- 15 Aralık 2009
- 8.913
- 21.192
- 873
Neden olmasınİnandırıcı değil mi ss atar kanıtlarım her şeyi şizofren miyim de bir yerimden konu sallayım
25 yaşında yetişkin bir kadın aynı zamanda yakında meslek sahibi olacakDedesi çok katı biri
Daha 00:15 te beni ara mesajı var 00:29 da konuyu açmış yazıyosun. Salla salla aç konu sıktın valla ya
Merhaba kızlar benim 4 yıllık çok yakın bir sanal arkadaşım var 25 yaşında diş hekimliği okuyor.Az önce beni arayıp kanka dedem görücü çağırdı asla istemiyorum çocuk 32 yaşında tipini beğenmedim dedi ben de kanka hayır deseydin dedim.O da dedem kızdı gibisinden bir şeyler zırvaladı,asıl olay ise bunun konuştuğu bir çocuk vardı çocuğa demiş ki “Mert, bana görücü geliyor”napıcam çocuk da buna kaçalım demiş bizimki de hayır dememiş.Dedesi yarın tanıştırdıktan sonra hemen yüzük takacakmış,annesi vefat etti kızın, babasıyla görüşmüyor napmalıyız ben ne dediysem ikna olmuyor.Polis çağır dedim duymazlıktan geldi konuştuğu çocuğa kaçmak istiyor ama dedesi kaçarsan geri dönüşü yok demiş böyle bir yola girsin istemiyorum.
Dede şüpheliArkadaşınız sanal, Mert sanal. Dede gerçek mi ?
Kacarsa hayatini mahveder okulu ne olacak sonra Allah kimseyi anasiz babasiz etmesin görücünün yüzüne istemiyorum seni desin ayri odada konussun adam da herhalde kendini istemeyenle zorla evlenmezMerhaba kızlar benim 4 yıllık çok yakın bir sanal arkadaşım var 25 yaşında diş hekimliği okuyor.Az önce beni arayıp kanka dedem görücü çağırdı asla istemiyorum çocuk 32 yaşında tipini beğenmedim dedi ben de kanka hayır deseydin dedim.O da dedem kızdı gibisinden bir şeyler zırvaladı,asıl olay ise bunun konuştuğu bir çocuk vardı çocuğa demiş ki “Mert, bana görücü geliyor”napıcam çocuk da buna kaçalım demiş bizimki de hayır dememiş.Dedesi yarın tanıştırdıktan sonra hemen yüzük takacakmış,annesi vefat etti kızın, babasıyla görüşmüyor napmalıyız ben ne dediysem ikna olmuyor.Polis çağır dedim duymazlıktan geldi konuştuğu çocuğa kaçmak istiyor ama dedesi kaçarsan geri dönüşü yok demiş böyle bir yola girsin istemiyorum.
Kacarsa hayatini mahveder okulu ne olacak sonra Allah kimseyi anasiz babasiz etmesin görücünün yüzüne istemiyorum seni desin ayri odada konussun adam da herhalde kendini istemeyenle zorla evlenmezMerhaba kızlar benim 4 yıllık çok yakın bir sanal arkadaşım var 25 yaşında diş hekimliği okuyor.Az önce beni arayıp kanka dedem görücü çağırdı asla istemiyorum çocuk 32 yaşında tipini beğenmedim dedi ben de kanka hayır deseydin dedim.O da dedem kızdı gibisinden bir şeyler zırvaladı,asıl olay ise bunun konuştuğu bir çocuk vardı çocuğa demiş ki “Mert, bana görücü geliyor”napıcam çocuk da buna kaçalım demiş bizimki de hayır dememiş.Dedesi yarın tanıştırdıktan sonra hemen yüzük takacakmış,annesi vefat etti kızın, babasıyla görüşmüyor napmalıyız ben ne dediysem ikna olmuyor.Polis çağır dedim duymazlıktan geldi konuştuğu çocuğa kaçmak istiyor ama dedesi kaçarsan geri dönüşü yok demiş böyle bir yola girsin istemiyorum.
demeyın de gelipte buraya onu anlatmanıza da çok gerek yokmuş hem yasak çok istiyorsa sormak gelsin üye olsun sizi bağlamaz karışmayınnBana ne mi?Gecenin köründe ağlayarak dert anlatan kıza amann banane yat uyu mu deseydim?
+1Ay baydiniz artik.
Size ne sanaldan konustugunuz dis hekimligi okuyan 25 yasindaki arkadasinizin kacma planlarindan (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?