- Emoji Skoru
- 576
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
-
Ben buluşacağımız yere gelmiştim maalesef.. dakik biri olduğumda hep pişman oluyorumSiz evden çıkmış mıydınız ?
Bunu hep yapıyor mu ?
Tek seferlık ise olabilir yani çok takılmamak lazım
Aynısı başıma geldiKızlar bu sabah 11-11.30 gibi arkadaşımla kahvaltıya gidecektik. Mesaj atıyorum açmıyor arıyorum dönmüyor en son şimdi aradı uyuyakalmış. O kadar sinirliyim ki ne yapmalıyım sizce bekle ben hemen geliyorum dedi, beklemeli miyim?
Ben basar giderim şahsen böyle bir olayda. İki tane alarm kurmak zor olmasa gerek.Ben buluşacağımız yere gelmiştim maalesef.. dakik biri olduğumda hep pişman oluyorum
Özensizce davranmış.Beklemezdim kesinlikle ve sağlam bir bahanesi yoksa arkadaşlığımı da sürdürmezdim.Kızlar bu sabah 11-11.30 gibi arkadaşımla kahvaltıya gidecektik. Mesaj atıyorum açmıyor arıyorum dönmüyor en son şimdi aradı uyuyakalmış. O kadar sinirliyim ki ne yapmalıyım sizce bekle ben hemen geliyorum dedi, beklemeli miyim?
Uyuyakalmanin bahanesi mı olurÖzensizce davranmış.Beklemezdim kesinlikle ve sağlam bir bahanesi yoksa arkadaşlığımı da sürdürmezdim.
İlk defa olduğu için şans vereceğim bir kere daha olursa arkadaşlığımı bitiririm. Daha önce sürekli geç kalan bir arkadaşım vardı çok hoşgörülü davrandım sonra arkadaşlığımız daha kötü bir şekilde bittiDaha öncede böyle hareketler yapmışsa evinize gidin ilk defa oluyorsa doğru söylüyor olabilir.
Gerçekten sorumsuz insanlardan nefret ediyorum ya.. istesem de bu saatlere kadar uyuyamam bu aradaBen basar giderim şahsen böyle bir olayda. İki tane alarm kurmak zor olmasa gerek.
Zaten laf aramızda uyanmayacak kadar saatlerce uyuyanlara da gıcık oluyorum.
İlk defa olduğu için şans vereceğim bir kere daha olursa arkadaşlığımı bitiririm. Daha önce sürekli geç kalan bir arkadaşım vardı çok hoşgörülü davrandım sonra arkadaşlığımız daha kötü bir şekilde bitti
Evden çıkmadan aramadın mi? Telefona bakmadıysa evden çıkmazdım ben olsam. Gittiysem de beklemem kalkar giderim, çünkü zaten sinirlenmişim artık o insanla oturup normal muhabbet edememBen buluşacağımız yere gelmiştim maalesef.. dakik biri olduğumda hep pişman oluyorum
Sana hak vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdiKadınlar arkadaşlığını bitirmek için bahane arıyor, sonra da buraya arkadaşım kalmadı diye yazıyorsunuz. Erkekler ise dolandirılmadığı sürece umursamıyor. genelde de evli kadınlar böyle vefasız davranıyor. Bir kere insan uyuyakaldı diye bu kadar sinirlenilmez. Ayrıca kafe kötü bir yer değil ki. Yiyip içip eve gelseydiniz.
Gece önemli bir sebepten geç uyumuştur,uykusunu alamamıştır vs.Uyuyakalmanin bahanesi mı olur
Direkt bitirmek lazım. Ozensizlik gercekten
Bende beste uyuyorum keyfiGece bir sebepten geç uyumuştur,uykusunu alamamıştır vs.
O anlamda söylemiştim.