Arkadaşıma görücü gelecekmiş kaçmayı düşünüyor?

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.245
131
43
21
Merhaba kızlar benim 4 yıllık çok yakın bir sanal arkadaşım var 25 yaşında diş hekimliği okuyor.Az önce beni arayıp kanka dedem görücü çağırdı asla istemiyorum çocuk 32 yaşında tipini beğenmedim dedi ben de kanka hayır deseydin dedim.O da dedem kızdı gibisinden bir şeyler zırvaladı,asıl olay ise bunun konuştuğu bir çocuk vardı çocuğa demiş ki “Mert, bana görücü geliyor”napıcam çocuk da buna kaçalım demiş bizimki de hayır dememiş.Dedesi yarın tanıştırdıktan sonra hemen yüzük takacakmış,annesi vefat etti kızın, babasıyla görüşmüyor napmalıyız ben ne dediysem ikna olmuyor.Polis çağır dedim duymazlıktan geldi konuştuğu çocuğa kaçmak istiyor ama dedesi kaçarsan geri dönüşü yok demiş böyle bir yola girsin istemiyorum.

Görücüye benim sevdiğim var diyecek. Sevdiği istemeye gelecek falan. Okul yalan olacak gibime geldi. İnandırıcı bulmadım. Okuyan kızı kocaya kimse vermez dede de dahil.
Valla ben duyduklarımı aktardım bana dediklerini,akıl ver dedi ama ben ne bileyim hiç görücüye felan kaçmadım

Senin derdin degil kendi düşünsün

Görücüye benim sevdiğim var diyecek. Sevdiği istemeye gelecek falan. Okul yalan olacak gibime geldi. İnandırıcı bulmadım. Okuyan kızı kocaya kimse vermez dede de dahil.
Sorun şu ki çocukla yani Mertle hiç yüz yüze gelmediler snapten tanışmışlar kurtuluş yolu görüyor onu sevgili bile değiller

Bana ne mi?Gecenin köründe ağlayarak dert anlatan kıza amann banane yat uyu mu deseydim?
Evet size ne? Konu inandirici degil, her gun bir olayla geliyorsunuz da bu olay cok sacma. 25 yasindaki kadin nereye kaciyor? Bi de dis hekimi olacakmis. Sanirsin ki 16 yasinda koyde yasiyor. Daha neler.

Evet size ne? Konu inandirici degil, her gun bir olayla geliyorsunuz da bu olay cok sacma. 25 yasindaki kadin nereye kaciyor? Bi de dis hekimi olacakmis. Sanirsin ki 16 yasinda koyde yasiyor. Daha neler.
İnandırıcı değil mi ss atar kanıtlarım her şeyi şizofren miyim de bir yerimden konu sallayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…