arkadaşım ve eşi,boşanma arifesi.

tabi ki değilim ben boşanalı 8ay oldu. fikirlerinizi sordum. teşekkürler.

Senin arkadaşın kararını vermiş baksana eşya almayayım sonra masraf çıkmasın değip hesap yapıyor.. Sana niye danışıyor anlamadım zaten karar vermiş.aklınca vicdanını rahatlayacak.Ben yerinde olsam asla desteklemem vebal alırsın.ve o arkadaşına Son bir sözüm hiç kimsenin sağlığının garantisi yok hemde hiç kimsenin dua etsin Allâh yoluna getirmesin...

yok canım ben hiç birşey demedim zaten,demem de kimseye.sonuçta o ev içinde kim ne yaşıyorsa yaşar onları kendileri bilir.bn fikirlerinizi merak ettim sadece

e biz de söyledik.
Nerede hata yaptık şimdi
Aynı görüşte değiliz diye mi yine?
hayır tabiki.
söz için evlilği devam ettirmeyeceğine sokakataki ağaçlar bile güler. ne demek verdiğim söz için sana bakarım ölene dek. ozaman evli kal söz için hastasın aynı zamanda ama haayatına devam et. komik bir cevap inandırıcı değil yani

Saygı yok, ilgi yok
Hastalığın üstesinden gelebilecekse boşanmama taraftarıyım
Ama tek sorun bu değil gibi.

Sen niye actin bu konuyu ya? Madem sana gore kesinlikle bosanmali bu azmis arkadas eee bizi ne ugrastiriyosun git destek ol arkadasina

Yani?
Demek ki tencere kapakmış arkadaşın ve kocası.
Adam "kadın hasta olsa istemem sen hastayken bana sağlıklı kadın lazım" demek istiyor.
Arkadaşın da zaten ardına bakmadan kaçmak istiyor.
İki yanlış insan.
Ama arkadaşın azma konusunda sana bir şeyler dediyse bu hayra alamet değil gibi.

Kocasi hastayken derdi azginligi olan arkadas bosanmak istiyo, konu sahibi makul buluyo, ee biz neyi yorumluyoruz yani burda

Sen niye actin bu konuyu ya? Madem sana gore kesinlikle bosanmali bu azmis arkadas eee bizi ne ugrastiriyosun git destek ol arkadasina
bana göre boşanmalı demedim dikkatli okuyun. ben fikrimi belirtmedim ona boşan ya da boşanma diye. sizinde fikrinizi soruyorum. kocasının sözleride düşündürücü diyorum sadece.
sadece hastalık için kocanızdan ayrılır mıydınız yani.

bilmiyorum belkide bana söylemiyordur.
küçük yaşta yapılan evlilik hormonların tavan yaptıgı zamanda biten cinsel hayat....belkide onun için olası bu düşünceleri.
Arkadasina masturbasyon diye bir teknigin mevcudiyetinden bahset de oyle agzin kizgin dolanmasin ortalikta yeni koca bulana kadar

bilmiyorum belkide bana söylemiyordur.
küçük yaşta yapılan evlilik hormonların tavan yaptıgı zamanda biten cinsel hayat....belkide onun için olası bu düşünceleri.
cinsel hayatı adam Ms olduğu için bitmez. MS olan bir sürü insan var. Sevişip hamile kalıyor insanlar.
Arkadaşın gözüne başkasını kestirmiş sanki.

Ben de ayrılmasını düşündüğünü düşündüm açıkçası. Hem de ilk mesajından beri.
Adamın söylediği ya da kızın uydurduğu sözleri söyleyip destek almak ister gibi..
Bir kere bu insanlar sadece hastalıktan dolayı bu noktaya gelmişler?
Madem tanıyorsun de bakalım adamın hastalığı ne aşamada?
Atak geçirmiş mi hiç?
aksayan bir organı var mı?

cinsel hayatı adam Ms olduğu için bitmez. MS olan bir sürü insan var. Sevişip hamile kalıyor insanlar.
Arkadaşın gözüne başkasını kestirmiş sanki.
bnm hastalıkla ilgili pek derin bilgim yok. cocuğu olur demiş erkek istemiyor yeterli baba olamam diye... ben olsam eşimi seviyorsam sanırım devam ederdim evliliğime.sonuçta hastalık bu isteyerek olan birşey değil başına gelen. cinsellikte yanındaki kişinin sana olan saygısı sevgisi ve ilgisiyle hallor diye düşünüyorum. ama o ne düşündü çözemedim

Ne düşündü derken? Sormadın mı? Yani arkadaşının cinsel hayatına kadar biliyorsun da o ne düşündü nasıl bilmezsin??
Yeterli baba olamamak falan bunlar hikaye. Adama uydurma bir karakter mi çiziyorsunuz?
eğer öyle değilse ayrılsın tabi kendinin bir işe yaramayacağını ağzıyla söyleyen adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…