- 20 Ekim 2018
- 2.664
- 4.067
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
Koca bulsa doğaracaktaO kadar çok bebek bakmak istiyorsa doğursun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca bulsa doğaracaktaO kadar çok bebek bakmak istiyorsa doğursun![]()
Aslında şöyle önceden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra Bi soğukluk girdi benden yana yani ben soğudum ama o sırf gezmek olsun fizana giderAnladığım kadarı ile sizin için çok kıymetli birisi değil. Açık açık söyleyin niye canınızı sıkıyorsunuz ki
Allah AllahDedim canım ya izin alacak yada işten çıkacak
En iyisi bunu evlendirelim kökten çözmüş oluruz![]()
40 gün ben başkasıyla nasıl kalayım akşama kadar 2 palet sigara içiyor bizim evde sigara içen yok içme desem anlmazmCanım istesede bi gün ister iki gün ister
Aynen öyle canım bide tamam ben arkadasın olabilirm ama insanın kendi annesi babası bile 40 gün kalmıyorAllah Allah
Bence de sadece gezmeye gelecek
Direk eşinizi öne sürün. Eşim rahat edemeyeceğini söylüyor kusura bakma diyinAslında şöyle önceden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra Bi soğukluk girdi benden yana yani ben soğudum ama o sırf gezmek olsun fizana gider
Size taşınabilir ben diyim... yakın yakın arkadaşlığınızı kurarken ne düşündünüz acaba ben şahsen karakterime uymayan insanlarla selamdan öteye gitmiyorum... dürüst olsanız aradaki samimiyet mi azalacak..Dedim canım ya izin alacak yada işten çıkacak
İnsn bir düşünür ama yok saten dicem eşimle konustum kimseyi kabul etmiyor bebeğe alışalım diyeTakma kafana eşim rahat edemez de geç doğuma az kalmış sen bunları kafana takıyorsun.Adam atlet kilotla gezer evin içinde degil 40 gün 40 saat sabredemez![]()
Yani muhtemelen var bir plani. Cunku bana garip geldi bu israr.Galiba izin alacak sonra buraya gelecek kızı sıkıldım ben diyip gezecek burda
Liseden beri yakin arkadaşım baya kardes gibiydik ama düğün zamanı bişeyler çok dikkatimi çekti uzaklaştım o yazar ben bazen cevap veriyorum bazen vermiyorumSize taşınabilir ben diyim... yakın yakın arkadaşlığınızı kurarken ne düşündünüz acaba ben şahsen karakterime uymayan insanlarla selamdan öteye gitmiyorum... dürüst olsanız aradaki samimiyet mi azalacak..
40 gün ben başkasıyla nasıl kalayım akşama kadar 2 palet sigara içiyor bizim evde sigara içen yok içme desem anlmazm
Aynen cnm benim komşumda doğuracak açık açık herkese söyledi alışasıya kimesyi kabul etmiyoruz diyeİnsn bir düşünür ama yok saten dicem eşimle konustum kimseyi kabul etmiyor bebeğe alışalım diye
Ben söyledim annem aramış konusmuş siz yoksunuz yanında ben olurum demiş annem Grek yok demesine rağmen kadını dinlememişisrar etmesi cok garip. 2 yabancinin sizde kalmasi.. ben olsam 2 gun zor sabrederim. en cok hijyene dikkat etmeniz gerektigi donemde banyo tuvalet ortak kullanilacak falan. ayy icim kalktibence esinize topu ativerin.
Mantolu serocuum öyle diyon da görümce değil elti değil kızın kuzeni değil eşiyle bi yakınlığı Yok ben olsam istemem şahsen insanoğlu çiğ süt emmiş ya ben olsam güvenememSiz arkadaşınızı neden istemiyorsunuz. Virüsten dolayı mı kızından dolayı mı
Saten halayı hiç katmıcam ortaya saten kadın gündüzleri gelir aksam eve gider... Ama düşün birde laftan sözden herseye burun kıvıran kızı var kızıda büyük kınamıyorım ama altına kaçırıyor geceleriYani muhtemelen var bir plani. Cunku bana garip geldi bu israr.
Bence halam, esim var, sen ve cocuk kalabalik olur.. Lohusalik, biliyorsun insan sakinlik istiyor. Teklifin icin yine de cok tesekkur ederim. diyebilirsin.
Israr ederse esim virusten oturu sicak bakmiyor diyebilirsin.
Hayir gelince dedigin gibi gezerse sizi tehlikeye atacak. Her yer virus. Bir de hizmet etmek zorunda da kalabilirsin. Korku filmi gibi..