Olabilir haklısınız bilmiyorum haftasonu olması tetiklemiş olabilir bir de o kızın ik yani işi olması bana yaptıkları fln aklıma gelince ondan da olmuş olabilirBir deneseydiniz sonra olmazsa olmadı derdiniz. Siz yapmamak için bayağı bir yokuşa sürmüşsünüz.
Şahsen empati yapmaya çalışıyorum.Hayır trip atmıyorum sadece 1 kere yapılmadı diye hemen bu sekılde davranılması garibime gitti direk söyleyebilir normal de söyler çünkü yada bende söylerdim kırılabilir kızabilir trip atabilir bunlar normal bana trip atması demek ki beni seviyormuş aramız düzelir düzelmez değil bana da onun tarafından yapıldı konustuk hallettik ses etmedim belli bile etmedim hemen ilk hata da diye. Birbirimizi idare etmeyecek isek hemen ilk hata da böyle davranacaksak ne anladım ben.
Yok değil zaten normalde en ufak bir şey olsa da söylerdi bende ona kırıldığım kızdığım zaman söylerdim şimdi neredeyse yazıyorum ağzından tek tük laf aldım hoşgeldin dedim hoşbulduk demedi memlekete gitmeden görsem seni dedim ona da cvp vermedi ..Şahsen empati yapmaya çalışıyorum.
Ama sevdiğim insana kırılırım ben.
Sevmediğimi yaptığı da yapmadığı da hiç üzmez kırmaz beni umursamam.
Bence bunu karşılıklı konuşmalısınız.
Halledilemeyecek bir sorun değil aranızdaki
Kuzum sen acik acik konus nedenlerini anlat ,o samimiyete sahipsinizYa doğru olabilir bir şey demiyorum ama o kadr yardım istediğinde yardım ettim o zaman kankaydım şimdi 1 kere bir şeyini yapmadım diye trip yiyorum tamam haklı da burası da beni düşündürüyor
+Ben de sizin başınızdan savdığınızı hissettim yazdıklarınızdan
Anlattım biliyorKuzum sen acik acik konus nedenlerini anlat ,o samimiyete sahipsiniz
Bende olsam aynen arkadaşınız gibi davranırım. Kızın işini görmemek için kırk dereden su getirmişsiniz . Ne yapacaktı yani boynunuza mı sarılacaktı.Günaydın
Arkadaşım dediğim iş arkadaşım ofiste iyi anlaştığım insan gayet yakınız ve samimiyiz. İş için yurtdışındaydı . Ve karşı firmayla vize ulaşım bilet malzeme hep ik da ki kız ilgilendi. Karşı firmadakileri o biliyor.. ptesi bu sabah döneceklerdi test zorunluluğu gelmiş bu yuzden ctesi gunu bana yazdı kanka biletimi pazar a alsana test yapmaktan kurtulayım diye neymiş patrona söylemiş sehid87 ye at değiştirsin bende durumu açıkladım iyide ben hiç bir şey bilmiyorum ki nereden aldı kim aldı vs dedim işte bizim acentayla görüşecekmişim iyi de aşko dedim o işlerle hep ik da ki ilgilendi . Ya o kçnı kaldırıp yapmaz dedi hem patron senn ismini verdi ben sana biletleri atayım dedi attı dur dedim ben patrona yazayım bende yazdım işte ben bilmiyorum vs o da tamam ben ikda ki kızı ararım dedi kapandı. Ya şimdide arkadaşım buz gibi benmle yazdıkça cvp veriyor geldiğini bile ben yazdım öyle öğrendim hgdin dedim hbduk demedi..durumu da ona anlatmıştım ik da ki kız yapmayacak haftasonları tlfnları açmıyor diye bana söyledi patron aşko dedim ben bilmiyorum ki kadının adını nasıl değişiklik yapılır fln dedim patron seni dedi diye yazdım brn yollamış olayım dedi iyi dedim. Karşı firmadan kimle konuştuğunu bile bilmiyorum acentayla nasıl halledeyim. Arkadasım resmen tripli direk memlekete gidecekmiş vs yazmadı bile . Samimiyiz diye istedi o kız yapmaz sen yap diye ama durumu açıklamama rağmen tripli. Kendinin anlaması lazımdı. Ben bizim acentayla neden konuşuyorum ki ayrıca kim hallettyse o arasın patron ik da ki kızın yapmayacağını biliyor her haftasonu ben arıyorlar tamam eyw arkadaşımn durumu ama bileti kim aldıysa onun değişiklik yapması gerekiyor böyle de söyledim . Şimdide böyle davranınca bana üzüldüm açıkçası .
İnsanların arasında her konusma farklıdır o da bana öyle der buradan samimiyet anlaşılsın diye belirttim siz de farklı algılanır bilememBu arada konu sahibi normal hayatta da bu kadar itici ve irite edici mi konuşursunuz ?
(Sırf merakımdan soruyorum)
Hayatımda duyduğum en ucuz kelime sıralamasında aşko zirveye oturdu şu an
Yakınız diye istedi zaten ya haklılık payı vardır bilemem herkese göre değişir bu durum. Bende aynı düşünüyorum sonucta biliyor benm yapmadığımı .bu nasıl iş arkadaslıgı? patron firması olsa bile küçük bir isletme olsa bile aşko nedir Allah için?
İş başka arkadaşlık başka sırf arkadasınız diye neden size ait olmayan bir gorevi yapasınız ki?
Ayrıca ik daki kızdan baska biri yapabiliyor demekki kendi arasın acentayı kendi degistirsin günü. Hem böyle seyler ik nın gorevidir sizden istenmesi tuhaf.
Yani ... buradaki insanların ne yapmasını istiyorsunuz ? Vicdanınızı rahatlatacak başka biyer bulun .. madem samimi arkadaşınız, insan uğraşır..arar sorar öğrenir.. hem arkadaşınız için kılınızı kıpırdatmamışsınız hem de buradan siz haklısınız , arkadaşınız ne fenaymış denmesini mi bekliyorsunuz? ..ben olsam arkadaşınız yerine ben de iletişimimi keserdim .Günaydın
Arkadaşım dediğim iş arkadaşım ofiste iyi anlaştığım insan gayet yakınız ve samimiyiz. İş için yurtdışındaydı . Ve karşı firmayla vize ulaşım bilet malzeme hep ik da ki kız ilgilendi. Karşı firmadakileri o biliyor.. ptesi bu sabah döneceklerdi test zorunluluğu gelmiş bu yuzden ctesi gunu bana yazdı kanka biletimi pazar a alsana test yapmaktan kurtulayım diye neymiş patrona söylemiş sehid87 ye at değiştirsin bende durumu açıkladım iyide ben hiç bir şey bilmiyorum ki nereden aldı kim aldı vs dedim işte bizim acentayla görüşecekmişim iyi de aşko dedim o işlerle hep ik da ki ilgilendi . Ya o kçnı kaldırıp yapmaz dedi hem patron senn ismini verdi ben sana biletleri atayım dedi attı dur dedim ben patrona yazayım bende yazdım işte ben bilmiyorum vs o da tamam ben ikda ki kızı ararım dedi kapandı. Ya şimdide arkadaşım buz gibi benmle yazdıkça cvp veriyor geldiğini bile ben yazdım öyle öğrendim hgdin dedim hbduk demedi..durumu da ona anlatmıştım ik da ki kız yapmayacak haftasonları tlfnları açmıyor diye bana söyledi patron aşko dedim ben bilmiyorum ki kadının adını nasıl değişiklik yapılır fln dedim patron seni dedi diye yazdım brn yollamış olayım dedi iyi dedim. Karşı firmadan kimle konuştuğunu bile bilmiyorum acentayla nasıl halledeyim. Arkadasım resmen tripli direk memlekete gidecekmiş vs yazmadı bile . Samimiyiz diye istedi o kız yapmaz sen yap diye ama durumu açıklamama rağmen tripli. Kendinin anlaması lazımdı. Ben bizim acentayla neden konuşuyorum ki ayrıca kim hallettyse o arasın patron ik da ki kızın yapmayacağını biliyor her haftasonu ben arıyorlar tamam eyw arkadaşımn durumu ama bileti kim aldıysa onun değişiklik yapması gerekiyor böyle de söyledim . Şimdide böyle davranınca bana üzüldüm açıkçası .
Aşkooo janums napiosun yhaaaa diye bir şey canlandı gözümde. Allah ım evlerden ırak RabbimBu arada konu sahibi normal hayatta da bu kadar itici ve irite edici mi konuşursunuz ?
(Sırf merakımdan soruyorum)
Hayatımda duyduğum en ucuz kelime sıralamasında aşko zirveye oturdu şu an
Aminnnn. Allahım aşkolardan korusunAşkooo janums napiosun yhaaaa diye bir şey canlandı gözümde. Allah ım evlerden ırak Rabbim
Yakınız diye söyledi ama sonra konuştuk sende haklısın dedi ben ona yazmadım yapmayacağını bildiğimden direk patron seni dedi yaparsın diye ama haklısın senn tarafından düşünnce dedibence arkadasın o kisiden bir sey rica etmek istemedi direkt sen yakn arkadasısın diye senden istedi, senin is tanımında boyle bir sey yoksa yapmak zorunda diilsin yani ayrıca bilmiyor da olabilirsin bilmek zorunda da diilsin, arkadasın tribe girmis bosuna, bence sen de yazma bir sey, hem sen de patrona soylemissin yani adam tamam demis. daha ne yapacaksın
Ne dertler varGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?