Arkadaşıma haksızlık mı ettim

Ben ayşeyle konuştum. Aslını astarını öğrendim ben, bana neden söylenmedi diye.
Bir gün söylemeye karar vermişler erkek arkadaşıyla beraber o gün de biz üçümüz birlikteyken benim sevgilim gelmiş ve onunkine selam vermiş, araları biraz düzelir gibi olmuş o yüzden onun erkek arkadaşı söylemeyelim şimdi demiş. Yani söylemeye niyetlilermiş ama erteleyip durmuşlar.
İyi de olay doğru veya yanlış madem söyleyecekseniz "ay üzülmesin" diye ertelenecek bir şey mi bu? Bir ay önce, beş ay önce her şekilde üzülmeyecek miyim ben?
Su kirmizi isaretledigim yere bakar misiniz? Burda bir kiyamet kopmasi gerekirdi o zaman. Yani adamin sevgilinizle arasi duzelirse, siz ne pahasina olursa olsun salak yerine konacaksiniz, yok duzelmezse de bir nevi sevgilinizden intikam almak icin bunu size soyleyeceklerdi.
Yani her halukarda da sizin iyiliginizi dusunmemis bunlar. Simdi size hak verdim. Kesinlikle ikisiyle de konusup gorusmeyin.

Görüşmeyi kesme sebebim kıza inanmamam değil ki aksine ben kıza inanıp olayın üzerine gittim ve zamanında bana söylenmiş olsa yine sevgilime de inansam arkadaşlığıma yansıtmazdım.
Görüşmüyorum çünkü bir sene böyle bir şeyi benden saklamış olmasını sindiremiyorum.
Üstüne bir de bana doğum günü hediyesi fikirleri, gönül almam için destekler vs vermiş olmasını anlayamıyorum.
Ha o zaman iş değişir haklisiniz kusura bakmayın

şimdi sen sonuç olarak aldatıldın mı. konu çok karışık bu kısım önemli

Aldatılmadım, çok karışık oldu haklısınız kusura bakmayın

Ama beni yanlış anlayanlar var hala sanırım.
Ben arkadaşıma söylediği şeyden ötürü tavır almadım, salak yerine konmama göz yumduğu için tavır aldım.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, her şeyin hayırlısı olsun artık

Su kirmizi isaretledigim yere bakar misiniz? Burda bir kiyamet kopmasi gerekirdi o zaman. Yani adamin sevgilinizle arasi duzelirse, siz ne pahasina olursa olsun salak yerine konacaksiniz, yok duzelmezse de bir nevi sevgilinizden intikam almak icin bunu size soyleyeceklerdi.
Yani her halukarda da sizin iyiliginizi dusunmemis bunlar. Simdi size hak verdim. Kesinlikle ikisiyle de konusup gorusmeyin.

Ben de aynı şeyi düşündüm de sonra konduramadım.
Teşekkür ederim düşünceniz için

E Ayşe daha önceden tanıyorsa sevgilinizi onun açığını size söylemeyebilir sonuçta sizi daha sonra tanımış. Ayrıca aldatılmadığınıza emin olmuşsunuz bir şekilde , o zaman da olacaktiniz. sonra Ayşe bilip bilmeden benim ilişkime laf etti , aldatıldigimi iddia etti falan diye yine tavır alacaktiniz. mantıklı olanı yapmış.

Bence gercek bi arkadasin bunu soylemesi lazim en azindan boyle bir sey duydum diyip seni uyara bilirdi :KK12: yada erkek arkadasinlada konusa bilirdi bu konuyu sonucta senin arkadasin :skandal: baskalarindan ne farki kaldiki

Ayseyi samimi bulmadim. Eger ayse ve sizin sevgililerinizin arasi bozulmasaydi hic anlatmayacakti. Bence siz haklisiniz. Ama aldatma olayinida iyice arastirip emin olun.

Back
X