arkadaşıma sok oldum ..... o adamla nasıl evlendi ?

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
dün eski bir arkadaşımın nikah haberini aldım . evlenmiş .şok oldum . adam bunu kaç kere aldattı gözüyle yakaladı bir kadını evinde . adam sürekli nette kızlarla konuşur herkesle yatar kalkar böle biri . kaç kere terk etti arkadaşımı . o hiç birşey yokmuş gibi evlenmiş . kendi bileceği iş ama bilmiyorum insanın içine nasıl siner böyle bir durum ...benim derdim değil ama konu açtım herkes ne düşünüyor aldatma konusunda merak ettim ...

Bu tür durumlarda her koyun kendi bacağından asılır demek yeterlidir...

Her topal esegin bir kor alicisi vardir demisler. Demek ki boyle adamlarin da talipleri var. Arkadasin kendine yakistirdiysa, ya da adama inandiysa bize mutluluklar dilemek duser.

alan razı veren razı..
tabi yine de değişik bir durum.. aralarındaki duygu düşünce gelişimini onlardan başka kimse bilemez neticede.

Her topal esegin bir kor alicisi vardir demisler. Demek ki boyle adamlarin da talipleri var. Arkadasin kendine yakistirdiysa, ya da adama inandiysa bize mutluluklar dilemek duser.

aslında böle adamların talipleri daha çok bence . biz kadın milleti bizi üzene daha mı çok değer veriyoruz nedir anlamadım .

insanın kendi öz benliğine de mi saygısı olmaz yaa.!

Allahım mantığıma sen sahip çık..

Adam herkes ile yatan tip belki arkadaşın ile de yattı kendini mecbur hissetti ? Hakkında hayırlısı olsun inş bu saatten sonra.

Hemen asip kesmek dogru degil bence ne sartlarda evlendi bilmiyoruz

birde bu tip kadinlar bir kac ay sonra baslamiyorlarmi kocalarindan dert yanmaya ona iyice uyuz oluyorum , oh iyi oldu layiginda buydu zaten demek istiyorum

Çekeceği çileden haberi yok besbelli,,neyle ikna etti arkadaşınızı bilinmez
Umarım siz ileride Boşandılar konusunu açmazsınız

Belki şartları farklıdır, zorunda kalmıştır kız
Ya da saftır işte...

kimseyi kınamayın dıye söze gırmek ıstıyorum kızın yasadıklarını bılemeyız belkı mecbur kalmıstır bazı sebepleri vardır, belkı de bırdaha aldatılmayacagına ıkna edılmıstır... kimse ihanetı affetmek ıstemez netıcede ama ya mecburıyetten ya sevgıden affetmıs gıbı yapabılıyor kadınlar...

Ya KÖR kütük aşık, ya da evlenme mecburiyetleri vardır

hiç bir adamı kimse zorla nikah masasına oturtturamaz...!!!

adam ya seviyordur
ya kadın adama eşşek dilli bir büyü yapmıştır
yada adam artık değişiyordur...!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…