şenliyizz canım da bir konu bulalım da on da yogunlaşalımmm :jeyyar:
tabiki olabilirr..erkek çiftler birbirine güveniyorsa sorun olamamalı bence.. ne o haremlik selalıkmıyız kendi aklımız beynimiz yoku ayırt edemezmiyiz bir erkek arkadaş ve sevgiliyi
bulduk bile sen uyu zemuszemus
ben de öyle düsünüorum..Ama erkekler pek de normal bulmuolar..Sanki her erkek arkadasımızınn gözü bizdeymiş gibi düsünüolar..ben de sewgilim yüzünden lisedeki yada üniv.deki arkadaslarımla konuşamıorum.Msnimde erkek olarak sadece kuzenlerim war meselaa akannehir
ben de öyle düsünüorum..Ama erkekler pek de normal bulmuolar..Sanki her erkek arkadasımızınn gözü bizdeymiş gibi düsünüolar..ben de sewgilim yüzünden lisedeki yada üniv.deki arkadaslarımla konuşamıorum.Msnimde erkek olarak sadece kuzenlerim war meselaa akannehir
peki şöyle diyim bi mewzu oldu ama çok komik bundan 4 sene sonrasını konusuoruz nikah şahidimiz kim olcak fln diye makara yapıoduk güya ilk basında
ben dedimki yakın bi erkek arkadasım war o olucak.
bu dediki niye kız arkadaslarından biri değil merve olsun elif olsun diye
ben de olmaz birine söylesem diyeri kırılır dedim
ordan bi koptu kıyamet düşünün artık:gitme:
hemen acıklayayıımm canıımm babamın ayagına sülük yapıştırdılar o da emdigi kanı kusuyo ya en son ben de meraklı bir insan olarak bastan sona izledim içim dışıma cıktıı delikafadulden
nasılda biliyoooo benii yaaaaasositosositosositosositozemuszemus
sadist gördüm seniiii:1ninca:delikafadulden
gamyoncu :sm_cool:
benim trafik yoğun valla kocam da var burda ama onla ilgilenmiyom artık
kocamda kocam biz kocasızlara nispet yapma olan var olmayan var canı çeken var çekmeyen var kardeşiimmmmkaydirigubbakcemile3
selam kızlarr nasılsınızzz bnde geldimmm :icecream:
boşver şekerim annem derki KOCANIN KOCA KOCA DERTLERİ VAR kaydirigubbakcemile3
Papato nerdesin yaaaaaaaaa(((
Ey aşk nerdesinnn başlamışşşşş:)))
nameles utanma şekrim benimde vardır azcık +18 liğim:))
firam % 100 orjinalım hoşgeldinn:)))
Gelenler için kapı kenarında durup kolonya döküp şeker tutuyorum buyrunnnnnnnnn
ahahhahhaah süperdi bu delikafadulden
kızlar muhabbetini cok koyulastırıonuz bnde araya girmeye cekiniom kaydirigubbakcemile3
işte zaten bundan cıkıyo sorun da ben onun sözüne uyup tmm konusmam onlarla diyemiyorum ruhuma tersÇok üzgünüm çoook
işte zaten bundan cıkıyo sorun da ben onun sözüne uyup tmm konusmam onlarla diyemiyorum ruhuma tersÇok üzgünüm çoook
ben geldim selamlar
zaten her dediine evet diyip kafa sallarsan erkek arkadaşın daha çok üstüne gider herşeyi kısıtlamaya çalışır çok taviz verirsen
zaten her dediine evet diyip kafa sallarsan erkek arkadaşın daha çok üstüne gider herşeyi kısıtlamaya çalışır çok taviz verirsen
aahh aahhh desmeyin yaramı :sinifsinif:
yani sonucta bnm de bi hayatım var ondan önceme dair öyle cok kısıtlama yapan biri değil asla ama bu konu işte.... :a015:
yani sonucta bnm de bi hayatım var ondan önceme dair öyle cok kısıtlama yapan biri değil asla ama bu konu işte.... :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?