- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
- 18
- Konu Sahibi kelebekleagac
-
arkadaş neyin peşindesin sen ya. cevaplamak zorunda değilsin buraya yazılanları. bnmle ne derdin olduda yazdıklarıma takıldım bu kadar. iyi algılaman lazım yazılanları önce arkadaşım. ben ne kimseye destek oldum yazdım ne de olmadım, eşiule arasında geçenleri yazıyorum size fikir almak için. okumak zorunda ya da cevap vermek zorunda değilsinNoldu kiz AZDIM diyo miden bulanmiyo ben masturbasyon yapsin deyince mi zoruna gitti cozum sunuyoruz burda neyin tribi bu
valla ben ne paranoyak biriyim elalemin kocası için paronayak bir tip çizeyim ne de bu durumda boşanma kararı alan arkadaşımın fantazilerine destek olup kendimi tatmin edeyim.Ne düşündü derken? Sormadın mı? Yani arkadaşının cinsel hayatına kadar biliyorsun da o ne düşündü nasıl bilmezsin??
Yeterli baba olamamak falan bunlar hikaye. Adama uydurma bir karakter mi çiziyorsunuz?
eğer öyle değilse ayrılsın tabi kendinin bir işe yaramayacağını ağzıyla söyleyen adamdan.
saygı varsa sevgide bende burakmazdım sanırım. okdar kaynana derdi cekmiş biri olarak sanırım eşimin saygısı bitmemişse hastalığında da bakardım....arada SAYGI sevgi yoksa bişey diyemem ama.eşim hasta diye asla ayrılmazdım isterse hiç beraber olmayalım önemli olan onun Varlığı benim için ...
tabi eşimi seviyor ve iyi anlaşıyorsam evliliğime devam ederdim
Cinsellikte açlığını dile getirebilecek rahatlıktaysa ki aranızdaki yakınlığı bilmiyoruz tabi ama çok özel bir konu..valla ben ne paranoyak biriyim elalemin kocası için paronayak bir tip çizeyim ne de bu durumda boşanma kararı alan arkadaşımın fantazilerine destek olup kendimi tatmin edeyim.
sordum başkasımı var başkasıyla kı oldu diye asla dedi. olmaz dedi.boşanmadım,aldatmam dedi.cinsellikte de aclık varmış falan filan olay bu.
Ne yazip yazmayacagima ben karar veririm sen degil once o haddi cek kendine. Olayi gayet guzel algiladik hatta senin idrak edemedigin kadar. Daha ilk mesajimda kadinin hayatinda baska biri oldugu icin hasta kocasini gule oynaya rahatca bosadigini soyledim. Daha sen arkadasinin azginligindan genc yasindaki kizgin hormonlarindan bahsetmeden once yani. Kizin hayatini cok dert ediniyosan buraya konu acacak kadar yani azginligi icin de teknik soyledim ki gidip yanlislar yapmasin. Bosanip bosanmamayi senin soylediklerine gore karar vermez zaten. Sen olacaga bakarkadaş neyin peşindesin sen ya. cevaplamak zorunda değilsin buraya yazılanları. bnmle ne derdin olduda yazdıklarıma takıldım bu kadar. iyi algılaman lazım yazılanları önce arkadaşım. ben ne kimseye destek oldum yazdım ne de olmadım, eşiule arasında geçenleri yazıyorum size fikir almak için. okumak zorunda ya da cevap vermek zorunda değilsin
valla o bni kendine yakın gördü ki pat diye söyledi.... bende ayrıldım eşimden ama bilmez neden ayrıldığımı detayıyla mesela. tabiki cinsellik özel birşey.Cinsellikte açlığını dile getirebilecek rahatlıktaysa ki aranızdaki yakınlığı bilmiyoruz tabi ama çok özel bir konu..
Ne zamana kadar aç kalacak ki
MS bakılacak bir hastalık değil. En azından arkadaşının kocası henüz o seviyede değil.saygı varsa sevgide bende burakmazdım sanırım. okdar kaynana derdi cekmiş biri olarak sanırım eşimin saygısı bitmemişse hastalığında da bakardım....
yani bu olayda bir tuhaflık var ama nerede?valla o bni kendine yakın gördü ki pat diye söyledi.... bende ayrıldım eşimden ama bilmez neden ayrıldığımı detayıyla mesela. tabiki cinsellik özel birşey.
onu bnde söyledim senin yarın ne olacağın kesin mi hadi boşandın evleneceğin adamın ya başka hastalıkları varsa daha kötü şeylerle karşılaşırsan dedim..... sanırım biraz sevgi saygı fedakarlıkla alakalı bu durumlar. karşılıklı bitince hastalık falan dinlemiyor gibiMS bakılacak bir hastalık değil. En azından arkadaşının kocası henüz o seviyede değil.
Safiye Soyman'ın oğlunun başka bir hikayesi vardır. Başka semptomları vardır, her MS li aynı olmaz. Hayatını çok iyi devam ettirenler var. Kaldı ki MS li olan eşi Safiye Soyman'ın oğlunun durumuna gelmeden kendinin elden ayaktan düşmeyeceğinin garantisi var mı? Belki eşinden daha bakılası durumlara düşecek???
O zaman çare kalmamış ki görünen köy klavuz istemez ki buraya konu açıyorsun.onu bnde söyledim senin yarın ne olacağın kesin mi hadi boşandın evleneceğin adamın ya başka hastalıkları varsa daha kötü şeylerle karşılaşırsan dedim..... sanırım biraz sevgi saygı fedakarlıkla alakalı bu durumlar. karşılıklı bitince hastalık falan dinlemiyor gibi
1. adamın ilerleyen ve atakları olan bir ms hastalığı var. 3kez atak geçirmiş. işine gücüne gidiyor ama çok ağır hareketleri falan yavaş.yani bu olayda bir tuhaflık var ama nerede?
1. adamın net X şeyi var diyemiyorsunuz. Hasta olması dışında ki hastalığı ne durumda diyorum ona da cevap yok?????Kaçıncı aşamada gibi...
2. aralarındaki sorun tek cinsellikmiş gibi algılanıyor artık.
3. ama bunu arkadaşı eşinin hasta oluşundan dolayı kabul edemiyor artı cinsel açlığı var bastıramadığı.
4. koca denen adam bir işe yaramadığı için feragat etmek istiyor bu evlilikten.
5. konu sahibi de tek kelimelik çözüm istiyor: evet boşansınlar.
yine de gözümü tırmalayan bir tuhaflık var.
3. kez atak geçirdiyse malülen emekli de olabilir eşi aslında.1. adamın ilerleyen ve atakları olan bir ms hastalığı var. 3kez atak geçirmiş. işine gücüne gidiyor ama çok ağır hareketleri falan yavaş.
2.hasta olmadığı durumda sağlığını hastayken gibi diyor. hep ağır kanlı yaşamaktan ümidini kesmiş durumda hiç birşeyden zevk almadan yapan bir adammış
3.cinsellik ddiği gbi ayda bir kere oluyormuş bazı ay hiç
4.kocası onu mutlu edemediği için ayrılalım demiş,ama bi yandan da eve eşya alması falan boşanmak istemiyor düşüncesi var.
5.ben tek kelimelik çözüm istemiyorum arkadaşlar. istesem arkadaşa boşan ya da boşanma derdim geçerdim. bana derdini anlattı, kafam karıştı. kadın olarak siz ne yapardınız diye sormak istedim. bn kalkıpta burda yazanlara göre arkadaşa boşan boşanma demeyeceğim yani.
Allah korusun,kimsenin basina.gelmesin...bencede degil,dusunceleri ve konusmalari onu gosteriyorEger benim esimin bu sekilde bir hastaligi olsaydi (Allah korusun) bosanmazdim. Ama arkadasiniz devam etmeye pek istekli degil gibi
Zaten bosanin demenizi beklemiyorum ki,siz beni yanlis anladiniz:) bncede cinsellikten dolayi mutluysan saygi.sevgi varsa bitmez evlilik gibi geliyor. Onun bana anlattiklarini anlatiyorum,hastalikla ilgili baska detay bilmiyorum3. kez atak geçirdiyse malülen emekli de olabilir eşi aslında.
Yani her şeyi doğru anlatıyorsan bilemiyorum.. Şurada anlattıkların sadece adamın hastalığından kaynaklı sorunların olması.
Bu durumda da insana boşan denmez cinsel açlıktan dolayı.
ama boşanmayı direk hastalıkla bağdaştırdın ilk mesajlarında.Zaten bosanin demenizi beklemiyorum ki,siz beni yanlis anladiniz:) bncede cinsellikten dolayi mutluysan saygi.sevgi varsa bitmez evlilik gibi geliyor. Onun bana anlattiklarini anlatiyorum,hastalikla ilgili baska detay bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?