• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım sorun :(

banane85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
55
0
36
Aydın
merhaba kızlar temmuz ayında nişanım var fakat erkek arkadaşım nişanımıza gay arkadaşımın gelmesini istemiyor.onunla çok iyi arkadaşız kimseye bir zararı yok sadece sevgilimin çevresi ağır kişilikliler böyle şeylere karşılar şimdi çağımazsam çok ayıp olacak çağırırsam sorun olacak sizce nasıl bir bahane bulmalıyım bende gelmesini istiyorum erkek arkadaşıma ne demeliyim ?birde bizim kızlarla filanda arası iyidir aile içinde desem onları çağırdın beni neden çağırmadın der :(

Arkadaşınızı seviyor ve gelmesini istiyorsanız nişanlınızın sorun yapmaması lazım. Sonuçta arkadaşınızda üzerinde "ben gayim" yazan bir tişörtle katılmayacağına göre :)

Arkadaşının cinsel tercihlerine saygı gösterip onu kişiliğiyle değerlendirmesini isteyebilirsin

kim anlayacak ki sanki gay olduğunu :)
benim de gay arkadaşım var ama çakmamıştık hiç :)

Arkadaşınızı seviyor ve gelmesini istiyorsanız nişanlınızın sorun yapmaması lazım. Sonuçta arkadaşınızda üzerinde "ben gayim" yazan bir tişörtle katılmayacağına göre :)
evet üzerinde yazmıyor ama nasıl söyleyim oynamaya başladığı zaman oryantellere taş çıkarır :) onunda rahatsız olduğu konu o zaten oynamaya başlarsa rezil olurum kaldıramaz bizimkiler cemiyete rezil olurum diyor.

Çok Haklısınız..

Fakat;
Benim Karşı Masamda Çalışan Personel Gaymiş..
Ben Çok Geç Öğrendim..
Nedense Erkekler Çabuk Anlıyor Bu Durumu.. :1:

evet üzerinde yazmıyor ama nasıl söyleyim oynamaya başladığı zaman oryantellere taş çıkarır :) onunda rahatsız olduğu konu o zaten oynamaya başlarsa rezil olurum kaldıramaz bizimkiler cemiyete rezil olurum diyor.

Samimi bir arkadaşın olduğu için aman dikkat et dersin oda sorun etmez bence çünkü o senden benden fazla Türkiye ve tabularının farkındadır.

ya kizlar peki gay olduklari nerden anlasiliyor ? :44:
bu soruyu sormamin nedeni,
demekki etrafimizda gay oldugunu anlamadigimiz insanlar var :26:
yani bu kötü oldugundan demiyorum ama bilmek isterim,
sonucta belki hoslaniyorum cocuktan bi ögrenecegimki gay :27:

benim arkadaşımın davranışlarında aşırı belli mesela bir erkek görüyor ayyy kız çok yakışıklı bu diyor ve abartmıyorum aynen böyle :9: bütün arkadaşları bayan vs vs vs :)

Ay tövbe yarabbim yaa ne güldüm şu mesaja kendimi tutamadım kusura bakmayın
Sizde çağırmayın madem nişanlınızı ikna edemediniz

ömrünü sonuna kadar aynı yastıga baş koymak istedingin insan sana gay arkadasından rahatsız olacagını söylüyor ..oynarsa rezil olacilecegını tahmin ediyor ..sende cagırsamı mı çagırmasammı diye dert ediyorsunnn .......hımmmmmmm enteresannnn

Allah Korusun Öncelikle..:1:
Benim Vallahi Anlamadım..:50:
Ama Ekibimdeki Erkek Arkadaşlarım Ne Kadar Güzel Anlaşıyorsunuz Diyordu Sürekli..:1:
Gayler Genelde Kızlarla Daha İyi Anlaşırlar..:7:
Benim Bahsettiğim Arkadaş Doğulu, Esmer, İri Yapılı, Kıllı Mıllı Bildiğiniz Erkek Tipindeydi..:27:
Ben Duyduğumda Şok Olmuştum :53: Bana Resmen Günaydın Dediler..:17:

Uzun Sürmedi 1 Ay Sonra İşten Atıldı.. :51:

Edit : Yukarıda Bir Arkadaşımın Dediği Gibi Eli Yüzü Temiz Pak Birini Görse Dibi Düşüyor.. :60:

Son düzenleme:
Evt kim anlıcak ama giyiminden anlaşılıyorsa madem arkadaşın giyimini toparlayıp gelmesini rica edebilirsin, böylelikle kimse anlamaz tabi konuşmasıda var ama kapat kapat nişanlında hata tabi bence saygı duyması lazım, ağar abileri gördük çokk

ömrünü sonuna kadar aynı yastıga baş koymak istedingin insan sana gay arkadasından rahatsız olacagını söylüyor ..oynarsa rezil olacilecegını tahmin ediyor ..sende cagırsamı mı çagırmasammı diye dert ediyorsunnn .......hımmmmmmm enteresannnn

ben o açıdanda baktım fakat çağırmamayıda kendime yediremiyorum kaç yıllık arkadaşıma derdimi dinleyen saatlerce bir sıkıntımda yanımda olan bir insanada birini buldum byby demekde zoruma gidiyor. yoksa tabikide önce aşkım ama ben orta yol bulmak istedim :(

Ama Ekibimdeki Erkek Arkadaşlarım Ne Kadar Güzel Anlaşıyorsunuz Diyordu Sürekli..:1:
Benim Bahsettiğim Arkadaş Doğulu, Esmer, İri Yapılı, Kıllı Mıllı Bildiğiniz Erkek Tipindeydi..:27:

Ay Makara üzüldüm tercihi için mi atıldı ?
Öyleyse yazık ya

Edit : Yukarıda Bir Arkadaşımın Dediği Gibi Eli Yüzü Temiz Pak Birini Görse Dibi Düşüyor.. :60:

İşten Gay olduğu için mi atıldı:26:

Back
X