Arkadasima kirilmakta hakli miyim

Yani ne haliniz varsa görün demekten başka şansınız yok. Kendi içinizde benden çok uzakta sinirlenmekle yetineceksiniz ne yazık ki. Veya çoluk çocuğunuzla ölene kadar kendinizi evinize kapatabilirsiniz
Çoluk çocuğumuz bu virüs yüzünden zarar görmesin diye ölene kadar eve kapanırız gerekirse bunda sorun yok ama sizin gibi sorumsuz insanlar yüzünden o virüsün bizi bulma ihtimali bitmeyecek ne yazıkki.

Çoluk çocuğumuz bu virüs yüzünden zarar görmesin diye ölene kadar eve kapanırız gerekirse bunda sorun yok ama sizin gibi sorumsuz insanlar yüzünden o virüsün bizi bulma ihtimali bitmeyecek ne yazıkki.
annesi doktor, sevgilisi doktor ama hastası olan herkes aşılanana kadar evde kalsın diyebilecek kadar bu virüsün insanları yoğun bakımlara düşürdüğünden ve kapasite sıkıntısı yarattığından haberi yok belli ki :)
böyle yalancıları ciddiye alıp cevap yazmayın bence. ortalık karıştırmaya gelmiş. konuyu da sabote ediyor. yönetime bildirelim gitsin polemikten.
zaten siyasete de çekmiş.

annesi doktor, sevgilisi doktor ama hastası olan herkes aşılanana kadar evde kalsın diyebilecek kadar bu virüsün insanları yoğun bakımlara düşürdüğünden ve kapasite sıkıntısı yarattığından haberi yok belli ki :)
böyle yalancıları ciddiye alıp cevap yazmayın bence. ortalık karıştırmaya gelmiş. konuyu da sabote ediyor. yönetime bildirelim gitsin polemikten.
zaten siyasete de çekmiş.
Doğru söylüyorsunuz,annesi sevgilisi doktor olsaydı şu an tura katılmaya çalışmaz,katılanlara da tepki gösterirdi.

Doktor bir annenin kızıyım. Erkek arkadaşım da doktor. Onlar da benim gibi düşünüyor.
kapanma hayallerinizin gerçekte karşılığı yok ve olmayacak da...

"Doktor" annenizin, "Doktor" erkek arkadaşınızın ve milyonlarca doktor, hemşire, sağlık çalışanlarının 1 yıldır yaşadığı zorlukların üzerine yeni zorluklar yüklenmemesi için sizin daha duyarlı yorumlar yapmanız gerekir, ki siyasi yorumlarda yasaktır ayrıca.

"Doktor" annenizin, "Doktor" erkek arkadaşınızın ve milyonlarca doktor, hemşire, sağlık çalışanlarının 1 yıldır yaşadığı zorlukların üzerine yeni zorluklar yüklenmemesi için sizin daha duyarlı yorumlar yapmanız gerekir, ki siyasi yorumlarda yasaktır ayrıca.
Annesine yada sevgilisine cepten ulaşamamış galiba,malum pandemi dönemi yoğunlardır 🤣

Doktor kızıymıs, erkek arkadası da doktormus. Onlar bizden daha iyi bilir. Hani özrü kabahitinden beter dedikleri bu olsa gerek
Bu yüzden umutsuz vaka olduğunu söyledim zaten 😊 en çok canı yananlar kaybettiğimiz o kadar doktor hemşire senin özgürlük dediğin şey onları öldürüyor.. bebeğiyle ölen hamile bir hemşire vardı hala gitmiyor gözümün önünden onların üzerinden bu yorumu yapması sinir bozucu .. özgürlüğü kisitlanamazmis senin özgürlük dediğin eylem insanları öldürüyorsa bal gibi kısıtlanır.. benim çocuğum 19 aylık aylardır evde park salıncak nedir bilmiyor hastane konturolu var 2 ayda bir ölüp ölüp diriliyorum gidip geldiğimde kaptım mi acaba diye... kp hasta hastaneye girip çıkıyor aylardır torununu göremiyor ..annemi saymıyorum bile 1 senedir kadın evinde kimseyle görüşemiyor kronik hasta hapis haneden farksız yaşıyor uzaktan açık havada sadece görüşebiliyoruz. torununu öpüp koklayamiyor daha o kadar çok varki saysam özgürlukmus ben bencilim kendimden başkasını düşünmüyorum demiyorda....

Bu yüzden umutsuz vaka olduğunu söyledim zaten 😊 en çok canı yananlar kaybettiğimiz o kadar doktor hemşire senin özgürlük dediğin şey onları öldürüyor.. bebeğiyle ölen hamile bir hemşire vardı hala gitmiyor gözümün önünden onların üzerinden bu yorumu yapması sinir bozucu .. özgürlüğü kisitlanamazmis senin özgürlük dediğin eylem insanları öldürüyorsa bal gibi kısıtlanır.. benim çocuğum 19 aylık aylardır evde park salıncak nedir bilmiyor hastane konturolu var 2 ayda bir ölüp ölüp diriliyorum gidip geldiğimde kaptım mi acaba diye... kp hasta hastaneye girip çıkıyor aylardır torununu göremiyor ..annemi saymıyorum bile 1 senedir kadın evinde kimseyle görüşemiyor kronik hasta hapis haneden farksız yaşıyor uzaktan açık havada sadece görüşebiliyoruz. torununu öpüp koklayamiyor daha o kadar çok varki saysam özgürlukmus ben bencilim kendimden başkasını düşünmüyorum demiyorda....
Aynen öyle benim de oğlum 23 aylık. Çocuklar hep hapis, insanlar ailelerine hasretken özgürmüş gezmekte.

Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Aynı konuyu biraz önce fark ettim. Eşi ve annesi Dr ama sağlıkla ilgili önemli bir konunun cevabını buralarda arıyor! Sırf haklı bulunmak için! Sırf insanlar karşı çıkamasınlar diye! Burada bulunan gerçekte sağlık personeli, bilim insanı, dr, hemşire, öğretmen, hatta yüksek lisansı virüsler ve virütik hastalıklar olan uzmanları hiçe sayarak!. Belki ve maalesef ki bazı kişileri yanlış yönlendirerek, bu kadar ciddi ve hayati bir konuda bu kadar yanlış ve yanlı bir tavırda olmak! İnanılır gibi değil! İnsan ve toplum sağlığına bu kadar umarsızca zarar verdiğinin farkında olmamakta ısrarla direnen söz konusu şahsı, bir bilim insanı ve sağlık sektörü emeklisi olarak kınıyorum!! Lütfen ama Lütfen çok zorunlu haller dışında evlerimizde kalmaya devam edelim, gezmemeye! taşımamaya! bulaş kaynağı olmamaya! can kayıplarına neden olmamaya! elimizden geldiğinden de fazlasınca dikkat edelim! Lütfen!

Son düzenleme:
Ben Böyle bir durumda arkadaşınız yerinde olsam size söylemezdim kırılırsınız diye:/

Lütfen ama Lütfen zorunlu olmadıkça evlerimizde kalmaya, gezmemeye! taşımamaya! bulaş kaynağı olmamaya! can kayıplarına neden olmamaya! elimizden geldiğinden de fazlasıyla dikkat edelim! Lütfen!
Rica ederim, asıl biz sizlere teşekkür ederiz.
İnsanlar yalnızca kendi sağlıklarını alakadar eden durumlarda tedavi olma/olmama hakkını kullanabilir ama tüm dünyayı etkisi altına almış bir salgında toplum sağlığı kuralları devreye girer, yazılı bir kural olmasına, bununla alakalı yasal bir düzenleme olmasına gerek dahi duymadan vicdan devreye girmeli, hem yaşadığımız toplum için hem bizim sağlığımız için ailesinden ayrı kalan, gecesi gündüzü olmayan sağlık çalışanları için.

Konu farklı bir şeydi sanırım, konu sahibesinden özür dilerim, konusunu daha fazla dağıtmayayım.

Rica ederim, asıl biz sizlere teşekkür ederiz.
İnsanlar yalnızca kendi sağlıklarını alakadar eden durumlarda tedavi olma/olmama hakkını kullanabilir ama tüm dünyayı etkisi altına almış bir salgında toplum sağlığı kuralları devreye girer, yazılı bir kural olmasına, bununla alakalı yasal bir düzenleme olmasına gerek dahi duymadan vicdan devreye girmeli, hem yaşadığımız toplum için hem bizim sağlığımız için ailesinden ayrı kalan, gecesi gündüzü olmayan sağlık çalışanları için.

Konu farklı bir şeydi sanırım, konu sahibesinden özür dilerim, konusunu daha fazla dağıtmayayım.
🌹

davet eden kişiyle sizin arkadaşınız kadar samimi değilseniz istenmediğiniz yere gitmek için alınganlık etmişsiniz derim. kendi arkadaşınız belki başka biriyle gitmenin değişiklik olacağını düşündü aslında sebep aramak saçma. yakınsınız diye her yere sizi çağırmayı istiycek değil

Belki o arkadaşıyla paylaşacak şeyleri var size söyleme mecburiyetimi var. Siz o arkadaşı tanıyorsunuz yanında rahat edersinizde ,o arkadaş belki sizinle rahat edemeyecek. Sizin gibi bir arkadaşım vardı,nereye gitsem bana neden söylemedin derdi şükür arkadaşlığımı bitirdim ,kurtuldum.😂

En yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?
Not: Tepkilerinizde çok ama çok haklısınız. Böyle bir dönemde zorunda olmadıkça evden çıkılmamalı. Düşüncesizlik ettim, özür diliyorum herkesten
Bence kırılacak hıc bir sey yok .Herkesın arkadaslıgı kenfıne

En yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?
Not: Tepkilerinizde çok ama çok haklısınız. Böyle bir dönemde zorunda olmadıkça evden çıkılmamalı. Düşüncesizlik ettim, özür diliyorum herkesten
Evet..Çocuk gibi alınganlık etmissiniz

Sizi her gittiği yere çağırmak zorunda değil diye düşünüyorum.
Kaldı ki kendisi davet edilmiş zaten.

Derdinizin geziye gitmek değil arkadaşınızın size haber vermemesi olduğunu düşünüyorum ben şahsen . Bence kırılmakta çok da haksız sayılmazsınız ama bunu içinizde saklayıp kendinizi yiyip bitirmemenizi öneririm belki şimdilerde göz ardı edebilirsiniz fakat bir süre sonra normalde asla kafaya takmayacığınız şeyler de size batmaya başlayacaktır bu yüzden arkadaşınıza bunu uygun bir dille anlatıp kırıldığınızı belirtmenizi ve aranızda bu sorunu çözmenizi öneriyorum belki de size söylememesinin başka bir sebebi vardır 😊

Derdinizin geziye gitmek değil arkadaşınızın size haber vermemesi olduğunu düşünüyorum ben şahsen . Bence kırılmakta çok da haksız sayılmazsınız ama bunu içinizde saklayıp kendinizi yiyip bitirmemenizi öneririm belki şimdilerde göz ardı edebilirsiniz fakat bir süre sonra normalde asla kafaya takmayacığınız şeyler de size batmaya başlayacaktır bu yüzden arkadaşınıza bunu uygun bir dille anlatıp kırıldığınızı belirtmenizi ve aranızda bu sorunu çözmenizi öneriyorum belki de size söylememesinin başka bir sebebi vardır

Arkadaşınız belki çağıramadı veya çağırmak istemedi. Ama en azından söyleyebilirdi. Gizli saklı gibi, bir de yakın arkadaşınız olacak. Sakladı da ne oldu öğrendiniz yine. Size karşı açık olsaydı, çağırmasa bile söyleseydi belki bu kadar alınmayacaktınız. İçinizde kaldıkça kırgınlığınız büyür. Acaba konuşsanız mı?

Back
X