arkadaşım ve eşimin samimiyeti

Cidden düşününce arkadaşlar çok mantıklı söylemiş.
Orda eşinin yarım sakız var demesi yerine alabiliriz tarzı bi'şey demesi lazımdı. Ama insanız o an yarım sakız var diye boş bulunup söylemiştir belki kızın isteyeceğini düşünememiştir.
Kız arkadaşının da eşinin de seni baz alarak davranması gerekiyodu.
Hadi diyelim kız tiksinmiyo, içinde kötülükte yok yine de bi'durum "bu adam bu kızın kocası belki yanlış anlar" deyip belli bi'çizgide durması gerekiyodu.
Eski erkek arkadaşımla ortak olan ve bizi tanıştıran kız arkadaşım ne hikmetse adam bana aşık olunca çocuğa soğuk davranmış, biz ayrılınca da güya aramızı düzeltme bahanesiyle gece gündüz msj atmış (mesajları erkek arkadaşımın attığını söylemiş) ve bombayı patlatmıştı "x şimdi benden hoşlanıyor galiba iyiki ayrılmışsınız bak" demişti. Ama ben gerçeği bildiğim için kızı yerin dibine sokmuştum ki haklı çıkmıştım.
Ama mesela ben bu kızın böyle bi'şey yapabileceği ihtimalini bilirdim.
Bi'diğer kız arkadaşımla en uç örneği verecek olursam evde tek bile bırakırım ikisini yani o derece güvenirim. Hatta erkek arkadaşımdan şüphelenirim, o kıza yine o ihtimali vermem. Allah şaşırtmasın.

Rahatsız oluyosan biraraya getirme demekten başka bi'şey gelmiyo aklıma.
Ama ben olsam eşime "bitanem ben öyle ağızdan ağıza bi'şey yiyilip içilmesinden hoşlanmıyorum keşke yeni bir sakız alsaydık kıza da ayıp oldu öyle demek" derdim, tutamam çünkü kendimi illa patlatıcam bi'yerden

Erkeklerde aslında böyle bakıyo olaya kızlar, yazın bi'kanalda staj yapıyodum bi'erkek stajer gelmişti sonradan kek yiyorum ısırarak birden geldi ne yiyosun dedi kek dememe kalmadan ısırdığım yere el attı kopardı aldı yarısını bunu gören sevgilim "ne ısırdığın şeyi veriyosun" -ben vermedim ki, "ben öyle sevmiyorum istiyosan sana da alıyım deseydin" demişti.

kızlar ben burda yine sunu gördüm hepimiz yeri gelince aslan kesiliyoruz ama yine aynıyız biz kadınlar kaldınları linç etmeye bayılıyoruz hiç sevmediğim bir laf ama kadının en büyük düşmanı yine kadın hepimiz resmen kadını linç ettik adam yine masum bence arkadaşım önce senin eşinde suç sonuçta karısını tanıyan o böyle davranınca eşim üzülür kırılır die düşünmesi gerek ama adamla halinden mennun e o zaman nie kıza yükleniyoruz tek evet kızın yaptıklarını haklı çıkarmıyorum ama diyelim ki o el ve karakteri bozuk senin eşine ne oluyor namusum dediğin adama güvenmiş kız arkadaşınla tanıştırmıssın bence hata adamla biz sürekli kızları kadınları kötülemekten tu kaka yapmaktan eşimizin erkeğimizin yaptıklarını göremiyoruz benim başıma bu gelse benim tepkim kocama olurdu ve ona güvenip güvenmemek konusunda tereddümlerim olurdu sonuçta böyle kadınlar mutlaka vardır tek arkadaşınız değildir takdir edersiniz ki ama kocanızın durusu olmalıydı sizin yanınızda bu durusu sergilemeyen mazallah yarın bir gün ne yapmaz o yüzden arkadaşından önce kocanızı sorgulayın evet belki arkadaşınızla görüştürmemek çözüm gibi gelebilir ama böyle karakterde olan kişilerin hepsini engelleyemeyiz dimi illa çıkar bir yerlerden o yüzden önce kocanız diyoruz ben ve tek taraflı kadına yüklenilmesin kadın yaptıda adam tepkimi verdi oh canına minnet gibi bir durum varmış gibi göründü gözüme

Ben senin yerinde olsam aynı ortamda fazla bulunmamaya çalışırdım. Kız bence kötü niyetli değil; sadece samimi bir kız...Eşine değil bence herkese karşı öyle bir tiptir. Huzurunun bozulmaması için plan yaparak buluşmak yerine kız plan yaparsa ona dahil olursun. Yani plan yapan değil, ortama katılan olursun:) O zaman kızı daha iyi tanırsın...

benimde tuhafimi gitti, yeni taniştigi birinden sakiz istemek? içtigi bardaktan içmek?
bence birşey söyleme ama kizi eşinden uzak tut

Ben kıskanç biri değilimdir mesela esimle üniversiteden ortak arkadaşlarımız var sonuna kadar güvenirim kızlara samimiyizdirde hatta bu haftasonu hep birlikte tatile gittik ama yok sakızını çiğniyor bilmemne olmuyor gerçi bu arkadasın herkesle hu sekilde hemen samimi mi oluyor onuda düşünmek lazım kendi cıvıklığımı yani yok değil diyorsan bence arkadaşınla arana mesafe koy nolur nolmaz hem kadınlar hisseder böyle durumu sen görüşmezsen esinde görmemiş olur sorun kalkar

kalbin ilk önce ne diyorsa o doğrudur..aşk kıvılcımları çakıyor yağmasada gürleme sesi geliyor seninkilerden..benim kocamda güzel komşu kadınlara çok meraklıdır onlarla muhabbeti pek bi sever.o yüzden komşu muhabbeti yapmam alaka kurmam.elimle çanak tutmuş olurum..bu dünyada olmaz diye birşey yok bacım..

kalbin ilk önce ne diyorsa o doğrudur..aşk kıvılcımları çakıyor yağmasada gürleme sesi geliyor seninkilerden..benim kocamda güzel komşu kadınlara çok meraklıdır onlarla muhabbeti pek bi sever.o yüzden komşu muhabbeti yapmam alaka kurmam.elimle çanak tutmuş olurum..bu dünyada olmaz diye birşey yok bacım..

Burda sorun kocanızda değil mi güzel kadınları bir uzaklaştırdınız iki uzaklaştırdınız kocanızın bu yönde eğilimi varsa ömür boyu nasıl engellenir ki bir erkek.

Burda sorun kocanızda değil mi güzel kadınları bir uzaklaştırdınız iki uzaklaştırdınız kocanızın bu yönde eğilimi varsa ömür boyu nasıl engellenir ki bir erkek.

Haklisin canım ama hersey esinde bitiyor zaten başka kadınlara o niyette yaklaşan bı erkekle ne kadar evlilik olurki zaten e evliliği icin insan etrafındakileri engeller ama sonra baktı olmuyor yapacak bişey yok biter yani umarım kimse böyle seyleri yasamaz yani evli olduğunu bile bile bı erkekle iliski yaşayabilen kadınları zaten hiç anlamıyorum

bende güzel kadınım ama yetmiyorum demekki.ben 44 eşim 54 yaşında..ben kadınlara değil eşim olacak kişiye güvenmiyorum zaten.komşularımı korumak için uzak duruyorum..

çaresizlikten kimsesizlikten ve 2 çocuğum için evli kaldım bu kişiyle..

Arkadasiniz ne garip, corona olmasa bile baskasinin isiedigi sakizi cignemek de, ne bileyim...biraz sacma bir davranis. Baskalarinin agzinin degdigi seyleri yiyip icmekte sikinti gormemesi garip olsa da davranislarda onun disinda bir gariplik yok bence.

Edit: eski konuymus

Ya bazı insanlar var böyle hiçbirşeyden huylanmayan.Benim iş yerinde vardı bir kız mesela kaşık bardak herşey kullanırdı.Sizin arkadaşınızda öyle olabilir

Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin. Herkesten hersey beklenir bir devirde yaşıyoruz artık. Mesafeyi çekin arkadaşınıza eşinize de bahsetmeyin.

Erkek arkadaşı var .Daha zor gorursunuz bızı de .Vallaha bende ıstemem .Kızda gayet rahatmıs ama .Bende tanısıorum arkadaslarımın eslerı ıle ama meraba merabadır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…