arkadaşım ne yapmaya çalışıyor?

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
593
772
53
kızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce

kızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
O ne demek? Deyiverseniz sorun kalmayacak aslında 😬

Hukukun kendi istediği bölümden daha alt bir bölüm olduğunu vurgulamış gibi geldi yani benim kızımın kapasitesi yüksek hedefindeki bölüm olmazsa en kötü Hukuk okur modunda, biraz kinaye yapmış sanırım kafalar ondan size dönmüş direkt hoş değil 😑

İşt hedefi tutturamazsam hiç istemediğim bi bölümde olsa onu okurum demek istemiş muhtemelen. Asıl meşhur olan '' en kötü polis olurum '' diyenlerdi şimdi hukuğa mı geçmiş o laf :D

Kendi egitimi ne acaba? Yanlış anlaşılmasın insanları eğitimi ile değerlendirme gibi bir niyetim yok ama en kötü hukuk derken oldukça saygın bir meslekten bahsettiğinin farkında olamayacak kadar şuursuz sanırım

Kendi egitimi ne acaba? Yanlış anlaşılmasın insanları eğitimi ile değerlendirme gibi bir niyetim yok ama en kötü hukuk derken oldukça saygın bir meslekten bahsettiğinin farkında olamayacak kadar şuursuz sanırım
ilkokul

Hukuk yerlerde sürünen bir meslek değil ki, ne aptal bir insan:110:

kadınların özellikle adalet sisteminde daha çok yer almasını istiyorum her zaman, özellikle yasalar yapılırken ve uygulanırken kadınlar da mutlaka orda olmalı. Ünlü ABDli hakim Ruth Bader Ginsburg, hayatın her alanında kadınların sözü varken yasalarda da kadınların mutlaka sözü olmalı demiş. uzun lafın kısası bence kadınlar adalet sisteminde kritik bir rol oynuyor, bu kadar salak ve cahil bir insanın kızı umarım bu saçmalıkları kulak ardı edip koçlar gibi hukukçu olur:KK200:

İnsallah en kötü dediği bölümden mezun olup, insanları savunamayıp davalarda çuvallayıp, avukat kapılarında dolandırıp kendisinden kurtulmayı bekletmez deyiverin.

Tabi konuşmaya şöyle başlayın “en kötü şu bölümleri kazanıp okurum diyenlere çok gülüyorumla başlayın” bilinçli olarak bu konuşma yapılıyor arkadaşınız tarafından.

Kıskanmış demek ki sizi içten içe…

İnşallah hadi bakalım görelim dersiniz, sonuçlar açıklanınca da arar sorarsınız hukuk veya daha iyi bi yer kazanmışsa hayırlı olsun tebrikler dersiniz. Haaaa eğer kazanamamışsa da en kötü hukuk diyodun hayırlısı bi dahaki seneye inşallah kazanır dersiniz annesine 😂

Back
X