Arkadaşım trip atıyor

Orkide34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
1.968
1.443
48
Günaydın
Arkadaşım dediğim iş arkadaşım ofiste iyi anlaştığım insan gayet yakınız ve samimiyiz. İş için yurtdışındaydı . Ve karşı firmayla vize ulaşım bilet malzeme hep ik da ki kız ilgilendi. Karşı firmadakileri o biliyor.. ptesi bu sabah döneceklerdi test zorunluluğu gelmiş bu yuzden ctesi gunu bana yazdı kanka biletimi pazar a alsana test yapmaktan kurtulayım diye neymiş patrona söylemiş sehid87 ye at değiştirsin bende durumu açıkladım iyide ben hiç bir şey bilmiyorum ki nereden aldı kim aldı vs dedim işte bizim acentayla görüşecekmişim iyi de aşko dedim o işlerle hep ik da ki ilgilendi . Ya o kçnı kaldırıp yapmaz dedi hem patron senn ismini verdi ben sana biletleri atayım dedi attı dur dedim ben patrona yazayım bende yazdım işte ben bilmiyorum vs o da tamam ben ikda ki kızı ararım dedi kapandı. Ya şimdide arkadaşım buz gibi benmle yazdıkça cvp veriyor geldiğini bile ben yazdım öyle öğrendim hgdin dedim hbduk demedi..durumu da ona anlatmıştım ik da ki kız yapmayacak haftasonları tlfnları açmıyor diye bana söyledi patron aşko dedim ben bilmiyorum ki kadının adını nasıl değişiklik yapılır fln dedim patron seni dedi diye yazdım brn yollamış olayım dedi iyi dedim. Karşı firmadan kimle konuştuğunu bile bilmiyorum acentayla nasıl halledeyim. Arkadasım resmen tripli direk memlekete gidecekmiş vs yazmadı bile . Samimiyiz diye istedi o kız yapmaz sen yap diye ama durumu açıklamama rağmen tripli. Kendinin anlaması lazımdı. Ben bizim acentayla neden konuşuyorum ki ayrıca kim hallettyse o arasın patron ik da ki kızın yapmayacağını biliyor her haftasonu ben arıyorlar tamam eyw arkadaşımn durumu ama bileti kim aldıysa onun değişiklik yapması gerekiyor böyle de söyledim . Şimdide böyle davranınca bana üzüldüm açıkçası .

Test yapmaktan niye kaçıyor ki onu anlamadım.
Riske atmak istemedi sanırım karantina fln modu olmasın diye biliyorum zaten sıksık test yaptılar hemde giderken baya . Karşı firma ptesiye almış bileti teste pazartesi gelnce hiç uğraşmayayım diye sanırım

Aşko aşko nedir ya?

Madem bu kadar samimisiniz ben sizi garipsedim.. ultra karışık bir işlem değil. Acentayi arasaydiniz hallederlerdi zaten, sizint telefon açmak dışında bişey yapmanıza gerek yoktu.
Halletmiyolarlr işte karşu firmayla görusmrk gerekiyor müşteri aldı çünkü biliyorum karşı firmayla da hiç irtibatıp yok .

Asıl test yaptirmayarak riske giriyor orası ayrı.
Asıl konuya dönecek olursak iş arkadaşıyla bu kadar samimiyseniz asko cano muhabbetlerine dayanarak söylüyorum sizde halledebikirdiniz illa ik yapacak diye birşey yok.
Sizde biraz basinizdan savmissiniz gibi geldi bana daha denemeden ben yapamam edemem diyerek

İlla ik dememde ki kasıt baştan aşağıya her şeyle o ilgilendi diye yapamazdım cünkü karşı firmada ki yabancı kadınla o konustu bileti hangi acentayla alındıysa o halletmeli

Ben de sizin başınızdan savdığınızı hissettim yazdıklarınızdan

Ben de sizin başınızdan savdığınızı hissettim yazdıklarınızdan
Ya doğrudur biraz öyle oldu ama ik da ki kızın yapmayacağını bile bile bana atılması nasılsa sehid halleder kısmına ayar oldum bi yaz ona açıkçada söyledim ben acentayı arasaydım olmayacaktı zaten evet bende aramadım . O kız brnm işim olsa yapmaz ayrıca kaç defa şahit olduk arkadaşımla. 4aydır senin işinde ik ilgilenmiş bilet vs özel işin oldugunda bana yazdın hep hallettik ama başkasının bildiği durumları yine onunla halletmen lazımdı. Hangi acenta aldıysa onunla halletmek gerekiyor

Is arkadasligi iliskisi dahilinde bu kadar fazla lakayitlik bence hos degil.
Bana itici geldi en azindan.

Yillarca yurtdisi islemler ile ugrasmis biri olarak, kimin kim ile konustugunun bir onemi yok.
Bir biletin degismesi o kadar basit bir islem ki, bence fazlasi ile buyutmussunuz.
Bileti zaten arkadasiniz size gondermis, gidis yonleri ve yenilemek istedigi tarih bilgisi sizin icin yeterli olurdu.
Arkadasiniz o isin yapilmayacagindan emin oldugu icin sizden bir ricada bulunmus, siz de gayet bu isi basarabilirdiniz.
Atom parcalamak degil nihayetinde, bir telefon hatta, telefonu da gectim bir mail ile yapilabilecek islemdir.

Sonuc ne oldu? Bileti degisebildi mi?
Ben de arkadasiniz yerinde olsam, bu kadar "askom" ile hitap eden biri varsa karsimda ve ricam karsisinda da o isi yapmamak icin binbir dereden su getiriyorsa, ben de tribin alasini atardim.

Haklı olabilirsiniz.
Hayır bileti değişmedi değişmez çukur hangi acentadan alındıysa o acenta halletmeli bende hangi acentadan alındığını bilmiyorum biletleri incelediğimde de yazmadı bende çok yurtdışı kısımlarını hallettim biliyorum. Arkadaşıma da bnu söyledim.

İyi de burada önemli olan size atılması vs değil. Ya da o kızın sizin işiniz olsa yapmaması değil.
Sizin yakın bir arkadaşınız sizden yardım istemiş.
Siz de başınızdan savmış uğraşmamamışsınız.
İstediğiniz kadar açıklama yapın dışarıdan görünen bu ve arkadaşınız haklı

Surekli aciklama yapip kendinizi rahatlatmaya çalışmışsınız ama arkadaşınız sonuna kadar haklı. Asko asko diyip konuşacak kadar samimi, arkadaşınıza yardim etmeyi denemeyecek, benim işim değil o bu şu yapmalı diyerek kestirip atacak kadar uzaksınız. Bu ne perhiz bu ne turşu.

Aşko? Kıçını?

birbirize olan üslubunuz gayet samimi ama davranışınız hoş olmamış. Baştan atar gibi geldi bana.
Ya doğru olabilir bir şey demiyorum ama o kadr yardım istediğinde yardım ettim o zaman kankaydım şimdi 1 kere bir şeyini yapmadım diye trip yiyorum tamam haklı da burası da beni düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…