• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım Şidet görüyor :(

Arkadaşlar o kadar sinirim bozuk ki size anlatamaaaaam:KK34::KK34:
Dün x kişisi(arkadaş demiyorum arkadaşım değil artık)
Dün mesaj attım akşam gördü yazmadı(ki en sevmediğim şey) neyse sabah oldu hala yazmadı
1 saat önce geldi kapıyı tıkladı tabi benim surat beş karış ben eve almıcaktım ama annem içeri çagırdı neyse çay yaptım tabi hiç yüzüne bile bakmadım o kadar sinirlendim ki gülüyor,neseli sanki ben ısırıldım bi köpek tarafından :confused::KK70: neyse gene utanmadan kocasından bahsetti annem var diye birşey demedim ama bir daha konusunu dahi açtırmam
Gitti sonra pek ilgi bulamadı benden Hoppa
Anneme anlattım böyle böyle bu kadın dayağı hakediyor dedim annem haklısın dedi afferim benim kızım sen güçlü bir kadın olucaksın biz haklettik dayak yemeyi sustuk oturduk hep dedi

Şimdi bana mesaj attı kadın gelin diye yemin ederim gitmek gelmiyor içimden sinirlerim bozuluyor şikayet etsem ederim ama kadına güvenim yok sonra o benim kocam falan der ortada ben kalırım
Ne munasebet niye muhatap olasin kari koca kavgasina? Polise gitsin yardima ihtiyaci varsa

Ne munasebet niye muhatap olasin kari koca kavgasina? Polise gitsin yardima ihtiyaci varsa
Artık ilgilenmiyorum :( o istediği hayatı yaşıyor yanınada gitmicem ben onu her seferdinde dinleyip üzülüp ertesi gün kocasının koynuna tekrar girdiği için gülümsemesi beni çileden çıkarıyor artık

Back
X