• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım!

cigabitli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
318
269
73
Ya hanımlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama arkadaşım yeni tanıştığı erkek arkadaşlarına benim hayatımdan ilişkilerimden çok fazlaca bahsediyor.Artık sabrımn taştıgını hissediyorum.güvenerek söylediğim şeyleri başkasından duyunca çok sinirlendim bugün.
Ne yapmalıyım?abartıyor muyum?

Ya hanımlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama arkadaşım yeni tanıştığı erkek arkadaşlarına benim hayatımdan ilişkilerimden çok fazlaca bahsediyor.Artık sabrımn taştıgını hissediyorum.güvenerek söylediğim şeyleri başkasından duyunca çok sinirlendim bugün.
güvenme o arkadaşına sırlarını verme ,ağzı gevşek insanlara sır filan vermem ben yerinde olsam

hiç abartmıyorsun da bunu bile bile ona tekrar tekrar güvenip sır vermen yanlış

sende ona anlatma o zaman cnm ''anlatma sırrını dostuna o da söyler dostuna'' diye boşuna dememişler

Bende de vardı bu tipten
1 seni kıskanıyor
2 kendi yaptıgı hataları yada yediği b.kları böyle kapatıyor yani şöyle " bak bak neler var " der gibi
3 senin iyi olmanı istemiyor yani sana iyi gmzle bakılmasnı istemiyor şöyle " kendi yediği haltlar ortaya cıkmıssa ama bak bendede kotulerı var der gibi
Benımkisi cocuklk arkdsm olmasına ragmen cıktıgı cocuklarla tanıstrmazdı bende mal gb tanıstrrdm bak en yakn arkdsm dıe gururla !
Benım soyledıgım herseyı bırak baska erkek arkadasına kız arkadsna annesine kadar anlatırdı
Tabı ben sonra sonra ogrendım
Şimdi ise garibim bu kadar anlatıp kotuledıgı ne var sa bin beterini yasayıp ilk aradıgı ben oldum
Etme bulma dunyası
Bosver hak yerını buluyor
Ne doluymusum bee :)))))

Yani şöyle diyeyim : cigabitlinin sevgilisi şöyle bir insan, ona şöyle yaptı, şöyle tanıştılar şöyle kavga ettiler gibi gibi.. Ve karşı taraf benim hakkında baya baya bilgi sahibi oluyor benim daha hiç tanimadigim insan ya

Cok mu aradin bu arkadasi? Ne zamandir arkadassiniz ? sacma anlatinca ne oluyor orayida anlamadim. Ama konusma tabi ki onunla. Ilk hesabini sor, sonra hayatindan cikar.

[="elipp85, post: 44036350, member: 657425"]Bende de vardı bu tipten
1 seni kıskanıyor
2 kendi yaptıgı hataları yada yediği b.kları böyle kapatıyor yani şöyle " bak bak neler var " der gibi
3 senin iyi olmanı istemiyor yani sana iyi gmzle bakılmasnı istemiyor şöyle " kendi yediği haltlar ortaya cıkmıssa ama bak bendede kotulerı var der gibi
Benımkisi cocuklk arkdsm olmasına ragmen cıktıgı cocuklarla tanıstrmazdı bende mal gb tanıstrrdm bak en yakn arkdsm dıe gururla !
Benım soyledıgım herseyı bırak baska erkek arkadasına kız arkadsna annesine kadar anlatırdı
Tabı ben sonra sonra ogrendım
Şimdi ise garibim bu kadar anlatıp kotuledıgı ne var sa bin beterini yasayıp ilk aradıgı ben oldum
Etme bulma dunyası
Bosver hak yerını buluyor
Ne doluymusum bee :)))))[/QUOTE]

Aynen dediğin şeylere imzami aktarım
Ama sorsan bana laf ettirmez

[QUOli kafa, post: 44036473, member: 719826"]Cok mu aradin bu arkadasi? Ne zamandir arkadassiniz ? sacma anlatinca ne oluyor orayida anlamadim. Ama konusma tabi ki onunla. Ilk hesabini sor, sonra hayatindan cikar.[/QUOTE]

15 yillik arkadaş . benim insanlara söylemek istemediklerini söylemiş

Back
X