arkadaşıma sok oldum ..... o adamla nasıl evlendi ?

herkes düşünce sinu soyler yargilar kendince .ihaneti affedemeyen kadinlar haliyle bole tepki verebilir.

yargılıyoruz derken urda kimseyi asmadık kesmedik ama tuhaf geldi sadece bana bende paylaştım . herkes düşüncesini söyledi zaten .

Yorumlari okumuyorsun sanirim.. sen yapmamis olabilirsin ama yazan arkadaslar var

evt iliskisi vardi ama ilki degildi .

Adam doktor paralı sende demişsin doktor diye kabul etti. Ki arkadaşının ilki değildi derken ilk erkeği değildi diyorsan kadın planını yapmış olabilir muhtemelen boşanma haberi de gelecek sana

Adam doktor paralı sende demişsin doktor diye kabul etti. Ki arkadaşının ilki değildi derken ilk erkeği değildi diyorsan kadın planını yapmış olabilir muhtemelen boşanma haberi de gelecek sana

kariyerli diye kabul etti bence cunku bole birine ne kadar sevsede katlanamaz bir insan.gozunle gormustu başka kadıni evinde.

kariyerli diye kabul etti bence cunku bole birine ne kadar sevsede katlanamaz bir insan.gozunle gormustu başka kadıni evinde.

E niye şok oluyorsunuz o zaman belliymiş amacı ha şunu desen adam çok fakir işi güc yok hem de aldatıp duruyor arkadaşımı gene de kabul etti işte orda bir terslik var ama işin içinde para ve kariyer varsa her şeyi yutabiliyor bazı kadınlar bunda şok olunacak bir şey göremedim ben açıkçası.

hamile degil.evkenmek zorunda kalma durumu yok yani ilk erkeği falan degildi o muhabbet yok .asik yada adam doktor diye kabul etti herseyi .

ne kadar aşık olursa olsun, insan kendisini aldatan insanı nasıl sevmeye devam edebilir? kızın herhangi bir evlenme zorunluluğu da olmadığına göre geriye tek şık kalıyor. sadece parası için evlenmiş. kusura bakma ama arkadaşın bu durumda karaktersizin önde gideni oluyor.

Ben de konu açıldığından beri bunu diyorum alan memnun satan memnun herkes çıkarının, paranın, kariyerin, gücün peşinde kimse zavallı çaresiz filan değil o yüzden acımadım ben hiç kıza filan. Zaten genelde bakın bir erkek eşini, sevgilisini aldatıyorsa ve bunu artık bariz bir şekilde yapıyorsa karşısındaki kadın da buna ses çıkarmıyorsa bu erkekler genelde zengin erkekler oluyor vazgeçilemeyen burada aşk, sevgi ya da o adam değil her şey tamamen duygusal yani.

aslinda doğru soyluyorsun nerde kapisilamayan erkek var onda para var.cok sevsede insan kabullenemez.

ya gözüyle gördü kadini evinde ne biliyim şaşırdım.

en iyi cevabı arkadaşın verir
söyleşecek çok şey var ama bize düşmez
bana sorarsan ihaneti bende affetmem pek çok arkadaş gibi

Para için evlenmiştir büyük ihtimal kariyeride iyi yada özel bir şeyler yaşadıysa bunu kapatmak adına boşanmak içinde evlenmiş olabilir böyle sevmediği erkek ile evlenip boşanan çok. En iyi cevap arkadaşında tabi ki.

evlilk ciddi birşey iki tarafta zorla kolundan asıla asıla evlenmediğine göre ...................... yanlış anlamayın ama buraya bu durumu anlatıp yorum beklemeniz çok tuhaf???

evliyken eşi tarafından aldatılıp, bunu sineye çeken çok kadın var ama
bu kız daha evlenmeden yemiş boynuzu
hem de söylenti değil, varsayım değil.. gözüyle görmüş
ve yine de evlenebiliyorsa amaç tamamen PARA !!
hani nerde senin kadınlık onurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…