• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım rahat vermiyor

telefonu rahatsız etmeyin moduna alabilirsin mesela bu mod da arandığında sesli çalmasını istediğin kişileri seçebiliyorsun diğerlerinde tamamen sessiz oluyor.
Bçylr birşry olduğunu bilmiyordum. Umarım benim telefobumdada vardır.

Kişiye özel zil sesi atama var. Arkadaşına özel sessiz zil sesi ata. Titreşimi de kapat. Mesaj seslerini komple kapat. İnternetin de kapalı olsun veya whatsapp bildirimlerini kapat. En azından ders çalışırken bu şekilde kullan. En az 6 saat sonra dönüp görmedim cnm ya dersin.

Böyle bir arkadaşım vardı. Yurttayken sürekli tepemdeydi. Kendi apart dairesi var gece gündüz bizde. Sonra kendi yetmedi dairesindeki kızları da topladı. En son manzara bunlar konuşup gülüyor ben çay kahve pişiriyorum a dönünce ve o dönem istediğim dersi o kız yüzünden veremeyince kızı da arkadaşlarını da evden kovdum. Vefası da dostluğu da muhabbeti de bir yere kadar diyeceğim. Kovacaksın, yoksa asla anlamayacak. Senin sınavın var ve o musallat olmuş. Adam gibi tepkiden anlamıyor. Mesajlarını cevaplama, eve gelirse de düzgün bir dille ders çalıştığını söyle gönder. Yine gelirse yine aynı şekilde. Daha da gelmez.
Aynı yurttaydık ve ordada sizin arkadaşlarınız gibi çok çektirdi. Kendi odası brnim üst katımdaydı. Arkadaşlarını toplamazdı ama sürekli bendeydi.
Benim sorunum sizin gibi sert tepki verememek ama bi yere kadar artık. Son noktaya geldi

kıracak üzecek bir şey yok.
açı açık diyeceksin. bak x seni seviyorum arkadaşlığımız dostluğumuz var. ona güvenerek senden rica ediyorum sınav zamanı bana bu tür sorularla gelme. şu sınavım bitsin bol bol uğraşıırz bunlarla. bitti gitti.
ha devam ederse de engelle o zaman.
Söyledim defalarca ama anlamıyor kız . terslicem artık inş yüzsüzlük etmez

Söyledim defalarca ama anlamıyor kız . terslicem artık inş yüzsüzlük etmez
Benim sorunum da çok uzun süre kimseye hayır diyememek ve kıramamak oldu. O hissi çok iyi biliyorum. Ama çok zarar gördüm ben bu yüzden. Tavsiyemdir , hem de hakkını vererek azarlayın ki zarar vermenin dostluk olmadığını anlasın yılışıklıktır bu

Yazdığı her şeyin bildirimini kapatın. Sadece o arkadaşınızın arama sesini sessize alın böylece ders çalışırken sadece önemli bildirimlerde sesi çıkar ve bakarsınız onun dışında da telefonu her ışığı yandığında göremeyeceğiniz bir yerde bırakın

k.bakmayin da calismaya niyeti olan insan her sekilde calisir.telefonu sessize alin bildirimleri kapatin.ara verdiginiz zaman cvp verin msj yoluyla.sonucta ayni evde degilsiniz ne yaptiginizi nerden bilecek.her istediginde cvp verdiginiz icin alismis

Kızlar ben bu yıl Kpss ye hazırlanıyorum. Samimi bir arkadaşım var başka bir şehirde. Fakat aramızda kmler olmasına rağmen sürekli tepemde gibi . ders çalışırken hiçbir şekilde rahat vermiyor.

Boş boş meseleler için sürekli çok acil bişeymiş gibi msj atıyor ya da arıyor. Günümü resmen çöp etti bugün. Hiç bir planladığım şeyi yapamadım.

Ne zaman önemsiz bir konu olsa bana danışası tutuyor. Yok şu fotolardan hangisi güzel acil seç, yok instgram hikayeme bak nasıl, yok şu fotoya ne yazsam vallahi kafayı yicem artık yaaaa. Kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum. Ders çalıştığımı biliyor zaman az yetiştiremiyorum geç başladım zaten çalışmaya diyorum ama nafile anlamıyor.

İyide biri vefalı yardımsever vs. Kırmak istemiyorum ama birsürü dostu var gidip onlara sorabilir. Neden her zaman bu boş gerekesiz konuları bana soruyor. Yumuşak yüzlü olduğum için mi bunu yaşıyorum . illa terslemem kızmam mı gerek. Güzellikle söylüyorum olmuyor.

Napiyim kızlar ya kırmadan bi yolu yok mu bunun. Vallahi kafayı yicem bu kız yüzünden. Ders çalışamıyorum. Telfonuda kapatamıyorum annem babam köyde bana heran ulaşabilsinler vs. Diye. Nerden şu tlfonu icat ettiler. Kaç günüm gitti yaa kızın yüzünde. 1 2 ay arkadaşının yanındaydı da rahat etmiştim. Aramıyordu. Şimdi yine eskiye döndü ya. Sinir içime girdi . sinirden bıraktım dersi
Kapatma o aradiginda acma mesaj attiginda okuma. Arama bekletne secenegini de kapat. Ders calisirken sessize aliyorum de gec

Kızlar ben bu yıl Kpss ye hazırlanıyorum. Samimi bir arkadaşım var başka bir şehirde. Fakat aramızda kmler olmasına rağmen sürekli tepemde gibi . ders çalışırken hiçbir şekilde rahat vermiyor.

Boş boş meseleler için sürekli çok acil bişeymiş gibi msj atıyor ya da arıyor. Günümü resmen çöp etti bugün. Hiç bir planladığım şeyi yapamadım.

Ne zaman önemsiz bir konu olsa bana danışası tutuyor. Yok şu fotolardan hangisi güzel acil seç, yok instgram hikayeme bak nasıl, yok şu fotoya ne yazsam vallahi kafayı yicem artık yaaaa. Kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum. Ders çalıştığımı biliyor zaman az yetiştiremiyorum geç başladım zaten çalışmaya diyorum ama nafile anlamıyor.

İyide biri vefalı yardımsever vs. Kırmak istemiyorum ama birsürü dostu var gidip onlara sorabilir. Neden her zaman bu boş gerekesiz konuları bana soruyor. Yumuşak yüzlü olduğum için mi bunu yaşıyorum . illa terslemem kızmam mı gerek. Güzellikle söylüyorum olmuyor.

Napiyim kızlar ya kırmadan bi yolu yok mu bunun. Vallahi kafayı yicem bu kız yüzünden. Ders çalışamıyorum. Telfonuda kapatamıyorum annem babam köyde bana heran ulaşabilsinler vs. Diye. Nerden şu tlfonu icat ettiler. Kaç günüm gitti yaa kızın yüzünde. 1 2 ay arkadaşının yanındaydı da rahat etmiştim. Aramıyordu. Şimdi yine eskiye döndü ya. Sinir içime girdi . sinirden bıraktım dersi
Telefonu kapat

Back
X