kızlar bnm kociş gelmişti ondan dolayı sohbetten koptum yarın devam etmek üzere hepiniz öpüyorum
ben de teolog nerde diyorum yaaa, tamamm görüşürüz, öptüm Aeo...opuyorumnanaktan
9 ay oldu cnm sositososito
maşallahhh...
Doğdu doğacak:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bnm kociş gelmişti ondan dolayı sohbetten koptum yarın devam etmek üzere hepiniz öpüyorum
9 ay oldu cnm sositososito
ben de teolog nerde diyorum yaaa, tamamm görüşürüz, öptüm Aeo...opuyorumnanaktan
maşallahhh...
Doğdu doğacak:roflol:
yaş kaç namelessım senin kumamın yaşını merak ettimkaydirigubbakcemile3 Bizim heruf hala boşaltamadı bulaşıkları:roflol:
NAMELESS & PAPATO Allah gönlünüze göre versin kızlar ama bana sorarsanız 30unuzdan önce düşünmeyin derim şiddetle tavsiyemdir :))
hahahaha walla öle oldu bak bugün sancılar basladı işte bende hemen koştum size yardım istemye alkisalkisalkis
NAMELESS & PAPATO Allah gönlünüze göre versin kızlar ama bana sorarsanız 30unuzdan önce düşünmeyin derim şiddetle tavsiyemdir :))
selam iyi geceler iyi sohbetler
:1hug: sen hep yaz bi mesele oluğunda ben hiç üşenmem uzun uzun cevaplarım firammm:)))
ayy cidden mi ya Elif, aman duymasın benimki net bağlantımı keser bida giremem bu foruma:roflol:
:jeyyar:benimde keyfim iyi papato =)
21 ben de namelessım:))23 canııım senin kaçtı?
selam iyi geceler iyi sohbetler
emin ol bizimki de örgütlüolar mı seni oralarda der kaydirigubbakcemile3
FİRAM hamilemisin cnm sağlıkla gelsin hamile anlarımı özledim bak![]()
ya zaten burdaki derdim var konularından etkileniyorum soru soruyorum varsayımlı, mesela şöyle olsa nolurdu diyorum durduk yere, diyo sen çok takılıyon bak oralarda etkileniyon:roflol::roflol: