N nesterin Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.501 dduygusall .!.: ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.:asigim: Genişletmek için tıkla... ohhhhhhh... teşekkür ederim...a.s.
dduygusall .!.: ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.:asigim: Genişletmek için tıkla... ohhhhhhh... teşekkür ederim...a.s.
D Duygu Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 3.755 5 156 Diğer 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.502 yaa canlarım sankim benim uykum geliyor gibi gibi sizde durumlar nedir????
N nesterin Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.504 dduygusall .!.: yaa canlarım sankim benim uykum geliyor gibi gibi sizde durumlar nedir???? Genişletmek için tıkla... ben de tık yok..cin gibiyimlaelaelaelaelae ama birazdan kardeşime vericem laptopu.. aslında bu gece biraz takılmak istiyodum burda:gitme:
dduygusall .!.: yaa canlarım sankim benim uykum geliyor gibi gibi sizde durumlar nedir???? Genişletmek için tıkla... ben de tık yok..cin gibiyimlaelaelaelaelae ama birazdan kardeşime vericem laptopu.. aslında bu gece biraz takılmak istiyodum burda:gitme:
E EU2 Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.505 nesterin kardeşine benden selam söle:)
Papato hiyerarşi değil hıyararşi Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2008 1.087 1 116 Ankara 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.506 dduygusall .!.: yaa canlarım sankim benim uykum geliyor gibi gibi sizde durumlar nedir???? Genişletmek için tıkla... ben de savaş veriyorum şu andakafamçokkarıştı nesterin .!.: ben de tık yok..cin gibiyimlaelaelaelaelae ama birazdan kardeşime vericem laptopu.. aslında bu gece biraz takılmak istiyodum burda:gitme: Genişletmek için tıkla... :çok üzgünüm:
dduygusall .!.: yaa canlarım sankim benim uykum geliyor gibi gibi sizde durumlar nedir???? Genişletmek için tıkla... ben de savaş veriyorum şu andakafamçokkarıştı nesterin .!.: ben de tık yok..cin gibiyimlaelaelaelaelae ama birazdan kardeşime vericem laptopu.. aslında bu gece biraz takılmak istiyodum burda:gitme: Genişletmek için tıkla... :çok üzgünüm:
N nesterin Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.507 Belinay_merve .!.: ben uykusuzum :)) Genişletmek için tıkla... belinaycımmm dduygusallın açtığı topiğe senin de cevabını bekliyorum şahsen... merak ettimsengözlerimebaksanab
Belinay_merve .!.: ben uykusuzum :)) Genişletmek için tıkla... belinaycımmm dduygusallın açtığı topiğe senin de cevabını bekliyorum şahsen... merak ettimsengözlerimebaksanab
D Duygu Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 3.755 5 156 Diğer 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.508 arkadaşlar buçukta bırakalım o zaman hepimizin selameti açısından olar mı?? sositososito
D Duygu Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 3.755 5 156 Diğer 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.509 evet bende merak ediyorum belinayımmmm
N nesterin Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.510 Papato .!.: ben de savaş veriyorum şu andakafamçokkarıştı ben uykuyla değil kardeşimle sklava:avaşıyorum :çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... :gitme:
Papato .!.: ben de savaş veriyorum şu andakafamçokkarıştı ben uykuyla değil kardeşimle sklava:avaşıyorum :çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... :gitme:
Papato hiyerarşi değil hıyararşi Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2008 1.087 1 116 Ankara 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.512 nesterin .!.: :gitme: Genişletmek için tıkla... Meltem olaydı zombileri salardı üstüne:roflol: bilmem kaç bin zombienn de hedefini şaşırtırdık böylecekaydirigubbakcemile3
nesterin .!.: :gitme: Genişletmek için tıkla... Meltem olaydı zombileri salardı üstüne:roflol: bilmem kaç bin zombienn de hedefini şaşırtırdık böylecekaydirigubbakcemile3
N nesterin Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.513 dduygusall .!.: arkadaşlar buçukta bırakalım o zaman hepimizin selameti açısından olar mı?? sositososito Genişletmek için tıkla... kesinlikle olar:içelim:
dduygusall .!.: arkadaşlar buçukta bırakalım o zaman hepimizin selameti açısından olar mı?? sositososito Genişletmek için tıkla... kesinlikle olar:içelim:
N nesterin Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.514 Papato .!.: Meltem olaydı zombileri salardı üstüne:roflol: bilmem kaç bin zombienn de hedefini şaşırtırdık böylecekaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... delikafadulden
Papato .!.: Meltem olaydı zombileri salardı üstüne:roflol: bilmem kaç bin zombienn de hedefini şaşırtırdık böylecekaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... delikafadulden
E EU2 Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.516 kızlar ama siz beni boşladınız ya(küstüm sizee((
N nesterin Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.517 Belinay_merve .!.: kızlar ama siz beni boşladınız ya(küstüm sizee(( Genişletmek için tıkla... ne demek boşlamaklmaz:
Belinay_merve .!.: kızlar ama siz beni boşladınız ya(küstüm sizee(( Genişletmek için tıkla... ne demek boşlamaklmaz:
E EU2 Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.518 baksana senden başka yazan kalmadı
N nesterin Ziyaretçi 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.519 Belinay_merve .!.: baksana senden başka yazan kalmadı Genişletmek için tıkla... bence uykuya yenik düştüler... hani buçukta bırakıyoduk??? oyuna geldik galibaakannehir
Belinay_merve .!.: baksana senden başka yazan kalmadı Genişletmek için tıkla... bence uykuya yenik düştüler... hani buçukta bırakıyoduk??? oyuna geldik galibaakannehir
D Duygu Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 3.755 5 156 Diğer 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Deryacik #2.520 aaa belinayım olur mu öyle şeyy buradayız cancağızım... Kızlar bu arada sezen aksu güvercini muhakkak dinleyin. Gerçi dinlemişsinizdir de ben bayıldum tavsiye edeyim dedimmm
aaa belinayım olur mu öyle şeyy buradayız cancağızım... Kızlar bu arada sezen aksu güvercini muhakkak dinleyin. Gerçi dinlemişsinizdir de ben bayıldum tavsiye edeyim dedimmm