• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma,kocasının kendisini aldattığını söylemeli miyim?

bence söyle ama söylerken seni aldatıyor biriyle birlikte herhalde gibi cümleler seçmek yerine. Gayet normal bir konudan bahsediyormuş gibi geçenlerde eşini gördüm dondurmacıda sanırım bir akrabası veya kardeşi vardı yanında iş arkadaşı da olabilir çıkaramadım acele çıkmam gerektiği içinde yanına uğrayıp selam veremedim falan de.Zaten arkadaşın sana kızın görünüşüyle ilgili sorular soracaktır.Sen bir iki ufak detayla tarif edersin.İçine kurt düşmüş olur ve kendisi araştırmaya başlar.

Yine aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık durumu....Öncelikle böyle bir durumla hiç karşılaşmadım.Şimdiye kadar yazan arkadaşlar çok doğru şeyler yazmışlar.Bir kadın daha doğrusu bir insan kandırıldığını,aldatıldığını bilmeli bu onun en doğal hakkı.bu konuda hem fikiriz.
uyuyangüzel'de hem arkadaşını kaybetmek istemiyor,hem de ona bir dost olarak görüdklerini söylemek istiyor...Arkadaşının öğrenmesini sağlamalısın ama senden olduğunu bilemeden bunu naısl yaparsın bilmiyorum..
-Arkadaşının eşi ile konuşmak bence riskli.neden dersen adam sana kendini kurtarmak için iftira atarsa,seni kötülerse..bu durumda ne yapabilirsin?
-arkadaşınla konuştuğunda tepkisi nasıl olur?bununla ilgili insan tepkilerini pisipisi (yaşayarak)yazmış.
Evlilikte yaşadıklarımdan şunu öğrendim.Asla eşler arasına girmeyeceksin..Evimizde eşimizle neler neler yaşıyoruz.ama çeşitli sebeplerden, herkesin kendine göre mazereti var çünkü bu konuda,bir süre sonra yaşamımıza kaldığımız yerden eşimizle devam edebiliyoruz.kavga eden ,sorunu yaşayn eşler oluyor,onlar barışıyor ama olaya dışarıdan karışan kişilerin içinden çıkmıyor..Evlilik ilişkisi bambaşka bir ilişki..Bundan su anlaşılmamalı.asla kimse hiç birşeye karşılmamalı.hayır ,tabiki yardımcı olunacak...
arkadaşın gerekenide yapabilir ,görmezdende gelebilir.her duruma hazırlıklı ol...

arkadaşım adliyede memur
bir annesi var birde evli bir ablası var
kendi ayaklarında durabilecek bir kadın

kibarca sizin dediğiniz gibi
geçende gördüm eşini yanında bir kız vardı benim işim acele olunca selam veremedim felan gibi artık napim

bırakın insanların hayatına girmeyi.gördüysen sende kalsın yataktamı gördün sanki.

Allah aşkına sadece yatıncamı aldatma oluyor.Kızı arabasına almış yanağını okşamış daha ne olsun.Birlikte dondurmacıya gitmiş.Aynı olay tekerrür ediyorsa ufak da olsa bişey vardır.Karısının haberi olmalı ben arkamdan kocamın başka kadınla olduğunun fısır fısır konuşulup keriz yerine koyulacağıma her şeyi öğrenmiş olmayı tercih ederdim.

Kesinlikle söylemelisiniz.

İsterse benim kocişim yapmaz desin.

Siz gibileri kafanızdan çıkardığınızda, yani tam emin olduğunuza inandığınızda söyleyin derim.

Defalarca arkadaşınızı keklemesine izin vermeyin.

arkadaşım adliyede memur
bir annesi var birde evli bir ablası var
kendi ayaklarında durabilecek bir kadın

kibarca sizin dediğiniz gibi
geçende gördüm eşini yanında bir kız vardı benim işim acele olunca selam veremedim felan gibi artık napim

boyle bir girisim daha mantikli evet, en azindan pat diye kocan seni aldatiyor demenden daha iyi.

Arkadaşım bi akrabası olamaz mı yiğeni kuzdeni vs..

kim olursa olsun ama bana göre anormal di yani
ilk dondurmacıda gördüğümde şüphelendim ve önemsemedim
bir arkadaşıdır akrabasıdır felan dedim kötü şeyler düşünmemeye çalıştım

ama o arabada yanağını resmen okşadığını gördüm bu durum beni çok kötü etkiledi
çok düşüdnüm ama bir türlü bu olayın yanlış anlaşılmayacak doğal bişey olduğunu kabullenemedim

Simdi nasil hissediyorsun kendini, en azindan ne yapabileceginden biraz fikrin olmustur sanirim.. Allah yardimcin olsun canim

:53: sizde canim :-)

kuzeni olsun olmasin, uyuyanprenses "esini gecen dondurmacida gordum yaninda falanci gordum ama gidip merhaba diyemedim" demesi uygun olabilir

espri yapıyorum ama olmuyor da değil tabi :)
Kesinlikle en uygunu sıradan bir şeyden bahsediyormuş gibi anlatması konuyu aldatmaya çekmeden.Her kadın sorgular.Sorgulamıyorsa kadında problem vardır yapacak bir şey yok.

Simdi nasil hissediyorsun kendini, en azindan ne yapabileceginden biraz fikrin olmustur sanirim.. Allah yardimcin olsun canim

hepinize tek tek tşk ederim.
çok rahatladım inanın
en azından bazı şeyler kafamda yerine oturdu
ve evet bunu bir şekilde arkadaşıma söyleyecem ne olursa olsun
onu kırmadan üzmeden sakince doğal bişeymiş gibi söyleyecem

selam bende bir yorumda bulunmak istedim benimde iyi bir arkadasim kocasi tarafindan aldatilmisdi cok zor bir durum

ben söyleyemedim ama kocasini tutum söyledim esimle birlikte onun o yolladan dönmesini rica etik yanlis oldunu dedik ve öteki bayanlada konustum onu rahat birakmasini söyledim aramamasini onun evli ve cocuklarinin oldunu söyledim ve ayrildi adam ondan simdide esinle cok mutlu bazen diyor iyiki aklimi toplamisiniz :59:

Back
X