- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Doktor gerek yok dedi. İnşallah ağrı olmaz.Ozel hastane anestezi ile yapar.
Askta gurur olmaz bence. Ne yazdin ki gucendi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor gerek yok dedi. İnşallah ağrı olmaz.Ozel hastane anestezi ile yapar.
Askta gurur olmaz bence. Ne yazdin ki gucendi?
Özelimizi yazıyorsun diye kızıyor.Kiskanclik ta var.Sevmiyor 3 ncü kişiye birşey anlatılmasıni.
Olay şöyle basladi.Benim eski konularını sadece ikimiz biliyoruz.İste benim ailemden biri okumaz mi diyerek kızdı.Ama biz burda hem.anonimiz hem kadin kadinayiz. Dertlesiyosun sadece
Olay şöyle basladi.Benim eski konularını sadece ikimiz biliyoruz.İste benim ailemden biri okumaz mi diyerek kızdı.
Ailesi görse biz daha önceden ayrilirdik.Simdi Allah var geç farkettim ama annesi ve kızkardeşinin evlenmemize pek rızası yoktu.İlk başta çok soğuktu özellikle kardeşi.Dedim.baba sevgisi görmemiş abisini baba yerine koyup kıskanıyor.Bizden 8 yaş küçük çocuk dedim.Annesi de son dönemlerde istemiyorum yaptı.Biz hep ikimiz olsun gözüyle baktik.Bence onun ailesinden birisi gorup ona soyledi. Adamin bir derdim var da ne isi var ki
Kimseye anlatmayacaksin çünkü herkes bir doktor rolüne giriyorKime hastalık anlatsam şunu ye bunu ye geçirdiğim rahatsızlık belki ameliyat ile düzelecek.
Sen de ona inat burda döktürüyorsunÖzelimizi yazıyorsun diye kızıyor.Kiskanclik ta var.Sevmiyor 3 ncü kişiye birşey anlatılmasıni.
Aynen öyle.Annem yok.Babam erkek konuşulmuyor diye anlatmıştım.Kimseye anlatmayacaksin çünkü herkes bir doktor rolüne giriyor![]()
Okuduğunu biliyorum.Sen de ona inat burda döktürüyorsun![]()
Doktor baktı anlayamadim dedi kamera ile izlemeden birşey yapamam dedi bende nasıl dayanicam acıya dedim krem ve ilaç vericem dedi.
Mevzu gene mi gocccaaaanaaaa geldi nörrrraaannnnnÖzelimizi yazıyorsun diye kızıyor.Kiskanclik ta var.Sevmiyor 3 ncü kişiye birşey anlatılmasıni.
Sen git kendi kocana bakMevzu gene mi gocccaaaanaaaa geldi nörrrraaannnnn![]()
O yüzden yazıyorsun da yazıyorsun zatenOkuduğunu biliyorum.
Aaaa o zaman rahatsız olduğunu da biliyor eşin, geçmiş olsun demedi miOkuduğunu biliyorum.
Endoskopi değil de kolonoskopi gibi geldi bana krem kullandığına göreEndoskopi, krem ve ilac gerektiren rahatsizlik nedir yahu?![]()
Ay ne ayıp değilmi hemen koşa koşa gelmeli nöööraaaanin ayaklarına kapanmalı gelinliğiyle eve goturmeliydiAaaa o zaman rahatsız olduğunu da biliyor eşin, geçmiş olsun demedi mi
Acaba çok mu üstünde duruyorsunuz?Şuan biraz rahatsizim ağrım var.Krem ve ilaç kullandım.Hafifledi sizi şeklinde oluyor.2 3 gündür atak geçiriyordum.Arkadasimda yillar önce bu rahatsızlıktan geçirmiş ve 1 ay çekmiş mümkün değil ben 2 gün zor dayandım.Herseyi abartir.İste sen çocuk dogurursan hiç dayanamazsin buna bile dayanamiyorsan diye konuşuyor.Endoskopiye girme.Sen niye doktora gittin sana ilaç vereyim sen endoskopinin ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun diyor.Boyle abartan kendi yorumunu katan insanlara ne cevap veriyorsunuz ?
Ayaklarına kapanmasa da bir nasıl oldun dese iyiydiAy ne ayıp değilmi hemen koşa koşa gelmeli nöööraaaanin ayaklarına kapanmalı gelinliğiyle eve goturmeliydi![]()
![]()