Arkadaşım uyuyakalmış

Şimdi bu hep olan bir şey mi yoksa arkadaşınızın hayatında değişen bir şeyler oldu mu?
Ben işten çıkartıldıktan sonra ciddi bir bunalıma girdim, zaten var olan uykuya dalma sorunum daha kötü oldu ve doktor bana uyumadan önce alınan bir sakinleştirici ilaç yazdı, sağlam bayıltıyormuş, normalde çıt sesine uyanan ben alarm kapatmışım kalkıp, bir yerdeki randevumu kaçırdım. Tanıdık yerdi. Normalde böyle yapmayacağımı bildikleri için geçmiş olsun dilediler yeni randevu yazdılar.
Böyle bir durum varsa hiç kızmayın emin olun isteyerek yapmadı, yok eğer böyle bir şey değilse ve hep yapıyorsa düşünebilirsiniz

Son düzenleme:
Sadece arkadaşlık bitirmek mi? Kocadan boşan, arkadaşa bas tekmeyi, anne höt mü dedi, iletişimi kes, kaynanaya tükür, görümcenin saçını çek..

Uyuyakalamaz cunku. Çocuk musunuz
Hadi ordan derler adama.
Ben niye uyuyakalmiyorum
Deprem olsa minicik ya 3siddetinde olsa hemen ayaktasiniz.
Alarm kafanızı parçalasa seeey uyuyakaldım

Tabi tabi

Ben de kaçta uyursam uyuyayım bir randevum varsa alarma gerek kalmadan uyanırım dediğiniz gibi biyolojik alarm durumu devreye giriyor çoğu zaman.
Ama karşımdaki insanla samimiyetimize ve gerekçesine göre değişebilir durumlar.
Hastadır yakını hasta olmuştur vs. tabiki müsamaha gösterilir.
Ama lakayt bir şekilde uyanamadım yeea diyen biri bana değer vermiyordur, özensizdir nokta.

İlk kez olan bir şey ise bu kadar olay haline getirmeye gerek yok. İnsanlık hali, olabilir. Çok sevdiğim bir dostum var. Böyle bir şey söylese, “ben simit alıp sana geliyorum sende kahvaltı hazırla zaman kaybetmeyelim” derim yada beklerim gelsin diye. Bu zamanda gerçek arkadaşlık bağı bulmak, kurmak kolay değil. Normalde düzgün, iyi bir arkadaş ise bu sebep için köprüler yakılmaz.

Uyuyakalamaz cunku. Çocuk musunuz
Hadi ordan derler adama.
Ben niye uyuyakalmiyorum
Deprem olsa minicik ya 3siddetinde olsa hemen ayaktasiniz.
Alarm kafanızı parçalasa seeey uyuyakaldım

Tabi tabi
Ben depreme uyanmıyorum. ha ben genelde uykusuz olmadığım sürece uyanırım en ufak sese ama insanlar farklı farklı.

Uyanıp aradığında bekliyorum deseydiniz. Kahvaltı için geç olabilirdi belki ama en azından başka bir şeyler yer, gezerdiniz. Ona da mı gelmedi?

Eğer 1 kere olduysa şans verilebilir. Zaten uyanınca hemen yanına geliyorum demiş. Benim anlamadığım nokta şu oldu biz arkadaşlarımla bulusacagimizda evden çıkarken vs haberleşiriz. Siz haberleşmediniz mi? Dünya hali bir işi çıkar bir şey olur çıktın mı uyandın mı yazmadınız mı? Bana bu da garip geldi
Birde insan uyanır diyenlere katılmıyorum. Ben çok dakik bir insanım ama uyanamadığım oluyor. Bu şekilde başıma geldiği hiç olmadı ama kendim için önemli bir sınava gidememiştim

Buradaki çoğunun yazdığı lişkini kes yorumlarını okudukça kendime olan hayranlığım artıyor. Gerçek hayatta da yorumlardaki gibi mi davranılıyor acaba?

Peşpeşe uykusuz kalınca veya yorgun düşünce sabahları kalkamadığım, alarmı duymadığım oluyor. Konu sahibinin arkadaşı kalkınca arayıp özür dilemiş ve geleceğini belirtmiş. Ben bile buna sinirlenmezdim yahu. Sizinki nasıl arkadaşlık da hemen bilet kesmeye başlıyorsunuz?

Çoğuna ben şahsen inanmıyorum. Ne annelerinden , ne arkadaşlarından , ne işlerinden ne de kocalarından öyle hoppp vazgeçmiyor burada gazı verenler.

Yakın arkadaşsanız bu yüzden arkadaşlık bitmez
Çok yorgundur, saati duymamıstır olur öyle şeyler ya
Şahsen ben takılmam çok yakın arkadaşlarımın kredileri fazladır bende

Çocuklu insanlar asıl uyuya kalabiliyor
Dün bebeğim gece hiç uyumadı sabaha karşı yattık 11 de zor uyandım

Bazen olabilir alarmı duyrmamis olabilir bazen kurulan alarm çalmıyor mesela yada o an duymamış olabilir. Tek seferlikse açıklaması varsa bosverin

nasıl bu kadar eminsiniz
top patlasa uyanmam
her sabah 67867887 kişi arar beni
6 şiddetindeki depremin bile yarısını hissettim
kendi adınıza mı konuşsanız
Cok eminim
Duyarsızsinız
Dünya yansa umrunuzda degılse bu sizin kendinizden başka hiç bıseyı önemsemediğinizi gosterir bu da eşittir bencil sorumsuz.

Kendi adıma konuşamam gerçekler ortadayken
gerçekler adına konuşuyorum

`