- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
- 18
- Konu Sahibi kelebekleagac
-
tabi ki değilim ben boşanalı 8ay oldu. fikirlerinizi sordum. teşekkürler.Komik, duygusal bir hikayeden alıntı gibi bir cevap.
Alalh aşkına sözü kim takar ki.. Evlilik yemini mi????? Her sözünün arkasında o kadar mı duran biri? Komik ve saçmaca romatik ötesi.
Yani sen de demek istiyorsun ki tek söz için karısından ayrılmazmış adam, demek ki hastalık olayı ayrılma nedeni sayılırmış. evet arkadaşın boşansın dememizi mi bekliyorsun?
Bu arkadaş kesinlikle sen değilsin değil mi?
bilemedim bendehah an itibariyle inancımı yitirdim.
e biz de söyledik.tabi ki değilim ben boşanalı 8ay oldu. fikirlerinizi sordum. teşekkürler.
yok canım ben hiç birşey demedim zaten,demem de kimseye.sonuçta o ev içinde kim ne yaşıyorsa yaşar onları kendileri bilir.bn fikirlerinizi merak ettim sadeceSenin arkadaşın kararını vermiş baksana eşya almayayım sonra masraf çıkmasın değip hesap yapıyor.. Sana niye danışıyor anlamadım zaten karar vermiş.aklınca vicdanını rahatlayacak.Ben yerinde olsam asla desteklemem vebal alırsın.ve o arkadaşına Son bir sözüm hiç kimsenin sağlığının garantisi yok hemde hiç kimsenin dua etsin Allâh yoluna getirmesin...
Niye azdim desin ki vardir aklinda birisevgilisi yok ama alenen azmış durumdayım diyor
hayır tabiki.e biz de söyledik.
Nerede hata yaptık şimdi
Aynı görüşte değiliz diye mi yine?
Sen niye actin bu konuyu ya? Madem sana gore kesinlikle bosanmali bu azmis arkadas eee bizi ne ugrastiriyosun git destek ol arkadasinahayır tabiki.
söz için evlilği devam ettirmeyeceğine sokakataki ağaçlar bile güler. ne demek verdiğim söz için sana bakarım ölene dek. ozaman evli kal söz için hastasın aynı zamanda ama haayatına devam et. komik bir cevap inandırıcı değil yani
bilmiyorum belkide bana söylemiyordur.Niye azdim desin ki vardir aklinda biri
Yani?hayır tabiki.
söz için evlilği devam ettirmeyeceğine sokakataki ağaçlar bile güler. ne demek verdiğim söz için sana bakarım ölene dek. ozaman evli kal söz için hastasın aynı zamanda ama haayatına devam et. komik bir cevap inandırıcı değil yani
bana göre boşanmalı demedim dikkatli okuyun. ben fikrimi belirtmedim ona boşan ya da boşanma diye. sizinde fikrinizi soruyorum. kocasının sözleride düşündürücü diyorum sadece.Sen niye actin bu konuyu ya? Madem sana gore kesinlikle bosanmali bu azmis arkadas eee bizi ne ugrastiriyosun git destek ol arkadasina
Arkadasina masturbasyon diye bir teknigin mevcudiyetinden bahset de oyle agzin kizgin dolanmasin ortalikta yeni koca bulana kadarbilmiyorum belkide bana söylemiyordur.
küçük yaşta yapılan evlilik hormonların tavan yaptıgı zamanda biten cinsel hayat....belkide onun için olası bu düşünceleri.
cinsel hayatı adam Ms olduğu için bitmez. MS olan bir sürü insan var. Sevişip hamile kalıyor insanlar.bilmiyorum belkide bana söylemiyordur.
küçük yaşta yapılan evlilik hormonların tavan yaptıgı zamanda biten cinsel hayat....belkide onun için olası bu düşünceleri.
önce doğru okuyun sonra yorum yapınKocasi hastayken derdi azginligi olan arkadas bosanmak istiyo, konu sahibi makul buluyo, ee biz neyi yorumluyoruz yani burda
Ben de ayrılmasını düşündüğünü düşündüm açıkçası. Hem de ilk mesajından beri.bana göre boşanmalı demedim dikkatli okuyun. ben fikrimi belirtmedim ona boşan ya da boşanma diye. sizinde fikrinizi soruyorum. kocasının sözleride düşündürücü diyorum sadece.
sadece hastalık için kocanızdan ayrılır mıydınız yani.
bnm hastalıkla ilgili pek derin bilgim yok. cocuğu olur demiş erkek istemiyor yeterli baba olamam diye... ben olsam eşimi seviyorsam sanırım devam ederdim evliliğime.sonuçta hastalık bu isteyerek olan birşey değil başına gelen. cinsellikte yanındaki kişinin sana olan saygısı sevgisi ve ilgisiyle hallor diye düşünüyorum. ama o ne düşündü çözemedimcinsel hayatı adam Ms olduğu için bitmez. MS olan bir sürü insan var. Sevişip hamile kalıyor insanlar.
Arkadaşın gözüne başkasını kestirmiş sanki.
Noldu kiz AZDIM diyo miden bulanmiyo ben masturbasyon yapsin deyince mi zoruna gitti cozum sunuyoruz burda neyin tribi buönce doğru okuyun sonra yorum yapın
Ne düşündü derken? Sormadın mı? Yani arkadaşının cinsel hayatına kadar biliyorsun da o ne düşündü nasıl bilmezsin??bnm hastalıkla ilgili pek derin bilgim yok. cocuğu olur demiş erkek istemiyor yeterli baba olamam diye... ben olsam eşimi seviyorsam sanırım devam ederdim evliliğime.sonuçta hastalık bu isteyerek olan birşey değil başına gelen. cinsellikte yanındaki kişinin sana olan saygısı sevgisi ve ilgisiyle hallor diye düşünüyorum. ama o ne düşündü çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?