Arkadasima kirilmakta hakli miyim

Tuannasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
151
150
53
34
En yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?
Not: Tepkilerinizde çok ama çok haklısınız. Böyle bir dönemde zorunda olmadıkça evden çıkılmamalı. Düşüncesizlik ettim, özür diliyorum herkesten

Son düzenleme:
En yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?
Uzaydami yaşıyorsunuz siz ? Tüm dünyayı korana sarmisken bu gezilicek yer neresi Allah aşkına...

Bazen bizim yakın arkadaş olarak gördüğümüz kişilerin başka yakın arkadaşları da oluyor ve hatta bizim için de aynı durum geçerli. Mesela benim bi tane dost dediğim arkadaşım var, bi arkadaşım da tanıyor hatta onu ama sırf tanışıyorlar diye her planı beraber yapmak zorunda değiliz ki onlar da değiller. Anlayış gösterin alınganlık yapmayın. Ama kasıtlı bi durum siz de kısasa kısas yaparsınız.

En yakın arkadaşlar genelde es gecmez🤷‍♀️
Davet eden arkadasi belki tek onun gelmesini istemistir..

Bana göre alınganlık bu yaptığınız , yani arkadaşsınız diye her planı birlikte yapmak zorunda değilsiniz

İnsanlar bazen başkalarıylada vakit geçirmek isteyebilir . Herkesin kendine ait bir hayatı var, onu da dilediği kişiyle dilediği gibi yaşar

Haklısınız ne diyeyim...Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum biraz coronayi gözüm görmedi
Hiç mi etrafında koranadan ölen yok haber izlemiyirmusun ? Psikolejik sorunlardan ölmelsin ama koranadan olabilirsin öldürebilirsin ... arkadaşın sana iyilik yapmış herkez biraz otursun oturduğu yere lutfennn...

En sevmediğim şey sırf yakınsınız diye her gittiği yere göbekten bağlıymış gibi götürmek zorunda mı? Bir yere giderken söylemek zorunda mı? Arkadaşı demiş gitmiş ayy dur diğer arkadaşımıda davet edelim diyecek hali yok bildiğin diğer arkadaşa bu görgüsüzlüktür. Belki o arkadaşı ile baş başa kalıp eğlenmek istedi sürekli çanta gibi insanlar birbirini yanında taşımaz.

Şu dönem nasıl gezmek istiyorsunuz bende bunu anlamıyorum
Beni eve kapatsalar iş olmasa valla ne güzel çıkmazdım dışarı
Normal bir insan böyle hisseder, davranır kesinlikle. Ben pek normal hissetmiyorum bu aralar. Umarım beni hiçbir zaman anlayamazsınız.

onu da başkası davet ettiği için sizi çağıramamış olabilir. öyle bir durumda ben de başkasını davet edemem çünkü, ayıp olur diye düşünürüm. çok da kafanıza takmaya değmez bence :)

Allah allaaaaahhh her yere her yakın arkadaşını çağırmak zorunda mı? Böyle şeylere alinmayin,gücenmeyin lütfen ya.
Belki öyle denk geldi , belki de neredeyse bütün turlarda olan tek kişinin daha çok para ödeyeceği sistem vardır o turda da (tek kişiye tek oda verileceği için bazen inanılmaz pahalli olabiliyor, iki kişi gidip tek odada bu masraftan kurtulmak isteyebiliyorlar), az para ödemek için iki kişi olmuşlardır , belki akıllarına gelmemiştir.. belki o arkadaşıyla arasida bir sırrı vardır, ortak dertleri vardır ...binbir türlü seçenek var yani. Belki siz çok nazlisinizdir,yolda sizi istememişlerdir , ya da dertli olduğunuzu yazmışsınız, belki de bu dönem modunuz düşük oldigu için keyifli tatilde keyifsiz arkadaş istememiş olabilirler... türlü türlü sebep var. Belki de hiç sebep yok,o an akıllarına gelmemiştir.
ben de tüm yolculuklara tek çıkarım, benimle de gelmek isteyen arkadaşlarım olur, 'ayy ben de kamp yapmak istiyorum ama hiç yapmadım, bir dahakine beni de çağır' diyen. Çadır benden, tüm malzemeler benden,hamak benden, kamp duşu benden, mangal benden,ateş yakma benden, gidecek yer bulma benden, çoğu zaman ulaşım olmadigi için alternatif yol bulma benden... Olası bir aksilik durumunda arkadaşın suratını çekme benden, yeri begenmezse kendini kötü hissetme benden...yani neden peşime birisini takayım ki,bana en ufak bir katkisi olmadiktam sonra? Ben de tabii ki çağırmiyorum. İnşallah alinmiyorlardir, alınıyorlarsa da yapacak bri şey yok. Kafamı dinlemeye tatile gidiyorken insanların kafamı meşgul etmesine izin vermemeyi tercih ediyorum.
Cok alıngan olmaya gerek yok, herkesin kendi hayatı. Misal,beni ennn yakın arkadaşım nişanina davet etmedi (ki etse giderdim şehrine,ona da söylemiştim) ama kendince haklı sebeplerle çağırmadi. Alınmak,güvenmek yerine hediye arıyorum gönderecek;)
boşver, sen kendi davranışlarından sorumlusun. Kimse için canını sıkmaya degmez

Ben olsam bende alinirdim ne yalan soylim..

Back
X