arkadaşım ve eşimin samimiyeti

Anlattıklarınızdan evet bu kadın çok tehlikeliymiş anlamı çıkmıyor bence.
Ama rahatsız oluyorsanız ki ben de olsam kıskanabilir ve rahatsız olurdum böyle bir durumda,
o yüzden eşiniz ve arkadaşınızı bir araya getirmeyin bundan sonra bence.
Eşlerin arkadaşlarıyla samimi olmak zorunda değil eşler zaten.

Bence haklısın.Ben olsam daha sakız olayından kıyameti koparırdım.
Hem de eşime kızardım,neden yarısı var diyorsun,ne gerek var diye...
Kahve konusunda da neden kahveyi geri göndermedin derdim.

Ne münasebet ya...Oldu olacak karşımda aynı tabaktan,aynı çatalla yesinler.Hatta birbirlerine yedirsinler.

bu anlattığından illa bişi var denmez ama bi anda gereksiz samimiyet doğmuş gibi, araya mesafe koymak en güzeli ama eşinize çaktırmadan yapın bunu bence

arkadaşlarından eşini kıskanıyorsan ne dıye tnaıştırıyorsun hadı tanıştırdın ne dıye arkadaşın yalnızken üçünüz geziyorsunuz

ben olsam evet kıskanırdım bu davranışlardan kıskanıcamı bıldığımdende arkadaşım yalnızken 3lü takılmazdım

bazı ınsan kıkskanmaz zaten onlarda bunları sorun etmezlerdi

şşimdi arkadaşındanda olmuş olacaksın

Hadi eşin veriyo sakızı da senin eşinin yarım sakızını vermesini nasıl kabul edersiniz şaşırdım doğrusu.Olmaz öyle şey demeniz gerekirdi bence..çok istiyosa durursunuz bakkalın önünde istediği kadar alsın.çok rahatmışsınız.

Elbette ki normal bu durumdan rahatsız olmanız.

bayanlar kız arkadaşlarını eşleriyle tanıştırmak ve birlikte biryerlere gitmeleri bence uygun değil.
Sonucu böyle olabilir maalesef.

arkaaşınızın eşinizin yarım kalmış sakızından yiyor olması, bardağından içiyor olması, veya eşinizin de bayanın bardağından içiyor olması veya eşinizin evet sakız var ama ısırdım sorun olmassa buyur ye der gibi...

bunlar olmaması gereken şeyler.
Ama bunların olmaması için sizin de eşinizinde bu tarz şeylere götürecek yolları kapatmanız gerekir.

Son düzenleme:
bence de kızın hareketleri normal değil başka bir erkeğin yarım sakızını alıyor kahvesini içiyor eşinizin dikkatini çekmeye çalışyor olabilir eşinle arkadasını bir araya getirme ayrı görüş derim ben canım artık kimseye güven yok neler duyuyoruz ama eşine belli etme düşüncelerini .

Bence eşine de arkadaşına da belli etmeden arayı aç,
Arkadaşınla görüşeceğin zaman eşin gelmesin, bir şekilde engelle
Eşinle olduğunda onu zaten çağırma
Bu şekilde görüşemezler, sende rahat edersin

çarşaf çarşaf kızı eşinle görüştürme diye yorumlar yapılmış. görüştürmemek çözüm müdür, benim eşimin karakteri sağlam olmalıdır öncelikle, benim eşimin dışarıya zaten çoktan mesafeyi net birşekilde koymuş olması gerekir. yani kısaca kız asılsa bile sağlam duracak olan benim eşim olmalıdır. orda eşinizin isterseniz duralım bir büfede sakız alalım demesi, kahve konusunda ise hemen garsonu çağırıp kız içerim dese de, üstünden içilen kahveyi içirmeyelim size deyip kahveleri değiştirtmesi gerekirdi. bu ne böyle paslaşır gibi

Benim arkadaşım da sevgilimle samimidir. Yani tutup naber diye aramaz ama beraber olduğumuzda baya samimi konuşurlar. Hatta bana seninki çok sevimli falan der. Hiç de kıskanmam. Kendi kız arkadaşları da vardır kol kola gezdiği yılların arkadaşı, onlardan da kıskanmam. Ama bazen öyle kızlar geliyor ki elle tutulur bir şey olmasa da sinirimi zıplatıyorlar ve kesinlikle sevgilimin yanında istemiyorum.
Bu sanırım hisle alakalı, kötü bir durum olduğunda hissediyoruz. bence sizde de öyle olmuş, bu kızdan uzak durun, ayrıca uzak durmanız da yetmez faceden vs haberleşebilirler kontrol altına alın.
Sonuçta her şey basit bir selamla başlıyor.

dediğin gibi alımlı ve güzel bir kadınsa senin eşine neden ilgi duysun evli bir adama öyle birşey varsa o kıza salak derim yani .bir sürü bekar adam varken birini bulamamış mı kendine . bence öle birşey yoktur ama sakız konusunda ne bileyim ben olsam elin adamının ısırdığı sakızı çiğnemem orda bir sıkıntı var . kız dikkar çekmeye çalışıyor olabilir bazı kadınlar ego sorunu yaparlar bunları herkes beni beğensin istesin isterler saçma sapan düşünceler . bence mesafe koy o arkadaşınla . eşinle falanda hepbirlikte görüşmeyin .

ben o adamı eve götürür lime lime ederim ne demek canım yarım sakızı vermeler eşinin teklif bile etmemesi lasım hoş arkadaşınında ondan aşağı kalır yanı yok

hemen kötü düşünmemek lazım elbette ama asıl davranışlara dikkat etmek gerekir
mutlaka eşine rahatsız olduğunu belli et senden başka kimseye bu şekilde davranmamalı

eşinize çok güveniyorsanız tanıştırırsınız . tanıştırmamanızın sebebi eşinize ve en önemlisi kendinize güvenmemeniz . ben erkek arkadaşlarımın hepsini arkadaşlarımla tanıştırdım fikir almak için . hiçde başıma birşey gelmedi . arkadaşlarım böyle birşey yapmaz diyemiyorum ne komik cümle böyle birşeyi yapabilcek karekterlerle arkadaşlık kurmanız gerekmiyor ilginç bir hayat görüşü bence .

Bence de gereksiz bir samimiyet yaşanmış senin önünde..!Ben olsam çıldırırdım kesinlikle..Ama belli etmemen daha
doğru..Senin yapman gereken arkadaşınla görusmemen değil,sadece aynı ortama onları sokmaman olacaktır..Kız
bir sevgılı bulsun sonra görusun hep bırlıkte..Şimdiki devirde komşunun tavugu komsuya kaz görunur ..Sakın ha
eşine de belli etme kıza da..Sen sadece mesafe koy simdiden önlemını al..Gereksız samımı davranmıs ...

bende evliyim bekar kız arkadaşlarımda var tabiki de görüşürüzde hep birlikte bunda bir sakınca görmek norma değiil yapacak adam heryerde yapar benm bekar kız arkadaşlarımın dışında kızlarda var eşimin kız arkadaşlarıda olabilir ki benmde erkek arkadaşlarım var eşim olmadan da görüşebilirim :)

bir insanın içinde varsa bırak görüşmeyi evden çıkmadan da yapar böyle şeyler ..ee kızın davranışından da rahatsız olmuşsun güzelliğinden de görüşmeyiver canm ozaman zaten şüpheyle sürdürülen arkadaşlık arkadaşlık değildir sen bu saatten sonra o kıza arkadaş gözüylede bakamazsın samimiyetsiz bir arkadaşlığın da bi anlamı yok..

şunu da unutmamak lazım kızı güzel bulmasaydın rahatsız olurmuydun acaba sorun sakızda mı kızın güzelliğinde mi

Ne sabırlısın bacım sen ben olsam cıngar cıkarırdım son derece haklısın mesafe koy biranönce

tam anlamıyla bende böle düşünüorum azına sağlık!

tabiri caizse ateşle barut yan yana ne kadar zaman durabilir ki? yasak her şey çekicidir.çok gereksizolmuş 3ünüzün dışarı çıkması.yiyosa kız arkadaşın yanında bir erkek arkadaşıyla bulunsun böyle bir muhabbet ortamında,adam anında terkeder.sana söylüyorum;kız kali,tesiz asla görüşme bir daha onunla,eşine de bir ara ''o arkadaşla görüşemiyoruz,kendisi çok yoğun nişanlandı '' vs de.

Son düzenleme:
Geçen sene açtığın konuyu okudum ...

O konuda da başka bir arkadaş nişanlını elinden almaya çalışmış.

Bu konuda da bu arkadaş :44:

Acaba diyorum kuyruk sallamayan olayı mı mevcut :44:

Yanlış anlaşılmasın acaba diyorum...

Acaba eşin mi çekiyor böyle tipleri :44:

eski konuyu bilmiyorum da bunlar bana da ters...
höst bırrrrşşşşşş derim yani kimse kusura bakmasın...
arkadaşa ters bi bakış kocaya/nişanlıya bi çimdik, sıkıyorsa dikkat etmesinler Allahım büyük sözüme tövbe çıldırdım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…