arkadaşıma sok oldum ..... o adamla nasıl evlendi ?

belki de adam baya revaçta daha fazla milletin elinde heba olacağına ben alayım emin ellerime diye düşünmüş olabilir

çünkü bazı kızlar başka kızlar işin içindeyse hemen adamı kurtarmaya bakıyoruz. adam zavllı kızların hain emellerine alet olmuş gibi.
bir de burada da görüyoruz kızlar suçlu ilan edilir intikam ondan alınır

daha sevgiliyken aldatan evlenince akillanir mi bilmem sanmıyorum .ikna edildigini sanmam cunku cocuk bunu istemiyordu ikna etti bir sekilde evlilige hayırlısı olsun .ama bir kadın baska larina dokundugunu bile bile nasil bunu yapar anlamadım

hamile degil.evkenmek zorunda kalma durumu yok yani ilk erkeği falan degildi o muhabbet yok .asik yada adam doktor diye kabul etti herseyi .

iyi işte adam onu bigün aldata aldata delirttiğinde doktor arkadaşları çoktur, kadına yardım ederler. ee para da gani zaten, deme keyfine

Kız da belki aynı kafadandır bilemezsin arkadaşın sana kendisini mi kötüleyecek, belki denktirler

Mide meselesi....... Demek ki midesi kaldırıyor.... :44:

bazı erkekler vardır karılarının sevgilisi olsada bu eşten vazgeçmezler..bu kızda o erkekler gibi..normal karşılıyor böyle şeyleri.

bazı erkekler vardır karılarının sevgilisi olsada bu eşten vazgeçmezler..bu kızda o erkekler gibi..normal karşılıyor böyle şeyleri.

Bizim toplumda bu durumun kadın versiyonlarını çok duyuyoruz da karısının sevgililerine ses çıkarmayan erkek

Son düzenleme:
bazı kadınlar öyle erkekleri daha çok sevıyorlar.
ileride zaten başını taşlara vuracaktır
kendı yaşamı, kendi hayatı...bazı insanlara oldum olası anlam verememişimdir, olmuyorsa zorlamanın manası nedir ki?
ileride hatasını anlayacak
sanırım sıkı bir tecrübeye ihtiyacı var

Biz niye dert ediyoruz ki kızın çekeceği çileyi kız çile filan çekmeyecek o mantıkta biri değil çünkü takmıyor adamın aldatmasını belli ki. Konu sahibi arkadaş da yazmış adam doktormuş kariyer ve para her şeyin önüne geçebiliyor artık günümüz ilişkilerinde pek çok kadın artık karşısındaki erkekte sadakat, bağlılık, gerçek sevgi, vicdan, merhamet, ahlak gibi kavramları aramıyor bir çoğunun amacı zengin koca bulup çalışmadan rahat bir hayat sürmek. O yüzden alan memnun satan memnun yani bu tip ilişkilerde ve evliliklerde.

Son düzenleme:

şöyle bir alternatifte var: kız evlenmek zorunda kaldı ve sonunda boşanma olsada evlendi.sonuçta boşandığı zaman etrafa açıklamak daha kolay bu adam beni aldatıyordu, psikopattı felan filan ama işin özü kız bununla evlenmek zorunda kaldı ve bu işin böyle olacagını biliyordu.sonuçta bu hikayeye bir sre sonra kendi de inanacak ve başkalarını da inandıracak, zavallı yazık felan diyecek birileri.hatta başka birini de bulup tekrar evlenecek.bakire değilim demekten sanırım bazılarına bu daha kolay geliyor.hem yaa tutarsa diye de düşünüyordur.

yanlış anlaşılmasın deli gibi sevip aldatılan ve yıkılan yuvalardan bahsetmiyorum.

Çile çekmek istemiş canı demek..
Seçimine saygı duyarız o halde, çilesine de

Mide meselesi tabi
Yine de büyük konuşmamak gerek. Belki de düzeltmiştir adam kendini.

bir insanın bir şeye tutunmaya niyeti olsun, niyet etsin yeterli. kendini öyle bir kandırır ki aklımız hayalimiz durur o derece. arkadaşın da kendince bulmuş bir yolunu kendini inandırmanın, kandırmanın. duygusal değildi onlar, beni seviyor aslında gibi gibi şeylerle adama tutunuyor galiba. ya da ona mecbur hissediyor bilinmez. dediğim gibi burada olay aldatma değil arkadaşınızın kocasına karşı zaafı ve biraz da acizliği diyelim. ne çok kadın var aldatırsa biter deyip kendisi yaşayınca sineye çekmekten başka bir şey yapamıyor.

Nasil evlendiyse evlendi...Hayat kizin hayati cileyide cekecek olan o belkide mutlu olacak olanda o siz neyin pesindesiniz anlayamadim...
tamam sok oldunuz anladikta burda o kizi yargilamak kimseye dusmez bence gunahida sevabida kendine her koyun kendi bacagindan asilir,baskasinin hayatini haberi olmadan burda konusmak ne kadar dogru ? sorun sizin bile degil yani elti kayinvalide sorunuda degil,
istemis evlenmis ne yasarsa kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…