arkadaşım ne yapmaya çalışıyor?

bi cevap vermek istiyorum ama bulamıyorum
En iyi ne okuyormuş?? Diyin. Esiniz avukat olduğuna göre köklü üniversitelerden birinden mezundur. Yeni cer çöp okullar ile eski köklü okullar da bir değil tabii, sonra kazandım sanıyorlar haklısın de.

( Not, avukatım.)

Gayette eşinizi ve sizi içten içe ölümüne kıskanarak laf atıyor bilginiz olsun bu arada. Normal düzgün bir insan olsa herhangi bir yarası olmasa, en kötü şunu istiyor diye değil hedefi neyse her insan evladı gibi onu derdi.

En iyi ne okuyormuş?? Diyin. Esiniz avukat olduğuna göre köklü üniversitelerden birinden mezundur. Yeni cer çöp okullar ile eski köklü okullar da bir değil tabii, sonra kazandım sanıyorlar haklısın de.

( Not, avukatım.)

Gayette eşinizi ve sizi içten içe ölümüne kıskanarak laf atıyor bilginiz olsun bu arada. Normal düzgün bir insan olsa herhangi bir yarası olmasa, en kötü şunu istiyor diye değil hedefi neyse her insan evladı gibi onu derdi.
yani bunu kafaya takmama da ayrı sinir oluyorum ama kadın öyle arsız konuşuyorki kendi kocası da tırcı yani ben o kırılmasın diye laflarımı hep özenle seçiyorum ama seçmemek gerekiyormuş

yani bunu kafaya takmama da ayrı sinir oluyorum ama kadın öyle arsız konuşuyorki kendi kocası da tırcı yani ben o kırılmasın diye laflarımı hep özenle seçiyorum ama seçmemek gerekiyormuş
Art niyet hissettiginiz için kafaya takıyorsunuz zaten. Dediğim gibi hiç tartışmadan ona ona tarzıyla cevap verin.

Bir yandan da kendi hayat ve eğitim seviyemize uygun insanlar ile arkadaş olmayınca böyle oluyor maalesef. Belki de bu arkadaşlığın sonuna geliniyordur çok da uzatmamak lazim bazı şeyleri.

Hukuk yerlerde sürünen bir meslek değil ki, ne aptal bir insan:110:

kadınların özellikle adalet sisteminde daha çok yer almasını istiyorum her zaman, özellikle yasalar yapılırken ve uygulanırken kadınlar da mutlaka orda olmalı. Ünlü ABDli hakim Ruth Bader Ginsburg, hayatın her alanında kadınların sözü varken yasalarda da kadınların mutlaka sözü olmalı demiş. uzun lafın kısası bence kadınlar adalet sisteminde kritik bir rol oynuyor, bu kadar salak ve cahil bir insanın kızı umarım bu saçmalıkları kulak ardı edip koçlar gibi huk

( Not, avukatım.)

Çok haklısınız meslektasim..Sozlerinize katiliyorum.bunlar neden oluyor biliyor musunuz ?
Hukuk asla özelde okunmamali. Tıp da öyle.kazanamayan gidemesin.ben de bir avukatım ,ama mesleğin içine edildi elbirliğiyle.evet avukatlar az kazaniyor, hanımefendi bunu kastediyorsa haksız değil. Buna sebep olanlar belli. Tıp, dış hekimligi ve bir çok bölüm, onlarca mezun, niteliksiz egitim, koca bir avukat ordusu ve issizlik..
İşini iyi yapan, kendini gelistiren, çalışkan insanlara sözüm yok, zaten işini iyi yapan kendini bir şekilde gösteriyor.
Ama bu cahilce sözlerin altı boş degil maalesef. Bu kadar avukat enflasyonu olunca insanlar konuşuyor.. hukuk okumak zordur ,ama hayatın ta kendisidir.avukat olmak bu kadar kolay olursa işte insanlar böyle konuşur .

Kendi yapamadığı için size karşı alçakta kalan egosunu kızıyla kapamaya çalışıyor. Belli ki kıskanmış bişeyleri şimdi meslekle kızı aracılığı ile sizi geçmeye, sizi kendisinden daha aşağıda göstermeye çalışıyor. Yani saçma sapan bir amaç ama böylesi de çok yani

Patavatsız ve eğitimsiz işte. Ilkokul mezunu neyin giderini yapıyor,çok gülünç. Cevabi yapistirin ya da iletişimi azaltın.

kızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
En kotu hukuk okursa kizi o okul bitecek ve staj icin yuksek ihtimal size gelecekler. Siz de esim idealist avukatlarla calismak istiyor oylesine okuyanlarla degil dersiniz. Kizi kazansin bakalim once bir.

kızlar arkadaşımın çocuğu bu yıl üniversite sınavına girecek. kaçtır bulunduğum ortamlarda kızım en kötü hukuk okurum dedi diyor . benim eşim de avukat . rahatsız oldum açıkçası. kasten mi yapıyor yoksa kızının ne kadar zeki olduğunu mu baskılıyor anlamadım. kafalar bana çevriliyor her öyle dediğinde.ne diyim bi daha öyle derse sizce
“En kötü” dediği bölüm kaç puanla öğrenci alıyor, haberi yok herhalde. Kendi cehaletini vurgulamış. Kafası size dönenler kimlerse onların da kırın boynuzunu gitsin. Siz kocanızın mesleğiyle var olmuyorsunuz ayrıca bu dünyada. Kafalar neden size dönüyor anlamadım. Kestane kebap acele cevap şeklinde bir başlık açmışsınız. Forumun hazırcevaplığıyla meşhur hanımları bir el atsınlar 😂

Aşağılık kompleksi ne kötü şey.
Kızı "en kötü hukuk okurum" dediyse de, işi zor.
En kötü hukuk diyorsa, neden en kötüsünü seçsin ki. Bence kendine güveni yok kızın. Hukuk fakültesine puanı yetmeyeceği için bölümü kötülüyor şimdiden.
Alt tarafı hukuk fakültesinin bile puanı şu kadar olmuş falan da der yakında. Enflasyon paketi sanki.
Belki de kız hiç böyle şeyler demedi ama arkadaşınız, ilkokul mezunu olup profesörlere demeç veren kabine üyesi eşleri gibi, fazla havaya girmiş.

Bu çağa ayak uyduramıyorum ben.
"Şu oğlana bi sıkortalı iş bulamadık" diyen anneler vardı bizim zamanımızda. 😃

Hic bisey demeyin kendi girer bolumunu kendi karar verr. bence bisey dediginize 20 yasindaki genc kizi kisaniyor olur ithami gelebilir kizdan . sinav sonucu gelmeden yorum yapmayin

Lise zamanı tercih yapıcam, o zaman lgs mı oks mi ne ona girmiştik yüzdelik dilime göre tercih yapıyoruz ben %4lük dilimdeyim. Bana gelen sosyal bilimler, anadolu öğretmen ve çok iyi bir anadolu lisesi var. Sınıf öğretmenimizle konuşuyoruz ben tutup adama "öğretmen lisesi mi yazsam en kötü öğretmen olurum" dedim ahsgdgjgsg o zaman çocukluk herhalde dediğim cümlenin ne anlama geldiğini anlamıyordum ben "öğretmen olma gibi bir seçeneğim olur" demek istemiştim ama laf ağzımdan öyle çıktı. Adamın bana ters bakışı oldu ve o an tercih masasından kalktı :D KArşınızdaki insan belki benim gibi çocuk aklıyla konuşmuştur. Kastettiği o puanı alabilirim demektir muhtemelen

Hadsizce bir yaklaşım olmuş arkadaşınızın ki

Ay bunlar hep kıskançlıktan, bende de böyle biri vardı niyetini anlayınca yol verdim , sürekli mesleğim üzerinden yorumlar falan hiç gelemem böyle şeylere ...

Back
X