Arkadaşım rahat vermiyor

Piedra-q

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
473
312
33
Kızlar ben bu yıl Kpss ye hazırlanıyorum. Samimi bir arkadaşım var başka bir şehirde. Fakat aramızda kmler olmasına rağmen sürekli tepemde gibi . ders çalışırken hiçbir şekilde rahat vermiyor.

Boş boş meseleler için sürekli çok acil bişeymiş gibi msj atıyor ya da arıyor. Günümü resmen çöp etti bugün. Hiç bir planladığım şeyi yapamadım.

Ne zaman önemsiz bir konu olsa bana danışası tutuyor. Yok şu fotolardan hangisi güzel acil seç, yok instgram hikayeme bak nasıl, yok şu fotoya ne yazsam vallahi kafayı yicem artık yaaaa. Kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum. Ders çalıştığımı biliyor zaman az yetiştiremiyorum geç başladım zaten çalışmaya diyorum ama nafile anlamıyor.

İyide biri vefalı yardımsever vs. Kırmak istemiyorum ama birsürü dostu var gidip onlara sorabilir. Neden her zaman bu boş gerekesiz konuları bana soruyor. Yumuşak yüzlü olduğum için mi bunu yaşıyorum . illa terslemem kızmam mı gerek. Güzellikle söylüyorum olmuyor.

Napiyim kızlar ya kırmadan bi yolu yok mu bunun. Vallahi kafayı yicem bu kız yüzünden. Ders çalışamıyorum. Telfonuda kapatamıyorum annem babam köyde bana heran ulaşabilsinler vs. Diye. Nerden şu tlfonu icat ettiler. Kaç günüm gitti yaa kızın yüzünde. 1 2 ay arkadaşının yanındaydı da rahat etmiştim. Aramıyordu. Şimdi yine eskiye döndü ya. Sinir içime girdi . sinirden bıraktım dersi

Kızlar ben bu yıl Kpss ye hazırlanıyorum. Samimi bir arkadaşım var başka bir şehirde. Fakat aramızda kmler olmasına rağmen sürekli tepemde gibi . ders çalışırken hiçbir şekilde rahat vermiyor.

Boş boş meseleler için sürekli çok acil bişeymiş gibi msj atıyor ya da arıyor. Günümü resmen çöp etti bugün. Hiç bir planladığım şeyi yapamadım.

Ne zaman önemsiz bir konu olsa bana danışası tutuyor. Yok şu fotolardan hangisi güzel acil seç, yok instgram hikayeme bak nasıl, yok şu fotoya ne yazsam vallahi kafayı yicem artık yaaaa. Kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum. Ders çalıştığımı biliyor zaman az yetiştiremiyorum geç başladım zaten çalışmaya diyorum ama nafile anlamıyor.

İyide biri vefalı yardımsever vs. Kırmak istemiyorum ama birsürü dostu var gidip onlara sorabilir. Neden her zaman bu boş gerekesiz konuları bana soruyor. Yumuşak yüzlü olduğum için mi bunu yaşıyorum . illa terslemem kızmam mı gerek. Güzellikle söylüyorum olmuyor.

Napiyim kızlar ya kırmadan bi yolu yok mu bunun. Vallahi kafayı yicem bu kız yüzünden. Ders çalışamıyorum. Telfonuda kapatamıyorum annem babam köyde bana heran ulaşabilsinler vs. Diye. Nerden şu tlfonu icat ettiler. Kaç günüm gitti yaa kızın yüzünde. 1 2 ay arkadaşının yanındaydı da rahat etmiştim. Aramıyordu. Şimdi yine eskiye döndü ya. Sinir içime girdi . sinirden bıraktım dersi
Telefonunuzun ders çalışırken açık olması daha mı önemli sınavdan?

Kapat telefonu çalış. Çok basit :deli:

Düzeltme: kapatamam demissin sanırım da o zaman da cevap verme. Görmemiş gibi yap bildirimlerini sessize al mesela.

Kapat telini yada açık açık söyle arkadaşınsa anlayacaktır zaten

Kapat telini yada açık açık söyle arkadaşınsa anlayacaktır zaten
Ailem köyde. Telrfonu heran kapalı tutamıyorum. Çünkü onlarda evhamlı insanlar bende.
Açık açık söylüyorum aslında ama sert olmuyor sanırım ondan etki etmioyr

telefonunuzu ders çalışırken sessize alıp görmeyeceğiniz bir yere koyun. attığı mesajları görseniz bile açmayın, ara verdiğinizde ya da çalışmanız bittiğinde cevap verin. böyle yaparsanız sürekli mesaj atmaz muhtemelen.
Molalarımda cevap veriorum çok ısrarlı olmadıüı zamanlarda ama o zamanda elimi verip kolumu kaptıyıroum. 10 dakkalık molamı bugün 1saat etti nerdeyse

Yazmıştım neden açık olması gerektiğini. Öyle bir şansım olsa asla açık bırakmazdım zaten
Birkaç saatten hiçbir şey olmaz.
Arkadaş aramasa bir başkası arar,yine bozulur konsantrasyon.
Ayrıca canı ders çalışmak isteyeni de kimse engelleyemez.
İstemeyenin de hep bir bahanesi olur.

Birkaç saatten hiçbir şey olmaz.
Arkadaş aramasa bir başkası arar,yine bozulur konsantrasyon.
Ayrıca canı ders çalışmak isteyeni de kimse engelleyemez.
İstemeyenin de hep bir bahanesi olur.
Benim bahanemde buymuş demekki. Kendimi rahatlatmak içinde gelip buraya yazdım

Gunde kac saat ders calisiyorsunuz? O sizi gunun hangi saatlerinde rahatsiz ediyor? Her gun duzenli bir sekilde mi rahatsiz ediyor? Aileniz ders saatlerini bildirip o saatlerde size ulasamazlarsa merak etmemelerini soyleyemez misiniz? Neden her an telefona cevap verebilmek zorundasiniz? Aileniz köyde tehlikede mi?

Anlamaya calisiyorum. Sinaviniz gercekten onemliyse arkadasinizi kirabilirsiniz ki gercekten arkadassa kirilmaz, anlar. Gerizekaliysa o ayri. Sinaviniz icin basarilar.

Whatsapp tan yaziyorsa son gorulmeni kapat
Gormemis gibi yap
Ararsa acma
Ikinci aradiginda mesgule al
Ucuncu aradiginda yine mesgule al ..
Her gun boyle yap
Ya da direk tersle ekmegini suyunu o mu veriyor
Mal misin nesin ders calisiyorum de
Zor bi sey mi yani

Gunde kac saat ders calisiyorsunuz? O sizi gunun hangi saatlerinde rahatsiz ediyor? Her gun duzenli bir sekilde mi rahatsiz ediyor? Aileniz ders saatlerini bildirip o saatlerde size ulasamazlarsa merak etmemelerini soyleyemez misiniz? Neden her an telefona cevap verebilmek zorundasiniz? Aileniz köyde tehlikede mi?

Anlamaya calisiyorum. Sinaviniz gercekten onemliyse arkadasinizi kirabilirsiniz ki gercekten arkadassa kirilmaz, anlar. Gerizekaliysa o ayri. Sinaviniz icin basarilar.
Kaldıkları yer ıssız bir yer komşu vs. Biraz uzak evimize. Ve ev pek güvrnli değil akrep vs. Çok oluyor. Ondan dolayı evhamlanıyorum.
Arkadaşım kafasına estiği heran arayabiliyor. Ders saatlerim düzenli genellikle. Biliyor mola saatlerimi ama umursamıyor. Görmezden gelmeye çalışmak en mantıklısı sanırım. Ama bu kadar düşüncesiz olmasınıda hazmedemiyorum. Brnim için çok örnmli olduğını biliyor çünkü.
Teşekkürler yorum için.

Whatsapp tan yaziyorsa son gorulmeni kapat
Gormemis gibi yap
Ararsa acma
Ikinci aradiginda mesgule al
Ucuncu aradiginda yine mesgule al ..
Her gun boyle yap
Ya da direk tersle ekmegini suyunu o mu veriyor
Mal misin nesin ders calisiyorum de
Zor bi sey mi yani
Valla benim için bi arkadaşıma öyle sert çıkışmak zor bişey ama artık hakediyor ç zorluyor resmen beni kır kalbimi diye

Kaldıkları yer ıssız bir yer komşu vs. Biraz uzak evimize. Ve ev pek güvrnli değil akrep vs. Çok oluyor. Ondan dolayı evhamlanıyorum.
Arkadaşım kafasına estiği heran arayabiliyor. Ders saatlerim düzenli genellikle. Biliyor mola saatlerimi ama umursamıyor. Görmezden gelmeye çalışmak en mantıklısı sanırım. Ama bu kadar düşüncesiz olmasınıda hazmedemiyorum. Brnim için çok örnmli olduğını biliyor çünkü.
Teşekkürler yorum için.

Mola sizin molaniz. Guzin abla saati degil. Dediginiz gibi gormezden gelin. Birbsure sonra anlar herhalde. Kisiye ozel sessize alma olsa keske. Whatsappta var en azindan onun iletilerini sessize alin oradan. Mesajini spam olarak isaretleyin. Aramalarini da gordugunuz an acmayin. Konustugunuzda sorarsa bilincli olarak sessize aldiginizi soyleyin. Ya anlar ya kirilir. Sinavinizdan onemli degil bundan sonrasi cunku kibarca uyarmissiniz olmamis.

Kendimi gördüm sanki anlattiklarinizda.
Benim de öyle bir arkadaşım var.Önemsiz bir konu için arar ve 2 saat konuşur.Lafın gelişi değil gerçekten 2 saat.
Bende Kpss ye hazırlanıyorum kendi Kpss yi bıraktı diye benim de çalışmamı engeller.
Ama bende ona bir derdimi anlatsam dinlemez.
Artık telefonunu her zaman acmiyorum.(hergün arıyor çünkü)Kpss ondan daha önemli.

Ailenizi siz arayip haber verseniz sık sık.
Onun disinda telinizi sessize alsaniz, zaten bir kac mesaja bakmadiginizi gorunce bir daha atmaz siz de telin sesini acarsiniz sonra?

sorun bumudur? vaktin olunca cvp ver... yada ohhhh kapatmaliyim annem ario acmazsam merak eder :anne:

Back
X