Arkadasima kirilmakta hakli miyim

Oğluyla gelinin arkasından kuyruk gibi takılan kayınvalideleri anımsattı konun bana kusura bakma 😆Şaka bi yana haber vermesi gerekir miydi bence hayır.Bireysel olarak başka arkadaşlarıyla vakit geçirmek onun da hakkı.Bunun için suçlanamaz ki.

davet edildiği yere sizi çağırması hoş olmazdı ama en azından haber verebilirdi gittiğini ınstagramdan falan öğrendiyseniz durum vahim
Böyle konularda mutlaka ince düşünürüm mesela arkadaşınızın yerinde olsam size haber verir buraya mutlaka seninlede gelelim der gönlünüzü yapardım

Cok bunalmissiniz ama inanin saglikli dusunemiyorsunuz. Bir baskasiyla gitmis zaten sizi goturmek istememis olabilir. Hem tur diyorsunuz,cok riskli degil mi? Ben ozel aracla kus ucmaz kervan gecmez yerlerde kamp oneririm sahsen,asla turla bir yere gidilmez bence saglik icin guvenli degil su aralar.

En yakın arkadaşım bana hiç haber vermeden bir tura katılmış. Onu da arkadaşı davet etmiş. Aslında arkadaşını ben de tanıyorum. Yabancı olduğum biri değil. Açıkçası kırıldım. Gittiği yeri çok görmek istediğimden bahsetmiştim daha önce. O kadar ihtiyacım vardı ki böyle bir geziye. Bana da haber verebilirdi diye düşünüyorum. Yoksa çocuk gibi alınganlık mı ediyorum?
Not: Tepkilerinizde çok ama çok haklısınız. Böyle bir dönemde zorunda olmadıkça evden çıkılmamalı. Düşüncesizlik ettim, özür diliyorum herkesten
Haklı değilsin. Başkasıyla plan yapıp gitmiş olabilir normaldir.

Back
X