Arkadaşıma kazık attım

Evlense bile bilmek zorunda değil kocası.. adi üstünde geçmiş.. eşime bende anlatmadım.. evlenmeden önce de birlikte olduk.. birkez sordu kimle oldu ilk diye bunu söyledim sadece.. konu orda kapandı.. gecmisim kimseyi ilgilendirmez.. tıpkı ben eşimi geçmişiyle sorgulamadigim yargilamadigim gibi.. eşim de çok yaşamış geçmişte kendi istedi anlattı.. ama ben ne sordum ne yargıladım.. o da bana bu şekilde yaklaştı. Tamam bazıları geçmişi temiz biri isteyebilir ama bunu isterken kendine de bakacak insan benim gecmisim nasıl diye

Hay ağzına sağlık, gece yazacaktım benzerlerini üşendim yazmaya. Konu bana okurken garip gelmedi ama verilen yanıtlardan sonra kafamda şimşek çaktı ve gerçekliğini benim için yitirdi.

Önce bahsedilen arkadaşın ters ilişki yaşayıp, bakire olmasından huylandım. Sonra bir baktım ters ilişki yaşadığı kişi f.buddysiymiş. O noktada emin oldum. Konu içeriği tam anlamı ile annaboleyna özentisi. Birkaç detay hariç sanki tam anlamı ile başka bir üyeyi baz alarak kurgu oluşturulmuş gibi. Lyanna Mormont sen ne demek istediğimi anlarsın. Hatta az önce sana yanıt yazacaktım, konuda bahsi geçen arkadaş tanıdık gelmiyor mu, diye.

Yalan söylüyorsa da kendi vicdani meselesi sizi ilgilendirmezdi. Size gelip bunu anlatıyorsa buda size guvendigindendir. En yakın arkadaşımn böyle bi olayından haberim vardı gelip bana anlatmsti sadece. Sevgilisinin tecavüzüne uğruyor sonrada devamını isteyerek getiriyor oğlana çok aşık. Kızdım tabiki ama gidipde 1 kişiye dahi anlatma ihtiyacı duymadım anlatmam. Şimdi evlendiler oglanla. Sanırım sizin tabirinizle ağzımdan kaçırıp birine anlatmış olsam ben yüzüne bakamazdim kızın onun benimle kusmesini geç. Şimdi eskisi gibi olamazsınız, bence olmayinda şahsen ben olsam kinlenip bende sizin açığınzı arar sizi vururdm

Sahi annaboleyna nerelerde acaba?

Bu arada Cileklivanilinn , sevgilinizi arkadaşına söylememesi için birkaç ay ikna etmeye çalıştığınızı söylemiştiniz.

Bu esnada siz kendi arkadaşınıza söylediniz mi, "ben boşboğazlık edip sevgilime söyledim, senin sevgiline söyleyebilir, istersen önce sen söyle bizden çıkmış olmasın" diye?
Belki o zaman işler hiç buraya gelmeyecekti?

Bence Sessiz sessiz beklemiştir hiç sanmıyorum arkadaşını uyardığını çok sinsi ilerlemiş çünkü..

Bence Sessiz sessiz beklemiştir hiç sanmıyorum arkadaşını uyardığını çok sinsi ilerlemiş çünkü..
Arkadaşını uyarsa çok farklı ilerleyebilirdi olaylar. Ama konu sahibi kendini kurtarıp "şıracının şahidi" olmamak için kızı yakmayı kabul etmiş.

Yoksa "xciğim çok üzgünüm bir şekilde benimki bu durumu öğrendi. Söylememesi için ikna etmeye çalışıyorum ama söyleyecek gibi görünüyor. Sen bil istedim, belki önce sen söylemek istersin" diye kıza haber vermek çok mu zor yani? Kız kendi söylemese bile önceden haberi olurdu gafil avlanmazdı.

insanın ağzından kaçar bişeyler kaçar da kızın cinsel hayatına konu nasıl geldi erkek arkadaşınla konşurken de kaçtı orasını anlayamadım :)

Arkadaşınızın cinsel hayatını size anlatması çirkin ,sizin bunu erkek arkadaşınıza anlatmanız çok daha çirkin bu öyle bosbogazljk,ağızdan kaçma gibi bir durum değil . Yani düşünüyorum ben laf nasıl açılırsa açılsın nasıl bir noktaya gelirse gelsin başkasının cinsel hayatını niye anlatayım. Valla ne yasamissiniz hak etmissiniz ilahi adalet işte.

Var iste bu tipler,insanların hayatlarına uzerlerıne vazifeymiş gibi,burunlarını sokarlar.
Sonra hic bisy yokmuş aralarında gezerler!
Sizene acaba?Mahalle teyzesi mi senin sevgilin?
Dedikodu pesine dusmus isi gucu bırakmıs

Zaten şu cümlenizden kız hakkında ne düşündüğünüz belli. Etrafınızdakiler de "zaten onun aile durumları da şöyle böyle, boşver haklısın" diyordur size. Arkadaşlarınız da sizin gibiyse zaten sizi gazlıyordur. Zira şu cümlede bile siz arkadaşınızı "iyi ama biraz şey" diyerek yaftalamışsınız.
Hiç pişman olduğunuzu düşünmüyorum. Erkek arkadaşınızın kızın babasını bile aramasına seyirci kalmanız, duyduğunuzda tepki göstermemeniz analdan daha iğrenç zaten.

günahı işlemek mi başkasını şahit etmek mi yoksa başkasının sırrını başkasıyla konuşmak mı hangisi daha çirkin duruyor diye bakınca sonuncu daha çirkin geldi bana. günah metafor bu arada kişiye göre değişir tabii : )

Günümüzün ahlak bekçisi teyzeler amcalar gençken böyle mi oluyorlardı acaba,sizin geleceğinizi görebiliyorum sanki.Bir de sevgilim beni manipüle etti falan demişsiniz,eminim öyle olmuştur.Yani ne konuştunuz ki arkadaşınızın ne tür bir seks yaptığını sevgilinizle paylaştınız hala bunu merak ediyorum.Tam birbirinize göresiniz,o kızın yerinde olsam sizin ne suratınıza bakardım ne de arkanızdan tek kelime iyi bir şey söylerdim.

Başka bir arkadaşınızın cinsellikle ilgili bir sırrı nasıl oluyor da ağzınızdan kaçıyor? Buna benim 2 aylık oğlum bile güler. Mevzu kızla ilgili değilse nasıl kaçıyor, yok mevzu cinsellikse arkadaşınızın sırrı neden gündeme geliyor. Bile bile gammazlamışsınız. Erkek arkadaşınız da pek sağlam ayakkabi degil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…