Ya hamile ya aşık yada aptal bence
kimseyi kınamayın dıye söze gırmek ıstıyorum kızın yasadıklarını bılemeyız belkı mecbur kalmıstır bazı sebepleri vardır, belkı de bırdaha aldatılmayacagına ıkna edılmıstır... kimse ihanetı affetmek ıstemez netıcede ama ya mecburıyetten ya sevgıden affetmıs gıbı yapabılıyor kadınlar...
Adam herkes ile yatan tip belki arkadaşın ile de yattı kendini mecbur hissetti ? Hakkında hayırlısı olsun inş bu saatten sonra.
hamile degil.evkenmek zorunda kalma durumu yok yani ilk erkeği falan degildi o muhabbet yok .asik yada adam doktor diye kabul etti herseyi .
iyi işte adam onu bigün aldata aldata delirttiğinde doktor arkadaşları çoktur, kadına yardım ederler. ee para da gani zaten, deme keyfine
dün eski bir arkadaşımın nikah haberini aldım . evlenmiş .şok oldum . adam bunu kaç kere aldattı gözüyle yakaladı bir kadını evinde . adam sürekli nette kızlarla konuşur herkesle yatar kalkar böle biri . kaç kere terk etti arkadaşımı . o hiç birşey yokmuş gibi evlenmiş . kendi bileceği iş ama bilmiyorum insanın içine nasıl siner böyle bir durum ...benim derdim değil ama konu açtım herkes ne düşünüyor aldatma konusunda merak ettim ...
Belki evlenmek zorunda kalmistir ?
dün eski bir arkadaşımın nikah haberini aldım . evlenmiş .şok oldum . adam bunu kaç kere aldattı gözüyle yakaladı bir kadını evinde . adam sürekli nette kızlarla konuşur herkesle yatar kalkar böle biri . kaç kere terk etti arkadaşımı . o hiç birşey yokmuş gibi evlenmiş . kendi bileceği iş ama bilmiyorum insanın içine nasıl siner böyle bir durum ...benim derdim değil ama konu açtım herkes ne düşünüyor aldatma konusunda merak ettim ...
bazı erkekler vardır karılarının sevgilisi olsada bu eşten vazgeçmezler..bu kızda o erkekler gibi..normal karşılıyor böyle şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?