Nasil evlendiyse evlendi...Hayat kizin hayati cileyide cekecek olan o belkide mutlu olacak olanda o siz neyin pesindesiniz anlayamadim...
tamam sok oldunuz anladikta burda o kizi yargilamak kimseye dusmez bence gunahida sevabida kendine her koyun kendi bacagindan asilir,baskasinin hayatini haberi olmadan burda konusmak ne kadar dogru ? sorun sizin bile degil yani elti kayinvalide sorunuda degil,
istemis evlenmis ne yasarsa kendine..
Kız da belki aynı kafadandır bilemezsin arkadaşın sana kendisini mi kötüleyecek, belki denktirler
herkes düşünce sinu soyler yargilar kendince .ihaneti affedemeyen kadinlar haliyle bole tepki verebilir.
ihaneti herkes affetmez evet ama Düsünce söylemek baska yargilamak baska...
yargılıyoruz derken urda kimseyi asmadık kesmedik ama tuhaf geldi sadece bana bende paylaştım . herkes düşüncesini söyledi zaten .
evt iliskisi vardi ama ilki degildi .
kız ne iş yapıyor? Ve yaşı kaç??
Adam doktor paralı sende demişsin doktor diye kabul etti. Ki arkadaşının ilki değildi derken ilk erkeği değildi diyorsan kadın planını yapmış olabilir muhtemelen boşanma haberi de gelecek sana
kariyerli diye kabul etti bence cunku bole birine ne kadar sevsede katlanamaz bir insan.gozunle gormustu başka kadıni evinde.
hamile degil.evkenmek zorunda kalma durumu yok yani ilk erkeği falan degildi o muhabbet yok .asik yada adam doktor diye kabul etti herseyi .
ne kadar aşık olursa olsun, insan kendisini aldatan insanı nasıl sevmeye devam edebilir? kızın herhangi bir evlenme zorunluluğu da olmadığına göre geriye tek şık kalıyor. sadece parası için evlenmiş. kusura bakma ama arkadaşın bu durumda karaktersizin önde gideni oluyor.
Ben de konu açıldığından beri bunu diyorum alan memnun satan memnun herkes çıkarının, paranın, kariyerin, gücün peşinde kimse zavallı çaresiz filan değil o yüzden acımadım ben hiç kıza filan. Zaten genelde bakın bir erkek eşini, sevgilisini aldatıyorsa ve bunu artık bariz bir şekilde yapıyorsa karşısındaki kadın da buna ses çıkarmıyorsa bu erkekler genelde zengin erkekler oluyor vazgeçilemeyen burada aşk, sevgi ya da o adam değil her şey tamamen duygusal yani.
E niye şok oluyorsunuz o zaman belliymiş amacı ha şunu desen adam çok fakir işi güc yok hem de aldatıp duruyor arkadaşımı gene de kabul etti işte orda bir terslik var ama işin içinde para ve kariyer varsa her şeyi yutabiliyor bazı kadınlar bunda şok olunacak bir şey göremedim ben açıkçası.
kariyerli diye kabul etti bence cunku bole birine ne kadar sevsede katlanamaz bir insan.gozunle gormustu başka kadıni evinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?