AnlamıyorumYanlış anlamayın ama arkadaşınızın ailesi her türlü destekçi ve buna rağmen o psikopata katlanıyorsa, arkadaşınız dayak yemekten ama özelliklede eşinden dayak yemeyi çok seviyor demek ki. İnsan kendini bu kadar değersizleştirmez ya hu.
Bende diyorum mecbur değilsin git diyorum ama o gitmiyoraaa kol ısırmak mı dövmek mi...hala karar verememek mi.....
kaçsın kurtarsın kendini...
Bilmiyorum diyorum seviyormusun neden gitmiyorsun ne sevmesi nefret ediyorum diyorBabası boşan gel diyor, derdi ne daha?
Seviyorum demesin sakın...
Evet diyorum ama ikna edemiyorum morali bozuk adam her zaman böyle değil arada godip geliyor diyemi gitmek istemiyor anlamadım kiKolunumu ısırmış ? Bi hoşt deseydi arkadaşın, giderdi belki o zaman.
Arkadaşın bile isteye çektiriyor kendine bu çileyi. Bu kadar anlayışlı ailesi varken hala o adamdan şiddet görmeyi kabul edebiliyor. Yapacak bi şey yok bu durumda.
Çoçuk var gidemem diyorkalırsa hakikaten öldürecek adam onu... tövbe estağfurullah..
kaçsın kurtarsın bi an önce kendini de çocuğunu da...
babası çocuğunla gel ben bakarım dememiş mi ? ee daha neyi bekliyormuş arkadaşın ?Çoçuk var gidemem diyorben anlatamıyorum git diyorum
Bende diyorum senin yerimde olsam asla katlanmam o hala gitmiyor deliricem ya oooffDaha karar veremedi ne demek yahu? Bu olayın karar verecek yanı mı kalmış artık.Karar veremiyorsa otursun dayak yesin o zaman.Isırsın kollarını kocası.Çok sinirleniyorum böyle kadınlara ya.Şiddet görüyor,ailesi gel diye yalvaracak neredeyse,hala nazlanıyor boşanmak için hayret bir şey.
Giricem canım bu işin peşini bırakmıcam gerekirse ben gidip ailesine teslim ederim kahroluyorum o böyle ağlıyor,şiddet görüyor ya bu beni delirtiyorbabası çocuğunla gel ben bakarım dememiş mi ? ee daha neyi bekliyormuş arkadaşın ?
bence konuş aklına gir.. yazık günah.. kendine acımıyosa bebeğine acısın..
Adam hayvanısırmıs mı
kuduz asısı yapılmıstı ınsallah adama
arkadasınıza soyleyın adamın aşısını ıhmal etmesın
Off ben kafasına giricem bu adamla yasamamalı artıkkuduz mu bu herif kol kanat isiriyor manyak midir nedir ya
gitmiyorum cocuk var da ne demek o zaman bu hanibal kilikli adamla otursun arkadasiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?