Arkadaşıma görücü gelecekmiş kaçmayı düşünüyor?

Bana pek geçmedi ama diş hekimliği öğrencisi kaçmayı düşünüyorsa başına gelecekleri o dert etsin.

Arkadaş 00.15'te arıyor siz konuyu 00.29'da açıyorsunuz
Maşallah bir yandan konuşurken mi açtınız bu ne hız böyle

Dedesi çok katı biri
25 yaşında yetişkin bir kadın aynı zamanda yakında meslek sahibi olacak
Vs
En iyi ihtimalle 70-75 yaşında bir dede.

Sence hangisi galip gelir bu işten?
Çıksın gitsin evden illa bir erkekle gitmesi gerekmiyor.
Sizi ilgilendiren bir durum yok.

gerçekten sanal alemde yaşıyorsunuz siz ya..
o arkadaşınız çok güzel sallamış.
siz böyle sanalda takılmaya devam edin gerçeklikten iyice kopmanız yakındır.

Böyle bir arkadaşım vardı hukuk okuyordu ana baba yok dayisinin evinde kaliyordu dayısı bunu nişanladı hem de okumamış biri ile çocuk yakışıklı diye bunun da sesi çıkmadı gel dedik buluruz sana kalacak yer nişanlanma dedik dinlemedi. Orsp. derler ailede dedi. Nişanlandı daha nişanlı iken aldatıldı kanitli şekilde. Nişanlısı iphone aldı barıştı evlendi hala aldatiliyor üstelik çocuk yaptı boşanmıyor ve mezun olur olmaz kpssden kurum avukatı oldu.

Kısacası bırak sen ne dersen de o burnunun dikine gider karisma

Kacarsa hayatini mahveder okulu ne olacak sonra Allah kimseyi anasiz babasiz etmesin görücünün yüzüne istemiyorum seni desin ayri odada konussun adam da herhalde kendini istemeyenle zorla evlenmez

Kacarsa hayatini mahveder okulu ne olacak sonra Allah kimseyi anasiz babasiz etmesin görücünün yüzüne istemiyorum seni desin ayri odada konussun adam da herhalde kendini istemeyenle zorla evlenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…