Kızlar ben bu yıl Kpss ye hazırlanıyorum. Samimi bir arkadaşım var başka bir şehirde. Fakat aramızda kmler olmasına rağmen sürekli tepemde gibi . ders çalışırken hiçbir şekilde rahat vermiyor.
Boş boş meseleler için sürekli çok acil bişeymiş gibi msj atıyor ya da arıyor. Günümü resmen çöp etti bugün. Hiç bir planladığım şeyi yapamadım.
Ne zaman önemsiz bir konu olsa bana danışası tutuyor. Yok şu fotolardan hangisi güzel acil seç, yok instgram hikayeme bak nasıl, yok şu fotoya ne yazsam vallahi kafayı yicem artık yaaaa. Kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum. Ders çalıştığımı biliyor zaman az yetiştiremiyorum geç başladım zaten çalışmaya diyorum ama nafile anlamıyor.
İyide biri vefalı yardımsever vs. Kırmak istemiyorum ama birsürü dostu var gidip onlara sorabilir. Neden her zaman bu boş gerekesiz konuları bana soruyor. Yumuşak yüzlü olduğum için mi bunu yaşıyorum . illa terslemem kızmam mı gerek. Güzellikle söylüyorum olmuyor.
Napiyim kızlar ya kırmadan bi yolu yok mu bunun. Vallahi kafayı yicem bu kız yüzünden. Ders çalışamıyorum. Telfonuda kapatamıyorum annem babam köyde bana heran ulaşabilsinler vs. Diye. Nerden şu tlfonu icat ettiler. Kaç günüm gitti yaa kızın yüzünde. 1 2 ay arkadaşının yanındaydı da rahat etmiştim. Aramıyordu. Şimdi yine eskiye döndü ya. Sinir içime girdi . sinirden bıraktım dersi