- 6 Mart 2024
- 11.499
- 22.458
- 318
Size ne yatın uyuyunBana ne mi?Gecenin köründe ağlayarak dert anlatan kıza amann banane yat uyu mu deseydim?
Akıl istiyor ama ne desem de yok diyor napıcam şaştım kaldımSize ne yatın uyuyunHergun yeni bir konu masallahınız var
Bende de yok ki vereyim bacım diyip geçeceksin . Yaşamadıgınız bir konuda ne aklı vereceksiniz ki . Yasayan bilen kendısi kendı kararını kendı vermeliAkıl istiyor ama ne desem de yok diyor napıcam şaştım kaldım
Evet kesinlikle öyle haklısınız teşekkür ederimBende de yok ki vereyim bacım diyip geçeceksin . Yaşamadıgınız bir konuda ne aklı vereceksiniz ki . Yasayan bilen kendısi kendı kararını kendı vermeli
Kendi kendine mi attın bu mesajları? Yada Pinterest'ten mi aldın?
Oha yani oha tabii ki de hayırKendi kendine mi attın bu mesajları? Yada pinterest ten mi aldın?
Dede tuzluk çıkacak.Arkadaşınız sanal, Mert sanal. Dede gerçek mi ?
Ya yemin ederim asiri sacma sapan hayatlar yasiyorsunuz, sen de cevrendekiler de.Sorun şu ki çocukla yani Mertle hiç yüz yüze gelmediler snapten tanışmışlar kurtuluş yolu görüyor onu sevgili bile değiller
Yanlış hatırlamıyorsam siz de sanaldan hiç görmediğiniz biriyle sevgili olmuştunuz. Hepiniz sanalika oyunu gibi yaşıyosunuz hayatı. Arkadaşlıklar kuruluyor, sevgili yapılıyor, hatta sevgiliye kaçma planı bile yapılıyor ama kimse kimseyi görmüyor, tanımıyor, kendine anlatılan kadar tanıyor. Hepinizi kulağından tutup sosyalleşmeniz için sokağa fırlatasım geldi.Sorun şu ki çocukla yani Mertle hiç yüz yüze gelmediler snapten tanışmışlar kurtuluş yolu görüyor onu sevgili bile değiller
Bu kızlarda hiç mi akıl yok ya görmediğin tanımadığın biriyle kaçmak nedir hiç mi korkmuyorlar birşeyden herşeyde erkekleri suçlarlar ama kendilerinde de zerre akıl yokSorun şu ki çocukla yani Mertle hiç yüz yüze gelmediler snapten tanışmışlar kurtuluş yolu görüyor onu sevgili bile değiller
Siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz ya? Ben de ergenken wattpad diye bir uygulamadan sanal arkadaşlarım vardı, ilgi isteyen kızlar bana ameliyata giriyorum belki ölürüm yazıp uyumaya giderdi ben de sabaha kadar ağlardım ahaha. Aynı bu enerjiyi veriyor hikayeniz.Sorun şu ki çocukla yani Mertle hiç yüz yüze gelmediler snapten tanışmışlar kurtuluş yolu görüyor onu sevgili bile değiller
Oo öyleyse kesin Mert'e kaçsın.Sorun şu ki çocukla yani Mertle hiç yüz yüze gelmediler snapten tanışmışlar kurtuluş yolu görüyor onu sevgili bile değiller
Hatta adres versin. Biz de kaçalım Mert'e.Oo öyleyse kesin Mert'e kaçsın.
Hatta adres versin. Biz de kaçalım Mert'e.
Annenizin kardeşinizin telini alıp bu mesajları yazıp sonra konu uydurdunuz demi? Mesajları yazmanızla konu açmanız aynı dakikalara denk.
O zaman durum daha kötü. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak.. aile o kadar katiysa ,o kadar bağnazsa gerçekten en mantıklı çözüm, bir yurda yerleşmek, yada ev arkadaşı olarak okumaya çalışmak.. ailenin arkadaşınıza asla anlayış göstermediği, dinlemediği ihtimaline karşı bu çözüm önerisi. Ama arkadasiniz inat eder ve asla evlenmyecefim dediğinde pes edecekler ve geri adım atacaklarsa evde kalmaya okulu bitirmeye devam.o süre içinde kimseyle görüşmemek en mantıklısı. Cjnku okul hayatı tehlikeye girebilir bu sefer. Bu devirde hala böyle şeylerin olması ne üzücü. Ekonomik bağımsızlığa kadar bazı şeyleri alttan almak ,he deyip geçmek gerekiyor ne yazik ki. Ama kesinlikle evlenmeye ikna olmasın, görücüyü reddetsin, ailesi yok mu başka, anası babası en azından teyzesi? Dede tek başına nasıl karar verebiliyor?? Asla mertle de kaçmasın. Saçmalamış olur.Sorun şu ki çocukla yani Mertle hiç yüz yüze gelmediler snapten tanışmışlar kurtuluş yolu görüyor onu sevgili bile değiller
Babası ile barissin hemen kacmasinMerhaba kızlar benim 4 yıllık çok yakın bir sanal arkadaşım var 25 yaşında diş hekimliği okuyor.Az önce beni arayıp kanka dedem görücü çağırdı asla istemiyorum çocuk 32 yaşında tipini beğenmedim dedi ben de kanka hayır deseydin dedim.O da dedem kızdı gibisinden bir şeyler zırvaladı,asıl olay ise bunun konuştuğu bir çocuk vardı çocuğa demiş ki “Mert, bana görücü geliyor”napıcam çocuk da buna kaçalım demiş bizimki de hayır dememiş.Dedesi yarın tanıştırdıktan sonra hemen yüzük takacakmış,annesi vefat etti kızın, babasıyla görüşmüyor napmalıyız ben ne dediysem ikna olmuyor.Polis çağır dedim duymazlıktan geldi konuştuğu çocuğa kaçmak istiyor ama dedesi kaçarsan geri dönüşü yok demiş böyle bir yola girsin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?