- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyooooo 2. sevgilim geldiiii... 1. cisi namaless 2. cisi papato
papatoo alemsiin yaaa vermişsin herkese cewabını :)
sen haklısın ama kızlar takar beni neden şahit yapmadı die ama erkekler takmaz öle seyleri
ozaman şöle diyim sen onun çevresindeki kız arkadaşlarını engelliyomusun ??
Selaammm yaaa ne yazık ki bende burda(Siirt) arkadaş bulamadımmm
yaa ben 2. ciyim amaklava: ben 2. olmaktansa bonus sevgili olacam banane:umursamaz:
yaa ben 2. ciyim amaklava: ben 2. olmaktansa bonus sevgili olacam banane:umursamaz:
he ya kaçmaz benden kaydirigubbakcemile3 ama bazen de görmüyorum dolunca sayfalar birbirine karışıyokaydirigubbakcemile3
Ya ben de burda şuna takıldım, nikah şahidin olacak derecedeki arkadaşlarınla zaten küsecek, trip yapacak korkuları yaşamaman gerekiyo namelessımCADIARZU
ozaman nameless'in vardı zaten gel seni 1. sıraya alim bal köpüğümmmkaydirigubbakcemile3
hyr yani şöyle bnm bi tane dostum dediğim erkek arkadasım var onun da öyle bi kız ark.ı var o kıza hiçbişey demiyorum..
onun dısındakilerde tbiki kıskanclıgım oluyo..
hb kızlar keyifler nasıl
Selaammm yaaa ne yazık ki bende burda(Siirt) arkadaş bulamadımmm
ama ama ben yine burdayııımmm :a015:
ozaman nameless'in vardı zaten gel seni 1. sıraya alim bal köpüğümmmkaydirigubbakcemile3
ama ama ben yine burdayııımmm :a015:
küstüüümmmmmmmm lülülülülülü
ben dedİmm beŞİrrr gÖrdÜÜÜ dedİmmmmm beŞİrrr İŞteeeeeeee
ozaman onunda ses çıkarmaması lazım eğer çıkartıyorsa sende o dostum dediği kız hakkında biraz tırnaklarını göster derim..