Arkadaşım Şidet görüyor :(

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.856
82.393
798
Arkadaşlar benim arkadaşım evli ve bir çoçuğu var eşi tam bir piskopat en saçma ve olur olmaz konularda deliyor arkadaşımı dövüyor bu hemen hemen 1-2 ayda bir git gelleri oluyor adamın.Gene çok saçma bir konudan arkadaşımın kolunu ısırıp,tokat atmış arkadaşım çok kötü..
Ona ailesinin yanına gitmesini söyledim şuan tam karar veremedi ailesi çok düşkün daha önce ki tartışmalarında babası boşan gel ben size bakarım dedi abileride çok çok iyi neden bu çileyi çekiyorsun boşa bu adamı diyorum bende

Çok kötüyüm ben bekarım yemin ederim evlilikten soğudum

27.10
Of kızlar çok sinirlerim bozuk elim ayağım titriyor az önce kitap okuyordum alttan gürültü geldi içime.ateş düştü adam gene dövüyordu ah salak kadın gitmesse böyle olur hep anneme bağırdım aşağıda şuan annem allahım ya böyle evlilik mi olur adamı duyuyorum şu an ağır laflar kullanıyor ahhh ahh benim salak arkadaşım ahhh

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama arkadaşınızın ailesi her türlü destekçi ve buna rağmen o psikopata katlanıyorsa, arkadaşınız dayak yemekten ama özelliklede eşinden dayak yemeyi çok seviyor demek ki. İnsan kendini bu kadar değersizleştirmez ya hu.

Anlamıyorum got ailene duruyorum duruyor adam çok korkunç onu öldürür diye korkuyor

kalırsa hakikaten öldürecek adam onu... tövbe estağfurullah..
kaçsın kurtarsın bi an önce kendini de çocuğunu da...

Evet diyorum ama ikna edemiyorum morali bozuk adam her zaman böyle değil arada godip geliyor diyemi gitmek istemiyor anlamadım ki kendimi zor tutuyorum kızım delimisin dememek için

Daha karar veremedi ne demek yahu? Bu olayın karar verecek yanı mı kalmış artık.Karar veremiyorsa otursun dayak yesin o zaman.Isırsın kollarını kocası.Çok sinirleniyorum böyle kadınlara ya.Şiddet görüyor,ailesi gel diye yalvaracak neredeyse,hala nazlanıyor boşanmak için hayret bir şey.

Çoçuk var gidemem diyor ben anlatamıyorum git diyorum
babası çocuğunla gel ben bakarım dememiş mi ? ee daha neyi bekliyormuş arkadaşın ?
bence konuş aklına gir.. yazık günah.. kendine acımıyosa bebeğine acısın..

Bende diyorum senin yerimde olsam asla katlanmam o hala gitmiyor deliricem ya oooff

babası çocuğunla gel ben bakarım dememiş mi ? ee daha neyi bekliyormuş arkadaşın ?
bence konuş aklına gir.. yazık günah.. kendine acımıyosa bebeğine acısın..
Giricem canım bu işin peşini bırakmıcam gerekirse ben gidip ailesine teslim ederim kahroluyorum o böyle ağlıyor,şiddet görüyor ya bu beni delirtiyor

ısırmıs mı
kuduz asısı yapılmıstı ınsallah adama
arkadasınıza soyleyın adamın aşısını ıhmal etmesın

kuduz mu bu herif kol kanat isiriyor manyak midir nedir ya
gitmiyorum cocuk var da ne demek o zaman bu hanibal kilikli adamla otursun arkadasiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…