arkadaşım ne yapsın...

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.661
276
198
kayınvalidesi arkadaşıma sürekli benim kızım evde çocuk bakıyor depresyonda sana ne derse alttan al diyormuş,bu arada arkadaşım çok yoğun çalışıyor , ortadaki laflarda yenilir yutulur değil alttan almıyor bizimki de...arkadaşımında bebeği olmuyor, bunu bildikleri halde böyle konuşulması yanlış değil mı, arkadaşımla niye uğraşılıyor derseniz aile apartmanında oturuyor..onun sayesinde evi varmış istediğini söylermiş..arkadaşımın malda mülkte gözü yok çalışıyor zaten..

kiraya çıkma şansları yok mu aile apartmanları zaten böyle olur arkadaşınız bunu düşünememiş mi ki

Oldu canım onun kızı evde oturuyor diye arkadaşın neden alttan alıyormuş.
Böyle şeyler karşılıklı olmalı.
Kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok...

Kaynanasının kizi varda düşünüyor kizim depresyonda sanki arkadaşınızın annesi yok dusunçek benim kısımda calisiyor o Altan alsın diyemez mi bu kay nanalar hep bencil

o zaman çıksınlar o apartmandan. bi ev verdiler diye kimse kimseyi satın alamaz ve istediği gibi konuşamaz. bu arada arkadaşınızın eşi ne diyormuş bu duruma? haberi var mı? yoksa hemen paylaşsın.

Yahu ben bu insanları anlamıyorum.
Ya benim annemde bi sorun var yada millette.
Yengemle ilgili sinirimizi bozan bişey olduğu zaman; annem, aman kızım abinin hatrına yengenle aranı iyi tut. Onlar huzurlu oldukları zaman bizde huzurlu oluyoruz der. Bizde yengemin yaptıklarına susar bişey olmamış gibi davranırız. Bişey söylesek biliriz ki abimle yengem tartışacaklar. O yüzden eden ettiğinden utansın der susarız.

Bu nedir ya? Gerçekten oğlunu seven bir anne baba bunu yapamaz yapmamalı. Evlenmiş ayrı bi aile kurmuş. Artık onların mutlu olması için yeri gelecek kan kusup kızılcık şerbeti içtik demeleri gerekirken, bu ne ya kızım evde depresyonda bişey derse alttan al.
Oldu ya? Başka?
Herşey karşılıklı anlayış içinde olunca güzel olur. Hep ver ver ver nereye kadar?

bende bu aileyi çözemedim, oğulları kukla kızının aklı ile gidiyorlar

Anne olmak demek ağzına ger geleni söyleme hakkı vermiyor insana.
Doğurmasaymış o zaman..
Allah arkadaşınıza tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah..
Ve de bolca sabır..

anlatıyor canım iş inada bindi, tabi erkeğe bişi diyen yok lafı yiyen gelinler....
orası da doğru madem hal böyle arkadaşın inatlaşmasın nasılsa bunlardan kurtuluş yokmuş en azından iyice huzurunu kaçırmasınlar kızın

Anne olmak demek ağzına ger geleni söyleme hakkı vermiyor insana.
Doğurmasaymış o zaman..
Allah arkadaşınıza tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah..
Ve de bolca sabır..

bende evladı olmayan bir insanla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar ne demek o çocuk bakıyor

Kız ne diyormuş ki yani görümcesi ne laflar ediyormuş anlamadım. Mesafe koydun eşinin hatrı için görüşsün ama karşılıklı laf dalaşı da olmasın. Maalesef kaynanalar tabi kızlarını düşünüyor gelinin çocuğu olmuyor onunda psikolojisi iyi değil demiyor genelde. Ama kaynanasıyla birebir bir sorunu da yok sanırım aynı apartman da görümcesi de mi oturuyor? o evde oturmaya mecbursa yapacak birşey yok başka eve çıkmaya da eşi yanaşmıyormuş görüşmese eşi etkilenecek.

kayınvalide ile birebir sorun yok ama kızının dolduruşuyla oda surat asıyor laf sokuyor,sonra kayınvalide ilede ara açılıyor...

Oldu canım onun kızı evde oturuyor diye arkadaşın neden alttan alıyormuş.
Böyle şeyler karşılıklı olmalı.
Kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok...

aynen canım çocuk için doktora gitmeye parası yok onu düşünen yok...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…