• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım yok diyenler..Bu başlıktan paylaşım yapalım..

ahhh bee ahhh lokumum olcakmı bilmiom ama olmazsa seninlede muhabbet güzel her telden çalarız biz seninle anacım :lepi:

valla olmazsa tercihlerimi değiştirip seni alacam ona göre:lepi::roflol::roflol:

Çalarız ya her türlü seninle varım ben:lepi:kaydirigubbakcemile3

:kedi: :kedi:

beele beele.. ele avuca sığmayan cıva gibi bi kızım ben:roflol::lepi:-tatlicadiarzu-

ya normalde heryerde çok konuşmam ama sizi gerçekten sevdimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bense hiç susmamm muhabbet kuşu gibiyimdir mübarekkk .. evde susism die para verir bazen babam ( işne gelen üye şeysi :jeyyar:)

Delikız, firam, kızlar izlemeyin susmayın katılın... biz öle her havadan sudan konuşuruz.. Papatoyla yanyana gelince kendimizi kaybediyoruz bizz bakmayın siz bize dalın muhabbetee :)))

bense hiç susmamm muhabbet kuşu gibiyimdir mübarekkk .. evde susism die para verir bazen babam ( işne gelen üye şeysi :jeyyar:)

uuuiiiyyyy kuşum benim ya severim sen gibileri sustuğumda suskunluğa izin vermeyen birileri olsun isterim, ben de arkadan gelirim zaten:))

şeysilerini yidiğim ya, şeysilerini yidiğimin şeysi:roflol::roflol:

Delikız, firam, kızlar izlemeyin susmayın katılın... biz öle her havadan sudan konuşuruz.. Papatoyla yanyana gelince kendimizi kaybediyoruz bizz bakmayın siz bize dalın muhabbetee :)))

aynen yaaaa, siz bakmayınn selam verin, sohbet olsun tadımızzz..

iyi dedin balköpüğüm:)

zuzuuuu, nasılsınn, hoşgeldinn, biz de ev sahibi gibi olduk, hoşgeldiniz efenim hoşgeldinizbuyrunnnnnnnnn:lepi:kaydirigubbakcemile3

reklam bitmiş bu arada, yeni açtım ben kanal d yi-tatlicadiarzu-

Back
X