Arkadaşıma kazık attım

En sinir olduğum şeylerden biridir bu.Derdini açarsın bir arkadaşına özeldir de mesela gider onu sevgilisine anlatır.Ya gerizekalı benim mahremimin senin sevgilinin belleğinde ne işi var? Çok terbiyesiz kadınlar bunlar.Sohbet malzemesi yapıyorlar arkadaşlarını.Ama doğru erkekler bunu asla yapmaz.

Ya ayrıca sevgiline ne oluyor? Çok afedersiniz de bu olayda senin sevgiline .... yemek düşer.Gelmiş bi' de kızı aşağılamış.Kendisi çok dürüst efendi olsa başka kadınların cinsel hayatını sohbet malzemesi yapmaz.Ne tür insanlarla ilişki kuruyorsunuz , anlayan beri gelsin.Bu konu gerçekse o kızın yerinde olsam ben de senin sırlarını ifşa ederdim.Kısasa kısas...

Söyledim bana dedi ki ben bir şekilde kıvırırım sonra kıvıramadı doğal olarak

Konu sahibi günlük hayatına keza burda bile tepki çekmek için yangına körükle gitmeyi seven cinsten o yüzden sizin dediğiniz gibi ılımlı bi konuşma yapsaydı iş bu raddeye gelmeden çözülürdü.. fakat konu sahibi action seviyor gibi gibi ikinci stil Dallas mübarek

İki olay arasında en ufak bir bağ yok

Bende artık böyle düşünüyorum psikopat gibi serin kanlı cevaplar verip duruyor nerdeyse insanlar linç etmiş o sadece piki tişikkirlir modunda anlayamadım

O kız sana daha nasıl yüz verdi hayret ediyorum...umarım daha sırrını mırrını anlatmaz sana,hale bak ya...
Sır mır değildi bu şekilde 100 tane daha sırrı var bende birini bile başkasına söylemişliğim yok bu nasıl oldu ağzımdan çıktı bilmiyorum kötü niyetim olsa o kadar barışmak için çabalamam o kadar da kendimi suçlamam bunu niye anlamak istemiyorsunuz

Sende, erkek arkadaşında, erkek arkadaşının arkadaşı da hepiniz zayıf insanlarmışsınız. Yazık.

Aile hayatını o anlamda yazmadım. Arkadaşım kendisi de söylüyor zaten bu sorunlar yüzünden ilgiyi başkalarında arıyorum diye ben de yapma etme diye uyarıyordum sürekli çünkü bu laf da yanlış yerlere çekilecek ama çok fazla böyle olayı var ve yaşı daha küçük. Bana normal gelmiyordu bu kadar ileri gitmesi ve dostça uyarıyordum. Kimsenin aile hayatımı yargılamam açtığım eski konulara bakarsanız kendi aile hayatımı da yazdım zaten.

O tarz bi konu açmadım bir konuya böyle bir yorum yazdım ve anasınıfı öğretmenim yüzünden neden yuhalanayım?

Söyledim bana dedi ki ben bir şekilde kıvırırım sonra kıvıramadı doğal olarak

Söylemiş olsanız kız niye "biri sevgilime böyle böyle söylemiş" desin?
Sonra size gelip "bunu nasıl yaparsın" diye cinnet geçirsin?
Yazdığınız konuyu tekrar okuyup daha tutarlı cevaplar verin bence.

Siz de, sevgiliniz denen o mahlukta kızın sevgilisi de cidden kötü insanlarsiniz.
Sizin konuyu agzinizdan kacirdiginiz da yok. Bilerek anlatmissiniz.
Yazıklar olsun diyorum.

Ya konu başlığını gördükçe sinirlerim bozuluyor. Sırf ben daha namusluyum demek için arkadaşını gömmediysen ben de birşey bilmiyorum. Arkadaşın intihar edebilirdi, ailesi onu öldürebilirdi !!! Hiç korkmadın mı? Benim kızıma böyle birşey yapmış olsan, kızımı değil, seni parçalardım.
Daha beteri ile sınanacaksın aha da buraya yazıyorum. Öyle kolay yırtacağını sanma. Eden bulur.

Ya ben buraya bunu dürüstlükle yazdım diye linç yedim eminim arkadaşınızın ya da bir başkasının arkasından hiç dedikodu yapmamışsınızdır ya da hiç söylememeniz gereken bir şeyi söylediğiniz olmamıştır. Sizin hatalarınızın ucu bu kadar uzamadı benim ki uzadı diye siz melek ben şeytan olmuyorum. Kızı aile hayatıyla yargılama gibi bir amacım asla yok benim aile yaşantım da düzgün değil ben onu farklı bir amaçla yazdım. Daha bu güne kadar bende olan türlü çeşit sırrı vardı birini bile başkasına anlatmadım. Bu nasıl oldu bilmiyorum defalarca da söyledim buraya her şeyi dürüstçe yazıyorum bunu da yazardım bilerek söyledim diye. Kızın çok fazla yalanı vardı sadece cinsel anlamda değil başka konular hakkında da vardı ona bir düşmanlığım olsa bu şekilde de vurabilirdim. Arkadaşımla sevgilisi şuan hala beraberler barışmalarında da aracı oldum. Kimseye kötü niyet güttüğüm yok burda insanlar hayatlarını bu şekilde dürüstçe yazmıyorlar o yüzden benim yazmam çok tepki çekti.

Ben zaten hatamı yanlışımı yazdım çok güzel bir şey yaptım demedim. Bir kişi bile çıkıp bundan sonra şöyle yap böyle yap demedi bedduadan başka bir şey bilmiyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…