Aynen kanka nerden bildin alemin akıllısı sensinAnnenizin kardeşinizin telini alıp bu mesajları yazıp sonra konu uydurdunuz demi? Mesajları yazmanızla konu açmanız aynı dakikalara denk.
Şizofren sensen doğru olur :)Neden olmasın
Da ayrı.Arkadaşlarında sana benziyor
Herkes anladı aslında kimin olduğunuŞizofren sensen doğru olur :)
Kendinize gelin uyarmayacağım konuma inanmıyorsanız çıkabilirsiniz bana hakaret edenleri yemin ederim tek tek savcılığa verir eşek yüküyle tazminat alırım.Herkes anladı aslında kimin olduğunu
Sen de bilsen keşkeherkesin bi haddi sınırı var.
PuhahahahaKendinize gelin uyarmayacağım konuma inanmıyorsanız çıkabilirsiniz bana hakaret edenleri yemin ederim tek tek savcılığa verir eşek yüküyle tazminat alırım.
Son gülen iyi güler.Yemin ederim Allah şahidim olsun ki yaparım karşınızdaki 22 yaşında bir kadın gelip de buraya inanmadınız diye şizofren muamelesi yapıştıramazsınız.Puhahahaha
Günün esprisi
Hahaha tek eksiğin bu olsa keşke senindeDa ayrı.
Ben yanlış yapıyorum evet bunun farkındayım ama akıl almak için girdiğim sitede kimse beni babasının uşağıymışım gibi zorbalayamaz ben saygımı korudukça alttan aldıkça ağıza alınmayacak kelimeler eden kişiler var.Yemin ederim öyle yapanları tek tek savcılığa veririm tazminat öderler.Hahaha tek eksiğin bu olsa keşke seninde
Beğenmiyorsan konu açma yavrum hadi git şimdi pembe günlüğüne ağlayarak yazBen yanlış yapıyorum evet bunun farkındayım ama akıl almak için girdiğim sitede kimse beni babasının uşağıymışım gibi zorbalayamaz ben saygımı korudukça alttan aldıkça ağıza alınmayacak kelimeler eden kişiler var.Yemin ederim öyle yapanları tek tek savcılığa veririm tazminat öderler.
İlk seni savcılığa vermezsem bana da Ceycey demesinler saygınızı iyice aştınız.Umarım yaşattığınızı yaşarsınız saygısızlar.Yazık ya kim bilir be hastalığı var üzülüyorum bi yandan
Sizin nezdinizde şu sitede sizi savcılığa vereceğim dava açacağım yazan herkese yazıyorum, böyle yazıyor yazıyor sonra arkasında durmuyorsunuz savcılığa vereceğim, avukatımla konuştum dava açıyorum cümleleri blöf olarak kalıyor.İlk seni savcılığa vermezsem bana da Ceycey demesinler saygınızı iyice aştınız.Umarım yaşattığınızı yaşarsınız saygısızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?