Arkadaşım telefonlarıma cevap vermiyor

zedgeliGunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
3.192
5
46
Diğer
Meraba arkadaşlar...Benim 3 yıldır beraber olduğum bi kız arkadaşım var çok iyi anlaşırız.Yeri geldiğinde yanında oldum yeri geldiğinde can sıkıntısından kurtardım...Geçen gün bi akşam dışarı çıktık eğlendik gezdik gecenin sonunda birbirmize gülümseyerek görüşürüz sonra konuşuruz vs dedik ve ayrıldık eve gittik...Sonra o günün hemen ardından telefonla mesaj çektim napıyosun?diye cvp vermedi,aradım meşgule verdi,tekrar aradım teline ulaşılamıyodu bu seferde.o akşam 5 defa ardım hem de....Dedim heralde teli bozuldu ondan cvp veremiyor dedim sonra aklıma kötü şeyler geldi acaba bişiy mi oldu telini mi kaptırdı başkasına fln filan...Sonraki gün 11 defa aradım çok merak ettim ama bu seferde aradığınız kişi şuan başkasıyla konuşuyor diye telden bildiri geldi...Sonra çok merak ettiğimden annesinin telini bi şekilde bulup aradım niye telime cvp vermiyor merak ettim dedim annesi:arkadaşın şuan amcası gilde bişeyi de yok dedi tmm dedim gelince muhakkak beni arasın dedm....3 gün geçti hala aramadı mesaj üstüne mesaj çekiyorum ne olduğnu öğrenmek için...Ya neden teleonlarıma cvp vermiyor sizce?yani son gece ayrılırken bile güle oynaya görüşürüz dedik birbirimze..ee ne oldu da bu böyle davranıyor bi türlü anlamadımSizce nasıl davranmalıyım?...Tekrar annesini mi arayayım ya da msj mı çekeyim yine arayayım mı napayım sizce ne olur fikir verin çok üzgünüm

Son düzenleme:

bi sıkıntısı var belli ki zamana bırak üstüne düşme.

Sen artık arama bence,ilerleyen günlerde illa ki öğrenirsin neden öyle davrandığını
Zaten o günden sonra yani annesini aradığımdan beridir hiç aramadım arkadaşımı.İçim içimi yiyor,ya hani bilsem sorunun ne olduğunu ben mi istemeden kırdım yani nedir sorunu bilsem içim rahatlıycak biraz...:2:

biraz daha düş üstüne çekinme, yüzlerce çağrı bırak telefonunu kitle::)
şaka bir yana en mütevazi ve sabırlı insanın bile üstüne bu kadar düşersen ya k..ını kaldırırsın ya da bıktırırsın kendinden, yapışkan insan damgası yersin. çok yüksek ihtimal kontörü vs. yok ondan cevap vermedi mesajlara, sen aradığında da akrabalarının yanında olduğu için bölemedi muhabbeti malum bayramdı hem. yaptığı tabi ki çok ayıp ama emin ol bu kadar taktığına değmez sen başına bir şey mi geldi ya da bana mı küs diye düşünürken o g...üyle fındık kırıyodur.

kısa denebilcek bir süre önce çok yakın arkadaşlarımdan darbe yedim, o yüzden yapıcı olamıyorum bu arkadaşlıkla ilgili başlıklarda, esip savuruyorum direk. fark eden olmuştur belki...

Ne biçim fikirler düşünceler bunlar ya...Böyle konuşacaksan hiç fikir verme daha ii.Ayrıca arkadaşım hakkında da böyle saçma tabirlerde bulnmayın!!

arkadaşın hakkında söylenen her şeyi kaldıramam diyorsan ondan internette bahsetme.
kullandığım deyim de insanların keyfinin yerinde olduğunu anlatmak için kullanılır, cımbızla çekmeye kalkarsak her deyimin içindeki tabiri o hoo:)
neyse... sen bilirsin

Canım , çok sinir bozucu bir durum gerçekten. en azından neye kırıldıysa delikanlı gibi söylemeli birşeyler belirtmeliydi sana bu kaçış çok saçma. Demekki senin kadar duygusal , dostluğa değer veren biri değilmiş değmez hiç takma deyeceğim ama tabiki üzülür insan. Bazen böyle karşılıksız duyguları yaşıyoruz arkadaşlıklarda ama bu tip ruhsuz insanlar hayatın her alanında kaymeymeye mahkumdur çünkü insan olmanın özü hissetmektir. Hissis biri olduğu seninle 3 sene takılıp böyle aptalca ortadan kaybolmasından belli ya bir açıklama yap es gürle yine git... Boşver hiç değecek biri değilmiş inan.Sen çok güzel dostluklara layıksın butip insanlara değil.

Evet hem de çok sinir bozucu bi durum.Her an düşünüyorum acaba ne oldu aklıma türlü türlü şeyler geliyor ya:2:Ben de dün akşam son defa bi msj attım belki cvp verir de içim rahatlar diye ama nerdee umrunda bile değil,zaten bunca yıllık hatırım olsaydı onda, en azından yalnız kalmak istiyorum bişeyim yok merak etme diye msj çekerdi....Ben olsaydım en azından yalnız kalmak istiyorum hepsi bu diye bi msj çekerdim,ama işte farkımız bu....Değer veren,seven,her an yanında olan,destek olan taraf hep kaybeden taraf oluyor malesef...

daha farklı sorunları olabilir,kendinizi olumsuzluklar üzerinden etkilemeyin,herşeyde olabilir hiçbirşeyde..ne olduğunu anladığınızda içinizdeki yorumlarınızı ortaya çıkarırsınız,kendinizi şimdiden kurgularla sıkmayın..kaç yıllık dostluk diyorsunuz,tekrar arayın,belki cvp verebilecek kontörü yoktur..

Hayır kontör meselesi değil,abinsinden de arayabilirdi beni,sorun var biliyorum ama ne...:26:

Eğer bir sorun olduğuna eminsen onu sürekli aramak yerine sadece bir mesaj atmalısın bence.Merak ettim,bir sorun varsa ve konuşmaya karar verirsen ararsın gibi net şeyler yazabilirsin.ve daha fazla da üstelememelisin.

bencede daha fazla üstüne gitme..sınavda istediği sonucu alamadı diyosun belkide şu anda kimseyle konuşmak istemiyodur..ailesiyle ilgili problemleri vardır anlatmak istemiyodur..benimde bazen hiç kimsenin hiç bi mesajına hiç bi aramasına cevap vermek içimden gelmiyo..tek kelime dahi konuşmak istemiyorum..insanlık hali olabilir yani böyle şeyler..siz ayrıldıktan sonra annesiyle tartışıp çekip gitmiş olabilir..kimseye dert anlatmak istemiyo olabilir..üstüne gitme bence..bırak artık o arasın...

Eğer bir sorun olduğuna eminsen onu sürekli aramak yerine sadece bir mesaj atmalısın bence.Merak ettim,bir sorun varsa ve konuşmaya karar verirsen ararsın gibi net şeyler yazabilirsin.ve daha fazla da üstelememelisin.
Sadece bir mesaj mıı...Şimdiye kadar bu dediğiniz mesajlardan 6-7 tane attım ama hala cvp yok:26:

Artık aramıyorum, msj da çekmiyorum ta kii o beni arayana kadarPeki sen yalnız kalmak istediğinde ve bi arkadaşın seni ısrarla aradığında ve 5-6 msj atarak seni merak ettiğini söylediğinde de hiç cvp vermez misin?

Bence bunaldığı için uzaklaşmıştır. O da haklı şu an tercihti sonuçtu derken dengesi bozulmuştur. Bence üstüne daha fazla düşmeden net bir mesaj yazabilirsin mesela merak ettim , moralnn bozuk olduğuunu hissediyorum ve sana destek olmak istiyorum. Ama çağrılarımı, mesajlarımı gördüğün halde bana dönmemen de beni üzüyor diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…