- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Anlamak istediğinizi ayıklar çıkarırsanız olmazİki olay arasında en ufak bir bağ yok
Söyledim bana dedi ki ben bir şekilde kıvırırım sonra kıvıramadı doğal olarak
arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim.
sen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi
En sonunda gitmiş söylemiş söz senin söylediğin açığa çıkmayacak dedi ama söylemişler.
Konu actin demedim yazdin dedim. Yani psikolojim bu halde bana ellemeyin falan amaaan neyse kiz da seni affetmis.O tarz bi konu açmadım bir konuya böyle bir yorum yazdım ve anasınıfı öğretmenim yüzünden neden yuhalanayım?
Hatamı bildiğim için burda pişkince çemkirecek halim yok kimse burda kendi hatalı olduğu durum hakkında konu açmadığı için garip gelmiş olabilir.Bende artık böyle düşünüyorum psikopat gibi serin kanlı cevaplar verip duruyor nerdeyse insanlar linç etmiş o sadece piki tişikkirlir modunda anlayamadım
Bravo tespitiniz icin. Size tamamen katiliyorum.Konu tam anlamıyla boyle olmayabilir ya da hic olmamıştır . Konu sahibinin ciddi sorunları var. Anasinifindayken ogretmeninin gozunun onunde intihar ettigini yazmisti bir kere. Yani bu bile gercek olmayabilir. Resmen yuhalanmak icin konu açıyor.
Konu sahte değil ilk defa kendi hatasını açıkça söyleyen birini görüyorsanız onu bilememBravo tespitiniz icin. Size tamamen katiliyorum.
E kiz seni affetmis, sen de kotu biri olmadigini dusunuyorsun, daha niye ne yapabilirim diye soruyorsun?Ya ben zaten yaşattığım şeyin daha kötüsünü yaşadım. Arkadaşımla da barıştım kız da sevgilisiyle beraber zaten. Ama içim hala rahat değil kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum sadece ne yapabilirim merak ediyorum
Konu tam anlamıyla boyle olmayabilir ya da hic olmamıştır . Konu sahibinin ciddi sorunları var. Anasinifindayken ogretmeninin gozunun onunde intihar ettigini yazmisti bir kere. Yani bu bile gercek olmayabilir. Resmen yuhalanmak icin konu açıyor.
Konu Sahibi gerçekten sosyal deney falan mı yapıyorsun? gittikçe sakinledin sen, tövbe bismillah üstüne bi rahatlık geldi noldu?
Öfke seviyemizi mi ölçüyorsun napıyosun?
Burda nasıl duygu yansıtabilirim anlamadım yeterince kötüyüm zaten.evet bi de beni kötüleyin falan diyip sakin sakin sinirlenmeden cevap veriyor hiçbir duygu emaresi yok ilginç
Bilmiyorum içim hiç rahat değil sürekli bunu düşünüyorumE kiz seni affetmis, sen de kotu biri olmadigini dusunuyorsun, daha niye ne yapabilirim diye soruyorsun?
evet bi de beni kötüleyin falan diyip sakin sakin sinirlenmeden cevap veriyor hiçbir duygu emaresi yok ilginç
Belki de.. yoksa aşırı serinkanli biri.sosyoloji öğrencisinin tezlerine kurban mı gidiyoruz yani
bukadar büyük bir kazik atsaydi kardesimden ayirmadigim birisi onunla barisir bende ilk firsatta ona atardim ayni derece agir bir kazigi anla yani eskisi gibiyiz desede sen bence dikkatli ol cok yanlis yapmissiniz sizi ilgilendirmez di önce arkadasinizla konusabilirdiniz ki dogrusuda bu yalan söyleme iliskide dogruluk guven önemidir baskasindan deil senden duysun söyle deseydin buna ragmen o hayir söylemicem deseydi karismicaktiniz siz ve erkek arkadasiniz herseye burnunuzu sokmayin benceMerhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldısen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
Eski sevgili ve ten uyumu
Nerede yaziyor evli oldugu ? Adamin iliskisi yok yazmis konu sahibi. Fukara avuntusu olduguna nerden vardin? deneyimlemissin bakiyorum :KK66: :KK70: [/QU evet deneyimledim , beni sevmediğini kabul etmek zor geliyordu ,beni düşündüğü için bende onu düşünüyorum diye kendimi avuttum çünkü...www.kadinlarkulubu.com
Bir önceki konusunda da aynı şekilde, duygu emaresi olmaması, sinirlenmemesi benim de çok dikkatimi çekmişti. Yukardaki linkte okuyacağınız soruyu sormuştum; neden sende bir tık yok diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?