Arkadaşım uyuyakalmış

Gitmeden uyandın mı falan diye sorulur ben evden çıkıyorum diye mesajı atılır cevap gelmeden ne diye çıktınız evden ki sizinki ne biçim arkadaşlık

Bence burada hata sizin her ne kadar sözleşmiş bile olsanız evden çıkmadan iletişime geçip açmadıysa evden çıkmamanız gerekirdi

Eğer gerçekten geçerli mazereti varsa ve de samimi bir şekilde özür dileyip gönlümü alırsa o seferlik hoşgörürdüm. Ama baştan savma "ya kusura bakma uyumuşum" diye geçiştirirse bidaha görüşmezdim.

Bence burada hata sizin her ne kadar sözleşmiş bile olsanız evden çıkmadan iletişime geçip açmadıysa evden çıkmamanız gerekirdi
Akşamdan yarın o saatte orda olurum denildiyse telefonu açmayınca belki yolda diye düşünmüştür. O durumda da belki gelir bekler diye de düşünür insan

Huyu böyleyse ben önemsemezdim

Oha yani kizlar amma abartmissiniz ha Bu yuzden arkadaslik bitirilir mi be? Ne acayip insanlar var
Konu sahibi gaza gelme sakin yahu. Sana bitiririm diyenlerin cogu gercek hayatta hic de bitirmez bu yuzden arkadasligini, baya sacmalik cunku. Insanlik hali diye bisey var.

Akşamdan yarın o saatte orda olurum denildiyse telefonu açmayınca belki yolda diye düşünmüştür. O durumda da belki gelir bekler diye de düşünür insan
Milleti bekleyecegime cevap vermeyen insan için yola çıkmam telefonuna bakmayıp erken gidiyorsa da kendi sorunu
33 yaşındayım ben böyle bir şey yapmadım yapmam siz de yapmayın

Elmayla armudu karıştırmasanız?

Cidden su arkadasligini bitir diyenler gercek hayatta nerelerde nasıl bi hayat yaşıyo acaba inşallah çevremizde değillerdir böyle tahammülsüz tipler

olur insanlık hali.. arkadaşımın tavrına bakardım çok mahcup olup özür dilediyse sorun değil
ama hep böyleyse durup bir düşünmek lazım

yorumlar şaka mı bi uyuyakaldı diye arkadaşlık mı bitirilir. pamuk ipliğine mi bağlı bu kadar arkadaşlık kavramı. özür dilemiş zaten arkadaşı da insanlık hali de geç. tamam sinir olursun ben de olurum ama arkadaşlıkta bitirmem yani. yok devenin bale pabucu
siz de evden çıkmadan iletişime geçin ama ben çıkıyorum sen ne durumdasın gibi ben hep öyle yaparım sorun yaşamazsınız

haklı çıkmazsa ölecek semptomu
Kendisi çocukların dövülmesini savunurdu yıllar önce. Ayrıca çocuklara tahammül edemiyorum diye öğretmenliği bırakmış. Burada herkese ahkam kesiyor kötü anne , kötü arkadaş ilan ediyor.

Hep yapmıyorsa çok büyütme belki kızın bir derdi var gece yatamadı yada sağlık sorunları bile uykudan uyanamama problemi bile yapar kendimden biliyorum herşeyi kötü yorumlamamak lazım ne var azcık arkadaşını beklesen yani ona göre sende kısa keser erken kalkarsın işim vardı zaten diye ödeşirsin

Neyse en azından bir şey olmamış kıza, benim bir arkadaşım vardı çocuk arıyorum açmıyor mesaj yazıyorum cevap vermiyor hayır böyle biri de değil, sonradan öğrendim ki kronik rahatsızlığı varmış, bayılmış

Bazen insan kötü bir olay yaşar, uyuyarak atlatmak ister gayet doğal. Arkadaşı bilmez o gün ya da önceki gün yaşadığını. Belki evinde bir tartışma yaşadı, belki işinde. Belki halsizdi ya da sebepsiz uyuyakaldı. Ayol bu sebeplerden arkadaş silinir mi? Devamlı ve bilerek yapıyorsa önce uyarılır sonra da silinir.

Ben buluşacağımız yere gelmiştim maalesef.. dakik biri olduğumda hep pişman oluyorum

Bunun için arkadaşlık bitirilmez bence, hani arkadaşınız dedikoducu, yalancı, iftiracı biri olsa görüşmeyin ama buluşmaya geç kaldı diye de gemileri yakmaya gerek yok, geç kalmayı alışkanlık haline getirmiş insanlarla en fazla program yapılmaz, bende bir kuzen var hatun sanırım hayatında bir tek kendi nikahına geç kalmadı, geri kalan her planda mutlaka sizi eker, bu sebeple biz onunla asla direkt onun planladığı buluşmalar yapmayız, kendimiz planlarız gelirse gelir gelmezse kafamıza göre takılırız:)

Ben sinirlenmezdim şahsen, kahvaltımı eder keyfime bakardım.

hakikaten ya 11.30da bulusacaklarmis 11.30da uyudu diye sinirli. tamam da giyinsin vınlasin gelir zaten 40 dakikaya ne büyük olay

`