- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
En sinir olduğum şeylerden biridir bu.Derdini açarsın bir arkadaşına özeldir de mesela gider onu sevgilisine anlatır.Ya gerizekalı benim mahremimin senin sevgilinin belleğinde ne işi var? Çok terbiyesiz kadınlar bunlar.Sohbet malzemesi yapıyorlar arkadaşlarını.Ama doğru erkekler bunu asla yapmaz.Bir kaç gün önce yazdım buralara bir yere.
Erkekler bunu hiç yapmıyor ama kadınlar , eşlerine / sevgililerine , arkadaşlarının sırlarını anlatıyor. Ve bu kişiler asla güvenilir değiller ve boş kişilerdir diye yazmıştım.
Ben olsam bir daha size asla guvenmezdim.
Ben de anca duvardaki çikolatalı el izleri ile sevişiyorum. Geçen ki ban bayağı acıtmıştı, konuda kalalım bizBol bol sevişiyorsa zaar
Neyse konu dışına çıkmayayım.
Söyledim bana dedi ki ben bir şekilde kıvırırım sonra kıvıramadı doğal olarakBu aradaCileklivanilinn , sevgilinizi arkadaşına söylememesi için birkaç ay ikna etmeye çalıştığınızı söylemiştiniz.
Bu esnada siz kendi arkadaşınıza söylediniz mi, "ben boşboğazlık edip sevgilime söyledim, senin sevgiline söyleyebilir, istersen önce sen söyle bizden çıkmış olmasın" diye?
Belki o zaman işler hiç buraya gelmeyecekti?
Konu sahibi günlük hayatına keza burda bile tepki çekmek için yangına körükle gitmeyi seven cinsten o yüzden sizin dediğiniz gibi ılımlı bi konuşma yapsaydı iş bu raddeye gelmeden çözülürdü.. fakat konu sahibi action seviyor gibi gibi ikinci stil Dallas mübarekArkadaşını uyarsa çok farklı ilerleyebilirdi olaylar. Ama konu sahibi kendini kurtarıp "şıracının şahidi" olmamak için kızı yakmayı kabul etmiş.
Yoksa "xciğim çok üzgünüm bir şekilde benimki bu durumu öğrendi. Söylememesi için ikna etmeye çalışıyorum ama söyleyecek gibi görünüyor. Sen bil istedim, belki önce sen söylemek istersin" diye kıza haber vermek çok mu zor yani? Kız kendi söylemese bile önceden haberi olurdu gafil avlanmazdı.
İki olay arasında en ufak bir bağ yokYalan söylüyorsa da kendi vicdani meselesi sizi ilgilendirmezdi. Size gelip bunu anlatıyorsa buda size guvendigindendir. En yakın arkadaşımn böyle bi olayından haberim vardı gelip bana anlatmsti sadece. Sevgilisinin tecavüzüne uğruyor sonrada devamını isteyerek getiriyor oğlana çok aşık. Kızdım tabiki ama gidipde 1 kişiye dahi anlatma ihtiyacı duymadım anlatmam. Şimdi evlendiler oglanla. Sanırım sizin tabirinizle ağzımdan kaçırıp birine anlatmış olsam ben yüzüne bakamazdim kızın onun benimle kusmesini geç. Şimdi eskisi gibi olamazsınız, bence olmayinda şahsen ben olsam kinlenip bende sizin açığınzı arar sizi vururdm
Bende artık böyle düşünüyorum psikopat gibi serin kanlı cevaplar verip duruyor nerdeyse insanlar linç etmiş o sadece piki tişikkirlir modunda anlayamadımKonu tam anlamıyla boyle olmayabilir ya da hic olmamıştır . Konu sahibinin ciddi sorunları var. Anasinifindayken ogretmeninin gozunun onunde intihar ettigini yazmisti bir kere. Yani bu bile gercek olmayabilir. Resmen yuhalanmak icin konu açıyor.
Sır mır değildi bu şekilde 100 tane daha sırrı var bende birini bile başkasına söylemişliğim yok bu nasıl oldu ağzımdan çıktı bilmiyorum kötü niyetim olsa o kadar barışmak için çabalamam o kadar da kendimi suçlamam bunu niye anlamak istemiyorsunuzO kız sana daha nasıl yüz verdi hayret ediyorum...umarım daha sırrını mırrını anlatmaz sana,hale bak ya...
Aile hayatını o anlamda yazmadım. Arkadaşım kendisi de söylüyor zaten bu sorunlar yüzünden ilgiyi başkalarında arıyorum diye ben de yapma etme diye uyarıyordum sürekli çünkü bu laf da yanlış yerlere çekilecek ama çok fazla böyle olayı var ve yaşı daha küçük. Bana normal gelmiyordu bu kadar ileri gitmesi ve dostça uyarıyordum. Kimsenin aile hayatımı yargılamam açtığım eski konulara bakarsanız kendi aile hayatımı da yazdım zaten.Zaten şu cümlenizden kız hakkında ne düşündüğünüz belli. Etrafınızdakiler de "zaten onun aile durumları da şöyle böyle, boşver haklısın" diyordur size. Arkadaşlarınız da sizin gibiyse zaten sizi gazlıyordur. Zira şu cümlede bile siz arkadaşınızı "iyi ama biraz şey" diyerek yaftalamışsınız.
Hiç pişman olduğunuzu düşünmüyorum. Erkek arkadaşınızın kızın babasını bile aramasına seyirci kalmanız, duyduğunuzda tepki göstermemeniz analdan daha iğrenç zaten.
O tarz bi konu açmadım bir konuya böyle bir yorum yazdım ve anasınıfı öğretmenim yüzünden neden yuhalanayım?Konu tam anlamıyla boyle olmayabilir ya da hic olmamıştır . Konu sahibinin ciddi sorunları var. Anasinifindayken ogretmeninin gozunun onunde intihar ettigini yazmisti bir kere. Yani bu bile gercek olmayabilir. Resmen yuhalanmak icin konu açıyor.
Söyledim bana dedi ki ben bir şekilde kıvırırım sonra kıvıramadı doğal olarak
Karışmak gibi bi maksadım yoktu saçma sapan bi laf ettim arkası kesilmedi bunu ayyuka çıkaran ben değilimSizin üstünüze vazife olmayan konulara karısmayın bir daha. Yazık günah
Ben zaten hatamı yanlışımı yazdım çok güzel bir şey yaptım demedim. Bir kişi bile çıkıp bundan sonra şöyle yap böyle yap demedi bedduadan başka bir şey bilmiyor musunuzYa konu başlığını gördükçe sinirlerim bozuluyor. Sırf ben daha namusluyum demek için arkadaşını gömmediysen ben de birşey bilmiyorum. Arkadaşın intihar edebilirdi, ailesi onu öldürebilirdi !!! Hiç korkmadın mı? Benim kızıma böyle birşey yapmış olsan, kızımı değil, seni parçalardım.
Daha beteri ile sınanacaksın aha da buraya yazıyorum. Öyle kolay yırtacağını sanma. Eden bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?