Arkadaşım rahat vermiyor

Bir fikrim daha var:KK45:
Telefonunuzu madem sessize almak istemiyorsunuz almayin. O arayinca ya da mesaj atinca acmayin. Sonra bir ara,ders calistigim icin tel sessizdeydi duymamisim der gecersiniz.:ıslık:

Aynı benim ablam hahaha:))) ama benimki ben yazınca yazıyor daha çok. Onun için sorun değil. Sonuçta ablam bir de yani kanım canim. Ama bir şey yazsan on bir şeyle cevap veriyor..ben bayılıyorum. Ki şu an 11 aylık kızı var yoksa 33 şeyle cevap verirdi. Hahaha çok tatlı ya:))) ama sizinki ayrı bişey tabii
Engelleyin gitsin.

Kendimi gördüm sanki anlattiklarinizda.
Benim de öyle bir arkadaşım var.Önemsiz bir konu için arar ve 2 saat konuşur.Lafın gelişi değil gerçekten 2 saat.
Bende Kpss ye hazırlanıyorum kendi Kpss yi bıraktı diye benim de çalışmamı engeller.
Ama bende ona bir derdimi anlatsam dinlemez.
Artık telefonunu her zaman acmiyorum.(hergün arıyor çünkü)Kpss ondan daha önemli.
Aynı kiliden mi bahsediyoruz acaba .benim arkadaşım da öyle eğer canı konuşmak istermiyorsa ve bir sıkıntım varsa sadece Hıı diye cevap verir.
Açmayınca da çemkiriyor mu neden tleefonuma bakmıyprsun diye :KK53:

Mola sizin molaniz. Guzin abla saati degil. Dediginiz gibi gormezden gelin. Birbsure sonra anlar herhalde. Kisiye ozel sessize alma olsa keske. Whatsappta var en azindan onun iletilerini sessize alin oradan. Mesajini spam olarak isaretleyin. Aramalarini da gordugunuz an acmayin. Konustugunuzda sorarsa bilincli olarak sessize aldiginizi soyleyin. Ya anlar ya kirilir. Sinavinizdan onemli degil bundan sonrasi cunku kibarca uyarmissiniz olmamis.
Çok doğru demişsiniz güzin abla saati diye. Benimki aynen öyle oluyor. Hiç dinlenmiş hissetmiyorum kendimi.
Bundan sonra ara ara telfonu kaptıcam ve de daha iradeli bir şekilde görmezden geleceğim msjları. Hem zamanımı yredi hemde sinir oldum

Kızlar ben bu yıl Kpss ye hazırlanıyorum. Samimi bir arkadaşım var başka bir şehirde. Fakat aramızda kmler olmasına rağmen sürekli tepemde gibi . ders çalışırken hiçbir şekilde rahat vermiyor.

Boş boş meseleler için sürekli çok acil bişeymiş gibi msj atıyor ya da arıyor. Günümü resmen çöp etti bugün. Hiç bir planladığım şeyi yapamadım.

Ne zaman önemsiz bir konu olsa bana danışası tutuyor. Yok şu fotolardan hangisi güzel acil seç, yok instgram hikayeme bak nasıl, yok şu fotoya ne yazsam vallahi kafayı yicem artık yaaaa. Kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum. Ders çalıştığımı biliyor zaman az yetiştiremiyorum geç başladım zaten çalışmaya diyorum ama nafile anlamıyor.

İyide biri vefalı yardımsever vs. Kırmak istemiyorum ama birsürü dostu var gidip onlara sorabilir. Neden her zaman bu boş gerekesiz konuları bana soruyor. Yumuşak yüzlü olduğum için mi bunu yaşıyorum . illa terslemem kızmam mı gerek. Güzellikle söylüyorum olmuyor.

Napiyim kızlar ya kırmadan bi yolu yok mu bunun. Vallahi kafayı yicem bu kız yüzünden. Ders çalışamıyorum. Telfonuda kapatamıyorum annem babam köyde bana heran ulaşabilsinler vs. Diye. Nerden şu tlfonu icat ettiler. Kaç günüm gitti yaa kızın yüzünde. 1 2 ay arkadaşının yanındaydı da rahat etmiştim. Aramıyordu. Şimdi yine eskiye döndü ya. Sinir içime girdi . sinirden bıraktım dersi
O telefonun bir kapatma tuşu var biliyorsun değil mi. Kapativer çalışırken.

Ailem köyde. Telrfonu heran kapalı tutamıyorum. Çünkü onlarda evhamlı insanlar bende.
Açık açık söylüyorum aslında ama sert olmuyor sanırım ondan etki etmioyr
Derse oturacağınız zaman ailenizi arayıp “annecim babacım ben şimdi ders çalışacağım arkadaşlarım rahat vermiyor bu yüzden 3 saat kapalı kalacak telefonum merak etmeyin” demek zor değildir eminim?

Anında cevaplamak zorunda değilsin . Dersin bitince bakarsın telefonuna . Bir zaman sonra o da anlar tepkini .

Ben 15 yıllık arkadaşlarıma 2 saat sonra dönsem hiç alınmazlar çünkü bilirler uygun olmadığımı .bazen de telefon elimdeyse anında cevaplarım .ikisi de şaşırtmaz onları ,dediğim gibi bu samimiyet ve anlayışla alakalı .

Olmuyorsa arayıp uygun bir dille ders çalıştığını ,bundan sonra dakikasında geri dönüş yapamayacağını bildir ve telefonu kapatır kapatmaz bu dediğini yap .aman ne yazmış bi bakayim kırılır tiplerine girme .

Kusura bakma da bahane gibi geldi bana..
Anne babana söyle "ders çalışacağım telefonu kapatıyorum merak etmeyin"
Kapat çalış..

Ya da arkadaşına açık açık "ders çalışacağım telefonu kısıp uzağa koyuyorum bana yazma bulamazsın"
Bırak çalış cevabını bile bekleme..

Ay cevap verme ne olcak
Gördüm ama dönemedim dersin
Hıc arkadaşıni falan suçlama sorun sende
Kızla 1 saat muhabbet et sonra da onu suçla...oldu
Şaka gibisin yeminle

Kızlar ben bu yıl Kpss ye hazırlanıyorum. Samimi bir arkadaşım var başka bir şehirde. Fakat aramızda kmler olmasına rağmen sürekli tepemde gibi . ders çalışırken hiçbir şekilde rahat vermiyor.

Boş boş meseleler için sürekli çok acil bişeymiş gibi msj atıyor ya da arıyor. Günümü resmen çöp etti bugün. Hiç bir planladığım şeyi yapamadım.

Ne zaman önemsiz bir konu olsa bana danışası tutuyor. Yok şu fotolardan hangisi güzel acil seç, yok instgram hikayeme bak nasıl, yok şu fotoya ne yazsam vallahi kafayı yicem artık yaaaa. Kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum. Ders çalıştığımı biliyor zaman az yetiştiremiyorum geç başladım zaten çalışmaya diyorum ama nafile anlamıyor.

İyide biri vefalı yardımsever vs. Kırmak istemiyorum ama birsürü dostu var gidip onlara sorabilir. Neden her zaman bu boş gerekesiz konuları bana soruyor. Yumuşak yüzlü olduğum için mi bunu yaşıyorum . illa terslemem kızmam mı gerek. Güzellikle söylüyorum olmuyor.

Napiyim kızlar ya kırmadan bi yolu yok mu bunun. Vallahi kafayı yicem bu kız yüzünden. Ders çalışamıyorum. Telfonuda kapatamıyorum annem babam köyde bana heran ulaşabilsinler vs. Diye. Nerden şu tlfonu icat ettiler. Kaç günüm gitti yaa kızın yüzünde. 1 2 ay arkadaşının yanındaydı da rahat etmiştim. Aramıyordu. Şimdi yine eskiye döndü ya. Sinir içime girdi . sinirden bıraktım dersi
Önce kendi hayatın unutma.
Ders çalışıyorum daha sonra görüşürüz lafına kızacak kırılacak arkadaşta uzak dursun zaten.Bakma telefonlarına dersine odaklan

kıracak üzecek bir şey yok.
açı açık diyeceksin. bak x seni seviyorum arkadaşlığımız dostluğumuz var. ona güvenerek senden rica ediyorum sınav zamanı bana bu tür sorularla gelme. şu sınavım bitsin bol bol uğraşıırz bunlarla. bitti gitti.
ha devam ederse de engelle o zaman.

Böyle bir arkadaşım vardı. Yurttayken sürekli tepemdeydi. Kendi apart dairesi var gece gündüz bizde. Sonra kendi yetmedi dairesindeki kızları da topladı. En son manzara bunlar konuşup gülüyor ben çay kahve pişiriyorum a dönünce ve o dönem istediğim dersi o kız yüzünden veremeyince kızı da arkadaşlarını da evden kovdum. Vefası da dostluğu da muhabbeti de bir yere kadar diyeceğim. Kovacaksın, yoksa asla anlamayacak. Senin sınavın var ve o musallat olmuş. Adam gibi tepkiden anlamıyor. Mesajlarını cevaplama, eve gelirse de düzgün bir dille ders çalıştığını söyle gönder. Yine gelirse yine aynı şekilde. Daha da gelmez.

cevap verme telefonum bozuk de engelle yada açık söyle ders çalışıyorum de

Sayfalara baktım telefonu kapatma ya da sessize alma yapamıyorsun sana değişik bir tavsiye vereyim telefonunun ses kayıt yerini aç bir kaç saniye sessizliği kaydet hiç ses çıkarma sonra onu arkadaşına zil sesi yap aradığında çalmaz WhatsApp ı zaten bildirimleri kapatabiliyorsun

Back
X