Arkadaşıma ayıp olur mu?

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Merhaba kızlar. Bir süredir arkadaşımla yaşıyorum. Bir kaç aydır. Ve bir köpeği var. Biraz korkum vardı ama daha önce de çok kalırdım onda ve alışmıştım. Ama rahat uyuyamıyorum o kadar hareketli ki. Tabi daha önce bunları biliyordum korkumu yendim ve bir süredir çok da takmıyordum. Ama son günlerde sürekli bana saldırmaya başladı. Yatakta yatıyorum bir anda gelip üzerime atlıyor ve neye uğradığımı şaşırıyorum. Her yerim yara oldu. Acısını yarasını da takmıyorum ama psikolojik olarak hiç rahat değilim. Hiç beklemediğim anda gelip saldırıyor. üne kadar da bişey demedim belki bi şeyden dolayı saldırdı dedim. Bu yüzden ben ikinci dönem için arkadaşımla kalmak istemiyorum. Benim açımdan sorun yok kalabilecek yer bulurum ama arkadaşımı yalnız bırakmış gibi olacağım. Bu yüzden yarı yolda bırakmış gibi olacak ne yapmalıyım bilemiyorum. Arkadaşım normalde çok iyi birisi aramızda onunla hiç bir sorun yok ama ben böyle e yaşamak istemiyorum. Kısaca iki arada bir derede kaldım. Lütfen bir fikir verin

Son düzenleme:
Bence arkadaşınıza ayıp olmaz. Sonuçta kedinin yanında rahat edemiyorsunuz. Kendi evinizde rahat olmanız gerekir sürekli tedirgince beklemek yorar insanı. Arkadaşınız da farkındadır zaten. Konuyu açarsanız sizi suçlayacağını sanmıyorum.

Gün içinde kediye oyun oynatıp koşturup enerjisini almaya çalışın. Bir de yatarken ayaklarınızı örtün ve yataktan çıkarmayın sakın

Kedi aynı şekilde arkadaşınıza da saldırıyor mu?

Kedi gerçekten normal bir kedi değil
Oynamak da gelmiyor içimden kedi düşmanı falan değilim ama sevdirmiyor bile kendini. Bacaklarımı falan kapatıyorum ama yüzüme doğru atlıyor kollarımı mahfetti. Arkadaşıma saldırmıyor bu arada bana da önceden saldırmıyordu bir haftadır falan böyle. Arkadaşıma göre beni güçsüz görüyormuş kedisel içgüdü olarak ben hiç bir şey yapmadığım için av gözüyle bakıyormuş. Sende bağır bişey yaptığında dedi ya da vur dedi. Ama ben vuramam da bişey de yapamam yani elimde olmayan bir şey

Kedilerin hangisi normal ki

İstemediğiniz bir şey yaptığında da “hayır” diye sesinizi biraz yükseltin. Onun dışında da biraz oyun oynatın minnoş enerjisini atsın hem sizinle arasında bir bağ olur.

Şimdiden söylersen bir sıkıntı olmaz. O da sağına soluna sorusturur,internete falan ilan açar, ev arkadaşı bulur . Ne kadar erken söylersen o kadar iyi.
Kedi için de geceleri mama vermeyin (böylece tuvalet ihtiyacı daha az olur) siz de odananızın kapısını kapatın. Kedi zaten çok tuvaleti gelmişse kapıyı falan açmaya çalışır,seni uyandırır. Acar kapıyı işi bitince tekrar odadan kovarsin. Hiç de birşey olmaz. Benim kedimin kumu balkonda, gece tuvaleti gelince yüzüme tokat atıp uyandırıyor beni, kalkıp açıyorum kapısını :))

Kardeşim de seninle aynı durumdaydı tek fark onlarda köpek vardı. Kardeşim biraz pimpiriklidir yemek falan yiyemeye başlayınca arkadaşıyla konuşup başka bir arkadaşının yanına taşındı bi sıkıntı olmadı hala arkadaşlar

Bu cevap çok iyi oldu teşekkür ederim ama üzüldüğüm şey şu: o anlayışla karşılar ama zor durumda kalacak kira için tek başına zor gelebilir ödemek bu yüzden vicdan olarak rahat hissedemiyorum sadece

Hiç ayıp olmaz bence.Bize anlattığınız gibi arkadaşınıza anlattığınızda saygı duyar.

Ha ha benimde 1 kedim var esimde sizin gibi korkuyordu ama sonra öyle bi alisti ki ruhu duymuyor bile yatak basligin üzerine cikip üzerimize atlar bizde alistik kulagimizin dibinde bagirir kalkin oyun oynamak istiyorum veya mama ver veya suyumu degistir veya kumumu temizle gibisinden kontrol ediyorum her biri mama kalmamis mama eklerim vesaire alisiyorsun yatarken ayaklarini disari alma yorganin altinda kalsin bazi kedilerde ayak fetisi var isirir saldirmaya kalktigi zaman gözlere dik dik bakip sakince hayir deyin anliyor istemediginiz seyleri yada dikkatlice hafif isirmaya calisir kedidir bu canlari ne isterse yapiyorlar hic korkmana gerek yok

Ses tonunuzu biraz yükseltip hayır derseniz yapmaz aslında ama nasıl bir kediymis bu. Çok severim kedileri ama açıkçası gece öyle üstüme atlayıp her yerimi cizmesine de gelemem. Dayanamiyorsaniz ayirin evleri.

Ay ne ince düşüncelisiniz..esas arkadaşın düşünsün bu kizcagizi kedi ile yaşamaya mecbur bırakıyorum her yeri çizildi,korku duyuyor diye.dogru dürüst çözümde bulmamış.bence konuyu kendisine söyle.kırılırsa kendisi bilir.hakli değil çünkü.olayi kişisel algılamamali.kedisi ile yaşamak zorunda degilsin.bu korku ile anksiyete olursun.ay kedi gelecekmi,yine atlayacakmi diye diye ömür mu geçer..ben duramazdım açıkçası .yanına alsın isterdim.ayni odada uyuyamazdim.cok önemli bir geçerli sebebiniz var.

Ya teşekkür ederim çok yorumunuz için ama yok ben alışamıyorum sanırım :) bende de kedilere karşı pek bir sempati yok ama sevmiyor da değildim. bu kediden sonra artık sevmemeye başladım. Alışacak kadar süre geçti aslında ama alışamadım yani takmıyordum çok yine de ama dediğim gibi saldırdıktan sonra tamamen kötü oldum ayağıma gelmiyor gelse ısırsa yine ona da bişey demem ama aniden saldırınca aklım çıkıyor
Bu yüzden alışmak istemiyorum vazgeçtim onla anlaşmaktan

Ses tonunuzu biraz yükseltip hayır derseniz yapmaz aslında ama nasıl bir kediymis bu. Çok severim kedileri ama açıkçası gece öyle üstüme atlayıp her yerimi cizmesine de gelemem. Dayanamiyorsaniz ayirin evleri.
Öyle bir anda yapıyor ki fırsat bile olmuyor birde sürekli oyun halinde. Dün gece anlayamadım bile her zaman ki gibi dolanıp duruyordu uzandım telefonla oynuyordum bi Kaç kere göz göze geldik ama hep de bakar zaten bana. Bir anda bir saldırdı ve o kadar hızlı ki bir saniye içinde gerçekleşti. Daha sonra hemen ayağa kalktım elime yastığı aldım kendimi korumak için tısladı tekrar saldıracaktı hatta hemen arkasına. Arkadaşımı çağırdım hemen öyle kurtuldum. Hiç alışacağımı sanmıyorum en iyisi ayırmak yolları.

Haklısınız aslında başta kabul etmemeliydim ama başta saldırmıyordu da rahatsız olmuyordum. Arkadaşımla henüz konuşmadım ama yarın konuşucam cidden istemiyorum bu kediyle yaşamak.

Zorla olmaz maalesef insan kediyle alisinca baglaniyor :) sevmiyorsunuz demekki baska eve cikin kedi köpek olmayan yerde kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…