canım boşanmaları en hayırlısı... alkol alan ve haliyle şiddet uygulayan bi erkekden ne baba olur ne koca...boşanmayı erteledikçe sadece ertelemiş olur düzeltmiş olmaz...iyice kötüye gider daha kötü şeyler olur...ama benim tavsiyem hemen boşanmak yerine aile büyüklerinden falan yardım dilemesi..belki durumu düzeltebilecek eşinin kulağını çekecek bi aile büyüğü vardır arkdaşınızın...genelde bu tür olaylarda el atan büyüklerden biri amca dayı gibi mesela...
haklısın. 3 yıllık evliler üni. de tanısıp hemen evlendiler...ama çocuk var işte ortada bebek daha yaErkekler erken evlenmesinler ya ... Gerçekten !
İşte erken evlenen erken baba olan erkekler böylesine sorumsuz oluyorlar.
Daha kendi çocuk, ne çocuğu ?
Kaç yıllık evliler canım ?
En mantıklısı boşanmaları olur. Alkol + şiddet + sorumsuzluk + maddi sıkıntı = Boşanma.
evet bu önerileri sunabilirim arkadaşıma. ama oda cok dik kafalı işte inata bindimi hiç bişey yapmaz yinede sölicem bunları...Adam 22 yaşında 3 yıllık da evliler demişsiniz.. Sebep gayet açık ve net daha 19 yaşındayken en deli dolu zamanlarında gençliğini yaşayamamış şimdi ise bu durumda.. Kendi dayımdan biliyorum o da böyle 30 yaşına geldi hala büyüyemedi, neden? çünkü hep içinde kaldı..
Bence arkadaşınız çok fazla sıkmasın ya da dırdırcı olmasın bu onu daha çok agresif yapar..
Eşini eve bağlamaya çalışsın güzel yemekler, birlikte playstation oynamak, formaları giyip maç izlemek falan.. yani erkeklerin keyif aldığı şeyleri evde yapsın huyuna gitsin ne bilim..
ama şiddet olayı da çok çok ayrı bir konu ben olsam kafasına bir odun indirirdim (odunu nereden bulurum ayrı konu)
haklısın. 3 yıllık evliler üni. de tanısıp hemen evlendiler...ama çocuk var işte ortada bebek daha ya
evet bu önerileri sunabilirim arkadaşıma. ama oda cok dik kafalı işte inata bindimi hiç bişey yapmaz yinede sölicem bunları...
hayır canım değildi nden sordun ?Canım bir şey merak ettim, özel değilse. Biliyorsan.
Arkadaşınla eşi, arkadaşının hamile kalması sonucu mu evlendiler ? Yani evlenirken hamilemiydi ?
oof ofArkadasini iyi bir bosanma avukatina yonlendirirsen en buyuk yardimi yapmis olursun
hayır canım değildi nden sordun ?
yok canım çocuk 3 yasında değil çocuk daha 7 aylıkYa canım, sordum çünkü çocuk 3 yaşında, onlar 3 yıllık evli. O yüzden hani bi ihtimal eğer, hamile olduğu için evlenildiyse, hani zamansız olmuştur ve arkadaşının eşi bu yüzden kendini böylesine içmeye verip sorumsuzdur bağlantısı kuracaktım. Kötü niyetli değil yani canım.
Erkekler erken evlenmesinler ya ... Gerçekten !
İşte erken evlenen erken baba olan erkekler böylesine sorumsuz oluyorlar.
Daha kendi çocuk, ne çocuğu ?
Kaç yıllık evliler canım ?
En mantıklısı boşanmaları olur. Alkol + şiddet + sorumsuzluk + maddi sıkıntı = Boşanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?