Arkadaşım yok diyenler..Bu başlıktan paylaşım yapalım..

hoşbulduk deruşumm nasılsın???moon canım açıyoruz yavaş yavaş sohbet merak etme gün geçtikçe başlarız sohbete:))

Belinaycim hosgeldin. opuyorumnanaktan Senin yazilarini genellikle takip ederim ve bana cok sicak ve samimi gelmissindir hep. kaydirigubbakcemile2

Utangaçlık şekerim p) şakkıdı

O değil de üni de okuyan varsa bölümünü söylesin hadi en azından. Damdan düşer gibi atladım topiğe ya neyse. :)

sakarya üniversitesi turizm seyehat işletmeciğilini bitirdim şuan boş boş aylak aylak güzel tembellik yapıyorum 25 yaşında 1 adet belinay'ım SGB'den emekliyimkaydirigubbakcemile3

valla iş bitti ya cnm evde olmak sıkıcılığı başladı yine ne güzel alışmıştım çalışmaya
ohh sende benim gibi oldunn mesaj attığında kıskanmıştım işteyim diyin ce kaydirigubbakcemile3​
Belinaycim hosgeldin. opuyorumnanaktan Senin yazilarini genellikle takip ederim ve bana cok sicak ve samimi gelmissindir hep. kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederimm şimdi o sıcaklığımla sizleride ısıtırım ben deruşumu ıstıtım dimi deruşum kaydirigubbakcemile3​

Bende konya selçuk anaokulu öğretmenliğinde okudum.Şu kpss illetinden nefret ediyorum nefret.Özel okulda çalıştım.Şimdi 2 melek bekliyorum inş.Bakalım biraz büyüsünler ne yaparım?

sakarya üniversitesi turizm seyehat işletmeciğilini bitirdim şuan boş boş aylak aylak güzel tembellik yapıyorum 25 yaşında 1 adet belinay'ım SGB'den emekliyimkaydirigubbakcemile3

:roflol:

Evet diğer kızlarda yazmış bölümleri sağolun efendim.. Ben de hala okuyorum, bölümüm iktisat. 2. sınıf oldum. Okul açılsın diye beklliyorum vallahi öf püf

Başka başka?

Bende konya selçuk anaokulu öğretmenliğinde okudum.Şu kpss illetinden nefret ediyorum nefret.Özel okulda çalıştım.Şimdi 2 melek bekliyorum inş.Bakalım biraz büyüsünler ne yaparım?

:ecrin_bebek::ecrin_bebekyyy ikiz teyzesi olucazzz deseneee RABBİM sağlıkla sorunsuz kucağına almayıı nasip etsinnn :Saruboceq:

oy oy maşallah hayırlısıla dünyaya gelsinler bebişler sağlıkla kucağına al
allahıma bende hep yalvarırım ikiz çocuk versin die tabi herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…