- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ayrıldın miÇok haklısınız buna katılıyorum ki normalde böyle düşünen biriyim. Yani suçu üstümden atmak için söylemiyorum ama sevgilim tarafından çok manipüle edildim. Her gün bunun baskısını yaşıyordum. O sırada ne yapacağımı bilemedim
Hay ağzına sağlık, gece yazacaktım benzerlerini üşendim yazmaya. Konu bana okurken garip gelmedi ama verilen yanıtlardan sonra kafamda şimşek çaktı ve gerçekliğini benim için yitirdi.Lostmeew, açtığın konuda şöyle yazmışsın;
psikolojik tedavi gördüm.
Sen psikolojik sorunlar yaşadığını, açtığın bir başka konuda daha yazmıştın.
Dikkat ediyorum, genellikle insanları şoke edecek ve ortalığı ayağa kaldırabilecek içerikte ve o kadar çok tepki (daha çok olumsuz tepkiler) alacak konular açıyorsun ki....Daha 22 yaşındaymışsın. Hangi ara, hangi yaşta bütün bunları yaşadın? Diğer konularını da düşündüğümde, ya 22 yaşında değilsin, ya inanılmaz fırtınalar yaşamışsın, ya da kurgulayıp kendin yaratıyorsun konularını?
Şimdi bu seferki konunda, aldığın haklı yanıtlar karşısında, kendini çok kötü hissetmiş olman gerekir. Öyle mi? Ne hissediyorsun şu anda?
İkinci sorum; sana gönderilen yanıtlardan kafanda bir takım fikirler oluşmuştur herhalde. Bundan sonra gerek kendin için, gerek arkadaşın için, gerekse sevgilim dediğin kişi için yapmayı planladığın, düşündüğün bir şeyler var mı?
Yani sonucun nedir?
Sahi annaboleyna nerelerde acaba?Hay ağzına sağlık, gece yazacaktım benzerlerini üşendim yazmaya. Konu bana okurken garip gelmedi ama verilen yanıtlardan sonra kafamda şimşek çaktı ve gerçekliğini benim için yitirdi.
Önce bahsedilen arkadaşın ters ilişki yaşayıp, bakire olmasından huylandım. Sonra bir baktım ters ilişki yaşadığı kişi f.buddysiymiş. O noktada emin oldum. Konu içeriği tam anlamı ile annaboleyna özentisi. Birkaç detay hariç sanki tam anlamı ile başka bir üyeyi baz alarak kurgu oluşturulmuş gibi.Lyanna Mormont sen ne demek istediğimi anlarsın. Hatta az önce sana yanıt yazacaktım, konuda bahsi geçen arkadaş tanıdık gelmiyor mu, diye.
Bunu ara ara ben de soruyorum. Bence hala aramizda hissediyorumSahi annaboleyna nerelerde acaba?
Bence Sessiz sessiz beklemiştir hiç sanmıyorum arkadaşını uyardığını çok sinsi ilerlemiş çünkü..Bu aradaCileklivanilinn , sevgilinizi arkadaşına söylememesi için birkaç ay ikna etmeye çalıştığınızı söylemiştiniz.
Bu esnada siz kendi arkadaşınıza söylediniz mi, "ben boşboğazlık edip sevgilime söyledim, senin sevgiline söyleyebilir, istersen önce sen söyle bizden çıkmış olmasın" diye?
Belki o zaman işler hiç buraya gelmeyecekti?
Arkadaşını uyarsa çok farklı ilerleyebilirdi olaylar. Ama konu sahibi kendini kurtarıp "şıracının şahidi" olmamak için kızı yakmayı kabul etmiş.Bence Sessiz sessiz beklemiştir hiç sanmıyorum arkadaşını uyardığını çok sinsi ilerlemiş çünkü..
Arkadaşınızın cinsel hayatını size anlatması çirkin ,sizin bunu erkek arkadaşınıza anlatmanız çok daha çirkin bu öyle bosbogazljk,ağızdan kaçma gibi bir durum değil . Yani düşünüyorum ben laf nasıl açılırsa açılsın nasıl bir noktaya gelirse gelsin başkasının cinsel hayatını niye anlatayım. Valla ne yasamissiniz hak etmissiniz ilahi adalet işte.Merhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldısen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
Merhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez.
Bayağıdır yok, hayatı güzel gidiyor demek ki şu sıralar. Umarım öyledir.Sahi annaboleyna nerelerde acaba?
Bol bol sevişiyorsa zaarBayağıdır yok, hayatı güzel gidiyor demek ki şu sıralar. Umarım öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?