Arkadaşım trip atıyor

Bir deneseydiniz sonra olmazsa olmadı derdiniz. Siz yapmamak için bayağı bir yokuşa sürmüşsünüz.
Olabilir haklısınız bilmiyorum haftasonu olması tetiklemiş olabilir bir de o kızın ik yani işi olması bana yaptıkları fln aklıma gelince ondan da olmuş olabilir

Şahsen empati yapmaya çalışıyorum.
Ama sevdiğim insana kırılırım ben.
Sevmediğimi yaptığı da yapmadığı da hiç üzmez kırmaz beni umursamam.
Bence bunu karşılıklı konuşmalısınız.
Halledilemeyecek bir sorun değil aranızdaki

Yok değil zaten normalde en ufak bir şey olsa da söylerdi bende ona kırıldığım kızdığım zaman söylerdim şimdi neredeyse yazıyorum ağzından tek tük laf aldım hoşgeldin dedim hoşbulduk demedi memlekete gitmeden görsem seni dedim ona da cvp vermedi ..

Neden herkese aynı mesajı kopyala yapıştır yapıyorsunuz ahaha ay çok komik

Bende olsam aynen arkadaşınız gibi davranırım. Kızın işini görmemek için kırk dereden su getirmişsiniz . Ne yapacaktı yani boynunuza mı sarılacaktı.

Bu arada konu sahibi normal hayatta da bu kadar itici ve irite edici mi konuşursunuz ?

(Sırf merakımdan soruyorum)

Hayatımda duyduğum en ucuz kelime sıralamasında aşko zirveye oturdu şu an

bu nasıl iş arkadaslıgı? patron firması olsa bile küçük bir isletme olsa bile aşko nedir Allah için?

İş başka arkadaşlık başka sırf arkadasınız diye neden size ait olmayan bir gorevi yapasınız ki?

Ayrıca ik daki kızdan baska biri yapabiliyor demekki kendi arasın acentayı kendi degistirsin günü. Hem böyle seyler ik nın gorevidir sizden istenmesi tuhaf.

Bu arada konu sahibi normal hayatta da bu kadar itici ve irite edici mi konuşursunuz ?

İnsanların arasında her konusma farklıdır o da bana öyle der buradan samimiyet anlaşılsın diye belirttim siz de farklı algılanır bilemem

Yakınız diye istedi zaten ya haklılık payı vardır bilemem herkese göre değişir bu durum. Bende aynı düşünüyorum sonucta biliyor benm yapmadığımı .

Yani ... buradaki insanların ne yapmasını istiyorsunuz ? Vicdanınızı rahatlatacak başka biyer bulun .. madem samimi arkadaşınız, insan uğraşır..arar sorar öğrenir.. hem arkadaşınız için kılınızı kıpırdatmamışsınız hem de buradan siz haklısınız , arkadaşınız ne fenaymış denmesini mi bekliyorsunuz? ..ben olsam arkadaşınız yerine ben de iletişimimi keserdim .

Aşkooo janums napiosun yhaaaa diye bir şey canlandı gözümde. Allah ım evlerden ırak Rabbim

bence arkadasın o kisiden bir sey rica etmek istemedi direkt sen yakn arkadasısın diye senden istedi, senin is tanımında boyle bir sey yoksa yapmak zorunda diilsin yani ayrıca bilmiyor da olabilirsin bilmek zorunda da diilsin, arkadasın tribe girmis bosuna, bence sen de yazma bir sey, hem sen de patrona soylemissin yani adam tamam demis. daha ne yapacaksın

Yakınız diye söyledi ama sonra konuştuk sende haklısın dedi ben ona yazmadım yapmayacağını bildiğimden direk patron seni dedi yaparsın diye ama haklısın senn tarafından düşünnce dedi

Ne dertler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…