- Konu Sahibi mutsuzperi
-
Kızlar selam,
Aynı bölümde olduğum bi arkadaşım var son zamanlarda sık görüşür olduk,eşimde arkadaslarımı tanımak bilmek ister geçen tanıştırdım,çok sevdi düzgün kız dedi.Arkadaşımdan bu güne kadar kötü bi elektrik almadım gercekten oturaklı birisi,çok güzel sürekli spor yapan,uzun ve sarışın her erkeğin dikkatini çeken birisi.
Geçen gün eşim bizi bi cafeden aldı başka bi mekana geçtik,arabada eşim sakız çiğniyodu oda istedi eşim hep yarım çiğner,yarısı var ama ısırdım dedi oda olsun çiğnemek istiyorum dedi aldı azına attı,sonra cafeye geçtik eşimle arakdasım kahve istedi yanlıskla karısmıs şekerli kıza sade eşime gitmiş ,eşim tam garsona değişin diyodu kız ben içerim dedi aldı eşimin kahvesini içti oda onunkini.O akşamın sonunda saat 11 falan oldu arkadasımın evide 15 dk mesafede,sen nasıl gidiceksin ben bırakıyım seni falan dedi.Öyle gittik bıraktık.
Kuruntu yapmak istemiyorum,böyle bişeyi yakıştıramam ama çok fazla samimiyetten rahatsız oluyorum.Sizce normal mi yoksa haklı mıyım böyle hissetmekte?
Ben kıskanç biri değilimdir mesela esimle üniversiteden ortak arkadaşlarımız var sonuna kadar güvenirim kızlara samimiyizdirde hatta bu haftasonu hep birlikte tatile gittik ama yok sakızını çiğniyor bilmemne olmuyor gerçi bu arkadasın herkesle hu sekilde hemen samimi mi oluyor onuda düşünmek lazım kendi cıvıklığımı yani yok değil diyorsan bence arkadaşınla arana mesafe koy nolur nolmaz hem kadınlar hisseder böyle durumu sen görüşmezsen esinde görmemiş olur sorun kalkar
kalbin ilk önce ne diyorsa o doğrudur..aşk kıvılcımları çakıyor yağmasada gürleme sesi geliyor seninkilerden..benim kocamda güzel komşu kadınlara çok meraklıdır onlarla muhabbeti pek bi sever.o yüzden komşu muhabbeti yapmam alaka kurmam.elimle çanak tutmuş olurum..bu dünyada olmaz diye birşey yok bacım..
Burda sorun kocanızda değil mi güzel kadınları bir uzaklaştırdınız iki uzaklaştırdınız kocanızın bu yönde eğilimi varsa ömür boyu nasıl engellenir ki bir erkek.
Burda sorun kocanızda değil mi güzel kadınları bir uzaklaştırdınız iki uzaklaştırdınız kocanızın bu yönde eğilimi varsa ömür boyu nasıl engellenir ki bir erkek.
Haklisin canım ama hersey esinde bitiyor zaten başka kadınlara o niyette yaklaşan bı erkekle ne kadar evlilik olurki zaten e evliliği icin insan etrafındakileri engeller ama sonra baktı olmuyor yapacak bişey yok biter yani umarım kimse böyle seyleri yasamaz yani evli olduğunu bile bile bı erkekle iliski yaşayabilen kadınları zaten hiç anlamıyorum
Konuyu hortlatmışsınız 2013 konusuBen olsam.ikisinide coktan mahvetmiştim
Öne öyle yapış yapış samimiyete gerek yok
Arkadasiniz ne garip, corona olmasa bile baskasinin isiedigi sakizi cignemek de, ne bileyim...biraz sacma bir davranis. Baskalarinin agzinin degdigi seyleri yiyip icmekte sikinti gormemesi garip olsa da davranislarda onun disinda bir gariplik yok bence.Kızlar selam,
Aynı bölümde olduğum bi arkadaşım var son zamanlarda sık görüşür olduk,eşimde arkadaslarımı tanımak bilmek ister geçen tanıştırdım,çok sevdi düzgün kız dedi.Arkadaşımdan bu güne kadar kötü bi elektrik almadım gercekten oturaklı birisi,çok güzel sürekli spor yapan,uzun ve sarışın her erkeğin dikkatini çeken birisi.
Geçen gün eşim bizi bi cafeden aldı başka bi mekana geçtik,arabada eşim sakız çiğniyodu oda istedi eşim hep yarım çiğner,yarısı var ama ısırdım dedi oda olsun çiğnemek istiyorum dedi aldı azına attı,sonra cafeye geçtik eşimle arakdasım kahve istedi yanlıskla karısmıs şekerli kıza sade eşime gitmiş ,eşim tam garsona değişin diyodu kız ben içerim dedi aldı eşimin kahvesini içti oda onunkini.O akşamın sonunda saat 11 falan oldu arkadasımın evide 15 dk mesafede,sen nasıl gidiceksin ben bırakıyım seni falan dedi.Öyle gittik bıraktık.
Kuruntu yapmak istemiyorum,böyle bişeyi yakıştıramam ama çok fazla samimiyetten rahatsız oluyorum.Sizce normal mi yoksa haklı mıyım böyle hissetmekte?
Ablam işin gücün mü yoktu 2013te açılan konuyu bulup yorum yaptın??Ben olsam.ikisinide coktan mahvetmiştim
Öne öyle yapış yapış samimiyete gerek yok
Erkek arkadaşı var .Daha zor gorursunuz bızı de .Vallaha bende ıstemem .Kızda gayet rahatmıs ama .Bende tanısıorum arkadaslarımın eslerı ıle ama meraba merabadır .Kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?