Arkadaşıma görücü gelecekmiş kaçmayı düşünüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun şu ki çocukla yani Mertle hiç yüz yüze gelmediler snapten tanışmışlar kurtuluş yolu görüyor onu sevgili bile değiller
Ya yemin ederim asiri sacma sapan hayatlar yasiyorsunuz, sen de cevrendekiler de.
25 yasinda dis hekimligi okuyan kiz snapchatten tanistigi, sevgili bile olmadigi, yüzünü gormedigi adama kacacak falan.
Artik gercekten diyecek laf bulamiyorum. Bu kadar mi caresiz bir nesilsiniz siz ya?

Sorun şu ki çocukla yani Mertle hiç yüz yüze gelmediler snapten tanışmışlar kurtuluş yolu görüyor onu sevgili bile değiller
Yanlış hatırlamıyorsam siz de sanaldan hiç görmediğiniz biriyle sevgili olmuştunuz. Hepiniz sanalika oyunu gibi yaşıyosunuz hayatı. Arkadaşlıklar kuruluyor, sevgili yapılıyor, hatta sevgiliye kaçma planı bile yapılıyor ama kimse kimseyi görmüyor, tanımıyor, kendine anlatılan kadar tanıyor. Hepinizi kulağından tutup sosyalleşmeniz için sokağa fırlatasım geldi.

Bu kızlarda hiç mi akıl yok ya görmediğin tanımadığın biriyle kaçmak nedir hiç mi korkmuyorlar birşeyden herşeyde erkekleri suçlarlar ama kendilerinde de zerre akıl yok

Siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz ya? Ben de ergenken wattpad diye bir uygulamadan sanal arkadaşlarım vardı, ilgi isteyen kızlar bana ameliyata giriyorum belki ölürüm yazıp uyumaya giderdi ben de sabaha kadar ağlardım ahaha. Aynı bu enerjiyi veriyor hikayeniz.
Sanal bir arkadaşınız var. Dedesi ona görücü getirecek, çocuğu tipsiz bulmuş diye snapten tanıştığı, yüzünü bile görmediği bir adama güvenip kaçacak. Zamanında derece yapacak kapasiteye sahip bu kız polise gitmek ya da ailesiyle konuşmak yerine snapteki bir bebeye mi güveniyor?
Ya o kız sizi aptal yerine koyuyor, ya da siz her gün böyle konular açarak bizi aptal yerine koyuyorsunuz. Anlayamadım.

Siz olaylı, senede bir görüştüğünüz kankitolar(!) olaylı.
Hee diyelim ne diyelim bırakın kaçsın sizden mi medet ummuş bir yıl sonra sanki.
Çok mantıklı

O zaman durum daha kötü. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak.. aile o kadar katiysa ,o kadar bağnazsa gerçekten en mantıklı çözüm, bir yurda yerleşmek, yada ev arkadaşı olarak okumaya çalışmak.. ailenin arkadaşınıza asla anlayış göstermediği, dinlemediği ihtimaline karşı bu çözüm önerisi. Ama arkadasiniz inat eder ve asla evlenmyecefim dediğinde pes edecekler ve geri adım atacaklarsa evde kalmaya okulu bitirmeye devam.o süre içinde kimseyle görüşmemek en mantıklısı. Cjnku okul hayatı tehlikeye girebilir bu sefer. Bu devirde hala böyle şeylerin olması ne üzücü. Ekonomik bağımsızlığa kadar bazı şeyleri alttan almak ,he deyip geçmek gerekiyor ne yazik ki. Ama kesinlikle evlenmeye ikna olmasın, görücüyü reddetsin, ailesi yok mu başka, anası babası en azından teyzesi? Dede tek başına nasıl karar verebiliyor?? Asla mertle de kaçmasın. Saçmalamış olur.

Babası ile barissin hemen kacmasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…