Yine aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık durumu....Öncelikle böyle bir durumla hiç karşılaşmadım.Şimdiye kadar yazan arkadaşlar çok doğru şeyler yazmışlar.Bir kadın daha doğrusu bir insan kandırıldığını,aldatıldığını bilmeli bu onun en doğal hakkı.bu konuda hem fikiriz.
uyuyangüzel'de hem arkadaşını kaybetmek istemiyor,hem de ona bir dost olarak görüdklerini söylemek istiyor...Arkadaşının öğrenmesini sağlamalısın ama senden olduğunu bilemeden bunu naısl yaparsın bilmiyorum..
-Arkadaşının eşi ile konuşmak bence riskli.neden dersen adam sana kendini kurtarmak için iftira atarsa,seni kötülerse..bu durumda ne yapabilirsin?
-arkadaşınla konuştuğunda tepkisi nasıl olur?bununla ilgili insan tepkilerini pisipisi (yaşayarak)yazmış.
Evlilikte yaşadıklarımdan şunu öğrendim.Asla eşler arasına girmeyeceksin..Evimizde eşimizle neler neler yaşıyoruz.ama çeşitli sebeplerden, herkesin kendine göre mazereti var çünkü bu konuda,bir süre sonra yaşamımıza kaldığımız yerden eşimizle devam edebiliyoruz.kavga eden ,sorunu yaşayn eşler oluyor,onlar barışıyor ama olaya dışarıdan karışan kişilerin içinden çıkmıyor..Evlilik ilişkisi bambaşka bir ilişki..Bundan su anlaşılmamalı.asla kimse hiç birşeye karşılmamalı.hayır ,tabiki yardımcı olunacak...
arkadaşın gerekenide yapabilir ,görmezdende gelebilir.her duruma hazırlıklı ol...