye takar,Taktigimizi da geri aliriz. Butcemiz ortak olur belinizi dogrultmaniza izin vermeyiz" demis mi mesela?
Oyle demiş ve kiz evde kalicam korkusuyla kabul etmis olsa bile istedigi zaman "aman ya sizle mi ugrasacam,vazgectim ben" diyebilir. Yüzük takmak ne kadar normalse yuzuk atmak da o kadar normal

Arkasına bıle bakmadan kaçsın

Arkadasın nisan atmayacaksa niye ne yapmalı diye konu açıyor, olumlu yönlerini gösterip ikna edelim diye mi ? Hem başkası adına konu açmak yasak değil mi ?

Back
X